Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες χθες στη Ρόδο

Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες χθες στη Ρόδο

Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες χθες στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 8093 ΦΟΡΕΣ

Τους 10 έφθασαν οι νεκροί στην άσφαλτο των νησιών μας από την αρχή του χρόνου

Συνεχίζονται τα τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα στο νησί της Ρόδου, καθώς στη διάρκεια της χθεσινής μέρας, έχασε τη ζωή του ένας 42χρονος, και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο άλλα τέσσερα άτομα.

Το νέο τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε ένα 42χρονο παλικάρι που καταγόταν από τη Σύμη και διέμενε στη Ρόδο, σημειώθηκε στις 7 και τέταρτο το πρωί, εντός της πόλεως Ρόδου (οδός Λίνδου) λίγο πριν το πάρκο του Ροδινιού.

Κάτω από συνθήκες που εξετάζει η Τροχαία Ρόδου (κυκλοφόρησε σχετικό βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης) η τραγωδία εξελίχθηκε όταν το δίκυκλο προσέκρουσε σε όχημα που έβγαινε επί της οδού Λίνδου ενώ στη συνέχεια παρασύρθηκε από δεύτερο όχημα που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

ΦΩΤΟ ΣΙΕΧ
ΦΩΤΟ ΣΙΕΧ

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφθασαν στο σημείο μετέφεραν τον 42χρονο στο νοσοκομείο της Ρόδου όπου οι γιατροί επιβεβαίωσαν τον θάνατό του.

Αυτοκίνητο με οικογένεια έπεσε σε ρέμα
Νέο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγη ώρα αργότερα στο δρόμο που οδηγεί από την αεροδρομίου- Τσαΐρι προς το Κολλέγιο Ρόδου. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες Ι.Χ. αυτοκίνητο έκανε βουτιά σε ρεματιά, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν μέσα σε αυτό οι τρεις επιβαίνοντες και να χρειαστεί η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου προκειμένου να παραληφθούν από τους διασώστες του ΕΚΑΒ και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Από το ατύχημα κοντά στο Κολλέγιο Ρόδου. Κανένα από τα  μέλη της οικογένειας που επέβαινε στο όχημα ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά
Από το ατύχημα κοντά στο Κολλέγιο Ρόδου. Κανένα από τα μέλη της οικογένειας που επέβαινε στο όχημα ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά

Στο αυτοκίνητο επέβαινε οικογένεια, που ευτυχώς κανένα από τα μέλη της δεν τραυματίστηκαν σοβαρά αλλά μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Ανετράπη μοτοσικλέτα κοντά στη ΔΕΗ Σορωνής
Λίγο μετά τις 9 το πρωί δίκυκλη μοτοσικλέτα που κινούνταν επί του επαρχιακού δικτύου Ρόδου Καμείρου, ανετράπη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός της.
Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που έστειλε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, οι διασώστες του οποίου μετέφεραν στο Νοσοκομείο τον τραυματία.

10 οι νεκροί από την αρχή του χρόνου-Εκατοντάδες οι τραυματίες
Μόνο από την αρχή του χρόνου, έχασαν τη ζωή τους στους δρόμους των νησιών μας, 10 συνολικά άνθρωποι, ενώ το σύνολο των τραυματιών που διακομίστηκαν από το ΕΚΑΒ στα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας της Δωδεκανήσου, υπολογίζεται ότι ξεπερνά τους 350!

Αναλυτικά:
- Στις 8 Ιανουαρίου 2023, στην Κάλυμνο, έχασε τη ζωή του ένας νεαρός 17 ετών. Το δίκυκλο που οδηγούσε βγήκε εκτός δρόμου και προσέκρουσε σε σταθερό αντικείμενο στην περιοχή της Ανάληψης, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

- Στις 22 Ιανουαρίου 2023, σε διπλό θανατηφόρο τροχαίο στην Κω, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα ηλικίας 25 και 40 ετών αντίστοιχα.

- Στις 19 Φεβρουαρίου 2023, έχασε τη ζωή του στη Ρόδου – Λίνδου ένας νεαρός μόλις 21 ετών.

- Στις 3 Μαρτίου 2023 στο νησί της Κω επίσης, έχασε τη ζωή του 40χρονος διανομέας.

- Στις 14 Μαρτίου 2023, έχασε τη ζωή της στη Ρόδο (ανάμεσα σε Κρεμαστή και Ιαλυσό) 20χρονη κοπέλα, η οποία επέβαινε σε Ι.Χ αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος νεαρός.

- Στις 4 Μαΐου 2023, έχασε τη ζωή του στη Ρόδο (4ο χιλιόμετρο αεροδρομίου – Τσαΐρι) 58χρονος οδηγός Ι.Χ. επαγγελματικού αυτοκινήτου.

- Στις 19 Μαΐου 2023, ένας 33χρονος Βέλγος τουρίστας, κινούμενος επί της επαρχιακής οδού Τσαϊρι-αεροδρόμιο, έχασε τη ζωή του όταν το τετράτροχο όχημα που οδηγούσε συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να τυλιχθούν και τα δύο στις φλόγες.

- Στις 9 Ιουνίου 2023, ένας 62χρονος Ροδίτης, έχασε τη ζωή του όταν το δίκυκλο που οδηγούσε ανετράπη κοντά στα Μαριτσά.

- Στις 16 Ιουνίου 2023 ένας 42χρονος με καταγωγή από τη Σύμη, έχασε τη ζωή του στη Ρόδο όταν το δίκυκλο που οδηγούσε συγκρούστηκε διαδοχικά με δύο οχήματα.

Το δίκυκλο με το οποίο έχασε τη ζωή του ο 42χρονος συμπατριώτης μας
Το δίκυκλο με το οποίο έχασε τη ζωή του ο 42χρονος συμπατριώτης μας

Διαβάστε ακόμη

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου

Αθώοι κρίθηκαν Τούρκος και Ρώσος για διακίνηση μεταναστών στην Κω

Νέος κ.ο.κ.: Αφαίρεση διπλώματος έως και 5 χρόνια

Σύλληψη 22χρονου στην Κω για κροτίδες και δυναμίτες

Συνελήφθη 30χρονος σερβιτόρος για άγρα πελατών