Κλεάνθης: Δυσαρέσκεια για Μεμοτσέλα, Φοίβο και Ορφανίδη

Κλεάνθης: Δυσαρέσκεια για Μεμοτσέλα, Φοίβο και Ορφανίδη

Κλεάνθης: Δυσαρέσκεια για Μεμοτσέλα, Φοίβο και Ορφανίδη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1186 ΦΟΡΕΣ

Τη δυσαρέσκειά της για το γεγονός ότι ο Νίκος Μεμοτσέλα καταλήγει όπως λέει στο Φοίβο, ενώ υπήρχε συμφωνία μαζί της, εκφράζει με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Κλεάνθη Παραδεισίου.

Αναλυτικά, το πλήρες κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:
«Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος...»

Αγαπητέ Νίκο,
Ο σεβασμός, η ηθική και η αλληλοεκτίμηση είναι από τις βασικές αξίες που προσπαθούμε να έχουμε σαν σωματείο με όλους τους αθλητές αλλά και με όσους άλλους συνεργαζόμαστε.

Ξεκίνησες από τις ακαδημίες του συλλόγου και η συμπαράσταση και η βοήθεια που είχες από όλους στον Σύλλογο ήταν η μέγιστη που θα μπορούσε να έχει ένας ποδοσφαιριστής.

Ο Σύλλογος ανέλαβε πλήρως το κόστος των εγγραφών σου (630,00 ευρώ) και χρησιμοποίησε όλες τις γνωριμίες του για να πάρεις την ελληνική υπηκοότητα, η οποία σου παρείχε τη δυνατότητα να αγωνιστείς με τις Μικτές ομάδες της ΕΠΣΔ.

Ο Σύλλογος χρησιμοποίησε όλες τις γνωριμίες του και σου πλήρωσε όλα τα έξοδα για τα ταξίδια σου στην Αθήνα για να δοκιμαστείς σε ομάδες SUPER LEAGUE (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ).

Ο Σύλλογος όταν πήγες να σπουδάσεις στην Κρήτη σου βρήκε ομάδα και στα κανόνισε όλα ώστε να έχεις ομαλή πορεία.

Ποτέ ο Σύλλογος δεν ζήτησε και δεν πήρε αντάλλαγμα για τίποτα όλα όσα σου πρόσφερε όλα αυτά τα χρόνια για να σε βοηθήσει.
Έφυγες από τον Σύλλογο χωρίς να προσφέρεις κάτι.

Όταν ήρθε ο καιρός να επιστρέψεις στη Ρόδο βρεθήκαμε με στόχο να συνεργαστούμε και αφού συμφωνήσαμε πήρες και το ανάλογο αντάλλαγμα (καθόλου ευκαταφρόνητο).

Μας ζήτησες και σεβαστήκαμε την επιθυμία σου να μην σε ανακοινώσουμε για τους λόγους που μας είπες, αλλά εσύ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕΣ ΤΙΠΟΤΑ (την συμφωνία μας), ούτε εκτίμησες όλα αυτά που σου είχε προσφέρει ο Σύλλογος. Απόδειξη αυτού είναι ότι μίλησες και συμφώνησες με άλλο σύλλογο.

Για εμάς οι αξίες είναι πάνω από πρόσωπα και ποδοσφαιρική αξία. Ο Σύλλογος δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά μαζί σου και σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική συνέχεια, όσο ψηλότερα μπορείς.

Υ.Γ. Ευχαριστούμε πολύ το φιλικό και γειτονικού χωριού σωματείο και ιδιαίτερα τον προπονητή του που ενώ ήξερε ότι έχει συμφωνήσει μαζί μας και έχει πάρει και ανάλογο αντάλλαγμα για την συμφωνία ασχολήθηκε μαζί του και συμφώνησε μαζί του. Αυτό μας δείχνει τον χαρακτήρα και τις αξίες τους».

Διαβάστε ακόμη

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης