Βαριά ήττα στο Αλκαζάρ για τον Διαγόρα

Βαριά ήττα στο Αλκαζάρ για τον Διαγόρα

Βαριά ήττα στο Αλκαζάρ για τον Διαγόρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2094 ΦΟΡΕΣ

Ο Διαγόρας ηττήθηκε με 5 – 0 από την ΑΕ Λάρισας στο τελευταίο του φετινό παιχνίδι στο πρωτάθλημα της Super League 2

Με βαριά ήττα ολοκλήρωσε τις φετινές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Super League ο Διαγόρας. Ο «γηραιός» που είχε εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία και ήταν βαθμολογικά αδιάφορος, ηττήθηκε με 5 – 0 από την ΑΕ Λάρισας στο ιστορικό Αλακαζάρ μετά από ένα παιχνίδι που ουσιαστικά άντεξε για ένα ημίχρονο όπου το σκορ ήταν ακόμα στο 1 – 0.

Στην επανάληψη, οι «βυσσινί» πάτησαν το γκάζι, σημείωσαν τέσσερα τέρματα και έτσι έφθασαν άνετα στην κατάκτηση της νίκης, ολοκληρώνοντας το πρωτάθλημα με μια νίκη μπροστά στο κοινό τους. Οι παίκτες του Άγγελου Διγκόζη παρατάχθηκαν χωρίς άγχος, ενώ έγιναν και ορισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα. Πλέον, στόχους της ομάδας του νησιού μας είναι να ξεκινήσει τον σχεδιασμό της ενόψει της νέας χρονιάς, θέλοντας να δημιουργήσει ένα σύνολο το οποίο θα είναι ικανό να έχει ανταγωνιστικό ρόλο.

Το σκορ άνοιξε στο 17’ ο Αντράντα (1 – 0), ενώ στο 60’ ο Κ. Παπαγεωργίου έκανε το 2 – 0. Στο 74’ ο Μιλτιάδης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0. Ο Όγκμποε στο 83’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 4 – 0 ενώ στο 90’ ο ίδιος παίκτης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 5 – 0 για τους γηπεδούχους.


Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ηλίας Κόκκορης από το Σύνδεσμο Αρκαδίας. «Βοηθοί» ήταν οι Γιώργος Χατζηνάκος (Δράμας) και ο Κωνσταντίνος Τσακίρης (Δράμας).

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕΛ: Σουλούκος (67’ Αντωνόπουλος), Καλουτσικίδης, Μαϊδανός (46’ Κοσσονού), Μαξιμένκο, Θ. Παπαγεωργίου, Κ. Παπαγεωργίου (67’ Ζησούλης), Αντράντα, Πλέγας, Νικολιάς (46’ Μιλιτιάδης), Πεντρόσο, Τσιριγώτης (61’ Όγκμποε)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Γαλάνης, Πετράκης, Γιανναράκης (50’ λ.τ. Χότζα), Γκρόζντανιτς, Ξεπαπαδάκης, Καραμάνης (54’ Καβαλιέρι), Τσιαντούλας, Μιχόπουλος (46’ Βουργουντζής), Μπούμπας, Παραστατίδης (46’ Παπαιωάννου), Αρίας

 

Φωτογραφία: formedia.gr 

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα