ΑΕΡΑ: Άνοιξε ο χορός των ανανεώσεων

ΑΕΡΑ: Άνοιξε ο χορός των ανανεώσεων

ΑΕΡΑ: Άνοιξε ο χορός των ανανεώσεων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 923 ΦΟΡΕΣ

Τον χορό των ανανεώσεων ενόψει της νέας χρονιάς άνοιξε χθες ο ΑΕΡΑ. Η ομάδα του Αφάντου συμφώνησε με τους πρώτους παίκτες που θα παραμείνουν στον Σύλλογο και θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, πρόκειται για τους Ηλία Τσαβαρή και Σταμάτη Σταματούλα. Και οι δυο πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας και είναι έτοιμοι να συνεχίσουν να ενισχύουν τις προσπάθειες των συμπαικτών τους και στην επόμενη κατηγορία.

Ο σχεδιασμός των «κόκκινων» όπως έχουμε γράψει ξανά, ουσιαστικά ξεκίνησε αμέσως μετά την οριστικοποίηση της ανόδου και πλέον η διοίκηση «τρέχει» όλα τα θέματα που σχετίζονται με το ρόστερ της ομάδας.

Άπαντες είναι αποφασισμένοι να κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές σε συνεργασία με τον προπονητή Δημήτρη Χρυσόπουλο, δημιουργώντας ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα είναι σε θέση να κάνει αισθητή την παρουσία του στο νέο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, ένα από τα κύρια μελήματα της διοίκησης είναι να προωθήσει ορισμένα παιχνίδια για τον ΑΕΡΑ Β’ και αυτό είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει το επόμενο διάστημα.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.