Εντυπωσιακή υποδοχή στην Ντόρα Μπακογιάννη πριν από λίγο στο Ροδίνι (φωτογραφίες + βίντεο)

Εντυπωσιακή υποδοχή στην Ντόρα Μπακογιάννη πριν από λίγο στο Ροδίνι (φωτογραφίες + βίντεο)

Εντυπωσιακή υποδοχή στην Ντόρα Μπακογιάννη πριν από λίγο στο Ροδίνι (φωτογραφίες + βίντεο)

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 5127 ΦΟΡΕΣ

Στον κατάμεστο υπαίθριο χώρο πραγματοποιήθηκε η ομιλία της

Ο υπαίθριος χώρος του Ροδινιού γέμισε ασφυκτικά από μέλη και φίλους που ήρθαν να ακούσουν από κοντά την κ. Μπακογιάννη, η οποία είναι ένα από τα πιο δημοφιλή στελέχη του κόμματος. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ηταν οι υποψήφιοι βουλευτές κ.κ. Γιάννης Παππάς, Μάνος Κόνσολας, Μίκα Ιατρίδη, Βασίλης Υψηλάντης, Αντώνης Γιαννικουρής και Ελευθερία Φτακλάκη. Μεταξύ άλλων ήταν εκεί ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης, αντιπεριφερειάρχες, αντιδήμαρχοι, και βεβαίως σύσσωμη η ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου. Επίσης το "παρών" έδωσε σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του ο πρώην δήμαρχος Ροδίων Χατζής Χατζηευθυμίου.

Λίγο μετά τις 7.30 αφίχθη με ενθουσιώδη υποδοχή η κ. Μπακογιάννη,  η οποία δεν παρέλειψε να χαιρετήσει όσους προσέτρεξαν για να την υποδεχθούν.

Την κ. Μπακογιάννη προλόγισε ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης, ο οποίος  εξήρε την πολιτική της παρουσία και τη διαχρονική αγάπη της για τα Δωδεκάνησα, λέγοντάς της χαρακτηριστικά  "Ο τρόπος που πολιτεύεστε είναι η πυξίδα μας για το πού πρέπει να κατευθυνθούμε".

Στη συνέχεια, αφού την καλωσόρισε η πρόεδρος της ΔΕΕΠ κ. Έφη Χαραλαμποπούλου, η κ. Μπακογιάννη ανέβηκε στο βήμα καταχειροκροτούμενη και ξεκίνησε κάνοντας αναφορά στο προτοφανές ποσοστό που έδωσε η Δωδεκάνησος στη Νέα Δημοκρατία κατά τις τελευταίες εκλογές, το οποίο άγγιξε το 50% λέγοντας χαρακτηριστικά ότι εντυπωσίασε το σύμπαν. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, η πρώην υπουργός είπε ότι χρωστάνε πολλά ακόμα να κάνουν στην περιοχή μας και είπε χαρακτηριστικά προς το κοινό "και άμα βάλετε... το πενταράκι μπροστά θα σας το χρωστάμε ακόμα πιο πολύ"!

Ανάμεσα στα θέματα που έθιξε η κ. Μπακογιάννη ήταν βέβαια και αυτό της υγείας τονίζοντας ότι την επόμενη τετραετία, το θέμα αυτό αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και ότι θα πρέπει να δοθουν κινητρα στου γιατρούς για να έρθουν στην περιοχή μας. Υποσχέθηκε μάλιστα ότι αν σε τέσσερα χρόνια κάνει και πάλι αυτή την ομιλία εδώ, το θέμα της υγείας δεν θα είναι αυτό που θα συζητάμε. 

Αναφέρθηκε ακόμη στα επιτεύγματα που έγιναν στον τουρισμό και κατα τη διάρκεια της πανδημίας, στο εξοπλιστικό πρόγραμμα και τη σχέση μας με τη γείτονα, και τέλος, κάλεσε τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να είναι σε εγρήγορση για τις εκλογές της ερχόμενες Κυριακής γιατί όπως είπε "Το παιχνίδι δεν έχει κριθεί".

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη

Τα εκλογικά τμήματα στα χωριά της Ρόδου

Ανακοίνωση της ΔΗΜ.Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας για τη νίκη του κόμματος

Eλευθερία Φτακλάκη: Τι σηματοδοτεί η ιστορική νίκη της Ν.Δ.

Υψηλό ποσοστό πήραν στα Δωδεκάνησα οι «Σπαρτιάτες»

Πώς ψήφισε η Ρόδος και τα υπόλοιπα νησιά του νομού μας

Πώς ψήφισαν τα χωριά της Ρόδου

Στα κάστρα της Ν.Δ. παρέμειναν τα Δωδεκάνησα

Γ. Νικητιάδης : "Ευχαριστώ όλους όσοι στήριξαν το ΠΑΣΟΚ- Τα Δωδεκανησα απέκτησαν ξανά φωνή"