Υψηλές διακρίσεις μαθητών των εκπαιδευτηρίων «Ροδίων Παιδεία» σε πανελλήνιους Διαγωνισμούς Φυσικής

Υψηλές διακρίσεις μαθητών των εκπαιδευτηρίων «Ροδίων Παιδεία» σε πανελλήνιους Διαγωνισμούς Φυσικής

Υψηλές διακρίσεις μαθητών των εκπαιδευτηρίων «Ροδίων Παιδεία» σε πανελλήνιους Διαγωνισμούς Φυσικής

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2627 ΦΟΡΕΣ

Μαθητές των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» πέτυχαν ιδιαίτερα σημαντικές διακρίσεις στους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Φυσικής Γυμνασίου και Λυκείου της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών και στους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Φυσικής «Αριστοτέλης» που πραγματοποιήθηκαν κατά το σχολικό έτος 2022-2023.

Σε σχετική τους ανακοίνωση τα εκπαιδευτήρια «Ροδίων Παιδεία» αναφέρουν τα εξής:
«Από την Ένωση Ελλήνων Φυσικών ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της Β΄ Φάσης του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φυσικής Λυκείου 2023 και του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φυσικής Γυμνασίου 2023.

Στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής Λυκείου διακρίθηκε ο Βασίλης Παπαζαχαρίου, και στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής Γυμνασίου διακρίθηκαν η Μαρία – Μιχαέλα Χαιρέτη και η Μάγια Παρασκευά. Επίσης, από την επιστημονική επιτροπή των Πανελλήνιων Διαγωνισμών Φυσικής «Αριστοτέλης» 2023 ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των διαγωνισμών Λυκείου και Γυμνασίου.

Οι διαγωνισμοί αυτοί διεξάχθηκαν με την ευθύνη του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Φυσικής για την Επιστήμη και την Εκπαίδευση.

 


Στους φετινούς διαγωνισμούς διακρίθηκαν μαθητές και μαθήτριες των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ». Ειδικότερα, στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής Λυκείου διακρίθηκε ο Βασίλης Παπαζαχαρίου, και στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής Γυμνασίου διακρίθηκαν η Μαρία – Μιχαέλα Χαιρέτη, η Μάγια Παρασκευά και η Μαρία Παρινού.


Οι διακρίσεις αυτές των μαθητών έχουν ιδιαίτερη αξία γιατί στους διαγωνισμούς αυτούς οι μαθητές καλούνται να αντιμετωπίσουν θέματα υψηλού βαθμού δυσκολίας και συναγωνίζονται με χιλιάδες μαθητές από όλα σχεδόν τα Γυμνάσια και τα Λύκεια της Ελλάδας.


Οι διακρίσεις αυτές καταδεικνύουν για άλλη μια φορά το υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικό έργο που παρέχεται διαχρονικά από τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

 


Συγχαίρουμε θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριες για τις ιδιαίτερα σημαντικές διακρίσεις τους. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στις σπουδές τους. Επίσης, συγχαίρουμε και τους εκπαιδευτικούς που εργάζονται άοκνα και υποστηρίζουν αποτελεσματικά τους μαθητές στην επίτευξη των στόχων τους.

Διαβάστε ακόμη

Τρία βραβεία σε διεθνή διαγωνισμό απέσπασε ο «Δράκος της Ρόδου»

Πανελλαδικές 2024: Στους 68.851 οι εισακτέοι – Το πρόγραμμα

Στις 4 Ιουνίου οι εξετάσεις ενηλίκων για απόκτηση απολυτηρίου Δημοτικού Σχολείου στην Κάλυμνο

To xρονοδιάγραμμα των εξετάσεων: 20 Μαΐου ξεκινούν στα Λύκεια, 3 Ιουνίου στα Γυμνάσια, από 31 Μαΐου οι Πανελλαδικές στα ΓΕΛ

Δράσεις του 2ου ΕΠΑ.Λ.-Π.ΕΠΑ.Λ. Ρόδου για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων

Μοναδική γιορτή επιστήμης και τεχνολογίας, στο 1ο Γ.Ε.Λ. ΡΟΔΟΥ «Βενετόκλειο»

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος στο Π.Μ.Σ. με τίτλο «Περιβαλλοντική Εκπαίδευση»

Πρωτότυπη ενδοσχολική επιμόρφωση του 2ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Ρόδου