Σήμερα το μεσημέρι θα απολογηθεί ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της Αναστάζια

Σήμερα το μεσημέρι θα απολογηθεί ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της Αναστάζια

Σήμερα το μεσημέρι θα απολογηθεί ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της Αναστάζια

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 12286 ΦΟΡΕΣ

Σήμερα στις 12 το μεσημέρι πρόκειται να προσαχθεί στον ανακριτή Κω για να απολογηθεί ο 32χρονος αλλοδαπός από το Μπαγκλαντές, κατηγορούμενος για την αρπαγή της άτυχης 27χρονης Πολωνέζας, που τελικά βρέθηκε νεκρή στην περιοχή Αλυκές της Κω.

Ο αλλοδαπός επρόκειτο να δώσει εξηγήσεις, συνοδευόμενος από το συνήγορο που του διορίστηκε από το δικαστήριο, κ. Ζαφείρη Δρόσο, προχθές (Δευτέρα 19 Ιουνίου) ωστόσο πήρε εκ νέου προθεσμία και έτσι θα απολογηθεί σήμερα.

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση της δολοφονίας της αλλοδαπής, έχει σχηματιστεί δικογραφία κατά παντός υπευθύνου και οι έρευνες εξακολουθούν να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω αλλά και του κλιμακίου του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν εξονυχιστικά όλα τα στοιχεία που λαμβάνουν και έχουν στην κατοχή τους προκειμένου να καταλήξουν σε ασφαλή συμπεράσματα αναφορικά τις συνθήκες θανάτου της 27χρονης κοπέλας και φυσικά τον υπαίτιο, τον άνθρωπο ή τους ανθρώπους που συνετέλεσαν σε αυτό το έγκλημα.

Διότι πλέον και μετά την ιατροδικαστική έκθεση που έχει συνταχθεί μετά τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής στη Ρόδο όπου μεταφέρθηκε η σορός της 27χρονης κοπέλας, προχθές το απόγευμα, όλα τα στοιχεία επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παρά το γεγονός ότι η σορός βρίσκονταν σε πολύ προχωρημένη σήψη, η εξέταση που έγινε από τον ιατροδικαστή φέρεται να έδειξε ότι η Αναστάζια βρήκε τραγικό θάνατο από ασφυξία.

Ωστόσο θα πρέπει να διευκρινιστεί το μέσο με το οποίο επήλθε ο θάνατος στην άτυχη κοπέλα αλλά και το σημείο όπου έγινε αυτό. Ερωτηματικά που ζητούν απαντήσεις είναι αυτά που απασχολούν τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση, και οι οποίοι ελέγχουν κάθε λεπτομέρεια, καθώς μέχρι τώρα ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός αρνείται κάθε εμπλοκή στην υπόθεση.

Ο αλλοδαπός έχει αποδεχτεί στους αστυνομικούς ότι είχε ερωτική επαφή με την 27χρονη Αναστάζια, κάτι που όμως έγινε με τη θέληση της και τίποτε περισσότερο, δηλώνοντας άγνοια για το τι συνέβη από εκεί και έπειτα με την κοπέλα.

Η άτυχη αλλοδαπή βρέθηκε νεκρή περίπου στις επτά το απόγευμα την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023, στην περιοχή Αλυκές της Κω, μετά από 6 ημέρες ερευνών, σε σημείο που βρίσκεται σε ευθεία γραμμή από την πίσω πόρτα του σπιτιού του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού.

Η απόσταση υπολογίζεται στο ένα χιλιόμετρο και σύμφωνα με όσα μέχρι τώρα έχουν γίνει γνωστά, υπάρχει κάμερα η οποία έχει καταγράψει την 27χρονη Πολωνή να μπαίνει στο σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές στις 9 το βράδυ της Δευτέρας 12 Ιουνίου, αλλά δεν υπάρχει καταγραφεί που να δείχνει την κοπέλα να βγαίνει από αυτό. Αντίθετα, σύμφωνα με τις κάμερες ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός φαίνεται να βγαίνει από το σπίτι του περίπου τα μεσάνυκτα της ίδιας ημέρας.

Διαβάστε ακόμη

Απερρίφθη η αίτηση για τους εργαζόμενους της «ΡΟΔΑ»

Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη των διακινητών τους μετά από καταδίωξη στην Τήλο

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο

Καταδικάστηκε 53χρονος Βούλγαρος που εξαπάτησε υπάλληλους ανταλλακτηρίων

Αθωώθηκε 46χρονη για στέρηση επικοινωνίας του παιδιού με τον πατέρα του

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους