Οι κολυμβητικές ομάδες των «Πιγκουίνων» εν δράσει…

Οι κολυμβητικές ομάδες  των «Πιγκουίνων» εν δράσει…

Οι κολυμβητικές ομάδες των «Πιγκουίνων» εν δράσει…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1499 ΦΟΡΕΣ

Σε νέες σημαντικές διοργανώσεις κολύμβησης θα συμμετάσχουν οι «Πιγκουίνοι» με την προαγωνιστική κι αγωνιστική ομάδα τους, έχοντας σκοπό όλα τα παιδιά να χαρούν τη συμμετοχή τους, ν’ αποκτήσουν εμπειρίες και να βελτιώσουν όσο μπορούν τις επιδόσεις τους.

Στα κολυμβητήρια Μεταμόρφωσης και Περιστερίου θα φιλοξενηθούν από σήμερα έως και το Σάββατο οι θερινοί αγώνες προαγωνιστικκών κατηγοριών, ενώ 30 Ιουνίου-1 Ιουλίου θα γίνει η α’ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

*Οι αποστολές των «Πιγκουίνων» με τη χρονολογία γέννησης δίπλα από το όνομα του κάθε αθλητή κι αθλήτριας:
Προαγωνιστική ομάδα: Φαίδρα Πελλού (2011), Δημήτρης Παναγιωτάς (2011), Αντώνης Διάκου (2011), Βικτώρια Γαλάντη (2011), Σάββας Νικολός (2013), Μαρία Σταυρή (2012), Αναστάσιος Κινούς (2011), Αθανάσιος Σταυριανάκης (2011), Νικόλας Νικολαΐδης (2912), Δέσποινα Πισσαδάκη (2011), Μιχάλης Χατζημανώλης (2012).

Αγωνιστική ομάδα: Χριστίνα Παπαδημητρίου (2009), Αποστόλης Σταυριανάκης (2007), Βασίλης Σταυριανάκης (2009), Στέφανος Μυλόπουλος (2009), Μαρία Γαλάντη (2008), Γκαμπριέλλα Μετουλλάρι (2010), Γεωργία Λουκάκη (2010), Σπύρος Δεληγιάννης (2010), Ιόλη Μογλάλη (2009), Γιώργος Σκούτας (2010), Κωνσταντίνος Σκούλουκας (2007), Γιώργος Λυμπέρης (2008), Αποστόλης Μαρκόπουλος (2009), Θαρρενός Μπιλιάς (2008), Μιχαέλα Κίνατζη (2009), Σελίν Τηλιακού (2009).

Η ενημερωτική ανακοίνωση των «Πιγκουίνων»:
«Με 27 αθλητές θα ταξιδέψει η ομάδα μας για να συμμετάσχει στην 1η φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος όσο και στους θερινούς αγώνες προαγωνιστικων κατηγοριών.

Οι συμμετοχές μας σε αγώνες τέτοιου επιπέδου είναι ένα δείγμα της ανάπτυξης και της δουλειάς που γίνεται συστηματικά τα τελευταία χρόνια στο σωματείο μας. Στόχος μας είναι τα επόμενα χρόνια να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά και η παρουσία σε αγώνες από το νησί της Ρόδου να είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Την αρχή θα κάνουν 11 αθλητές της προαγωνιστικής μας ομάδας που θα πάρουν μέρος στο θερινό πρωτάθλημα προαγωνιστικων στην περιφέρεια Αττικής, αγώνες φυσικά με στόχο την συμμετοχή και την απόκτηση εμπειριών. Οι κατηγορίες αυτές είναι ιδανικές για να δοκιμαστούν οι αθλητές και να αποκομίσουν εμπειρίες από την συμμετοχή τους σε αγώνες.

Την συνέχεια θα κάνει η αγωνιστική μας ομάδα στην 1η φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος με 16 αθλητές. Στόχος της ομάδας είναι η ατομική βελτίωση όλων των επιδόσεων και τα παιδιά που βρίσκονται κοντά στα όρια να προσπαθήσουν, ώστε η ομάδα μας να έχει την μεγαλύτερη δυνατή παρουσία και στην 2η φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.

Ένα ανανεωμένο Πρωτάθλημα το οποίο με το νέο σχεδιασμό από την αρχή την χρονιάς από την ομοσπονδία μας αναβαθμίστηκε και όλοι οι αθλητές έχουν προσπαθήσει για καλύτερες επιδόσεις που είναι και το ζητούμενο.

Να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά, να πετύχουν τους ατομικούς τους στόχους και να συνεχίσουν να ονειρεύονται μέσα από τον αθλητισμό!»

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”