Εγκρίθηκαν τα πρακτικά για τον διαγωνισμό καθαριότητας

Εγκρίθηκαν τα πρακτικά για τον διαγωνισμό καθαριότητας

Εγκρίθηκαν τα πρακτικά για τον διαγωνισμό καθαριότητας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 994 ΦΟΡΕΣ

Τα δεύτερα πρακτικά του διαγωνισμού της Συμφωνίας-Πλαίσιο για τις υπηρεσίες καθαριότητας σε όλο το νησί, ενέκρινε κατά τη χθεσινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Ρόδου και κατοχύρωσε ως οριστικό ανάδοχο του έργου την ένωση Εταιριών «ENACT Α.Ε.-ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ο.Ε.».

Συγκεκριμένα, στη χθεσινή συνεδρίαση, ήρθε εκτός ημερησίας διάταξης, η κατακύρωση και ο ορισμός οριστικού αναδόχου το παραπάνω σχήμα εταιρειών για τις υπηρεσίες της εκτελεστικής σύμβασης τόσο του Τμήματος Ι όσο και του Τμήματος 2-όπως έχει χωριστεί το νησί της Ρόδου-της Συμφωνίας-Πλαίσιο για το έργο της «παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών καθαριότητας, καλλωπισμού, καθαρισμού και πλύσης κάδων».


Σημειώνεται ότι, στη Συμφωνία Πλαίσιο, το Τμήμα 1 του νησιού αποτελείται από τις δημοτικές ενότητες Ρόδου, Νότιας Ρόδου, Λίνδου, Καμείρου και Ατταβύρου. Γι’ αυτό η προσφερόμενη προσφορά ανήλθε στο ποσό των 12.486.333,40 ευρώ χωρίς ΦΠΑ και 15.483.053,42 ευρώ με ΦΠΑ, για τέσσερα χρόνια.


Το Τμήμα 2 του νησιού αποτελείται από τις δημοτικές ενότητες Ιαλυσού, Καλλιθέας, Αφάντου, Πεταλούδων και Αρχαγγέλου και η προσφορά γι’ αυτό ανήλθε στα 11.376.313,88 ευρώ χωρίς ΦΠΑ ή 14.106.628,59 με ΦΠΑ, για το ίδιο διάστημα. Οι αποφάσεις που λήφθηκαν για τα δύο Τμήματα ήταν ξεχωριστές.


Από πλευράς μειοψηφίας, τα μέλη της στην Οικονομική, κ.κ. Γιάννης Κορωναίος και Δημήτρης Ζαννετούλης, ψήφισαν «παρών» και ως εκ τούτου η απόφαση θεωρείται ότι ελήφθη ομόφωνα.

Τα γήπεδα του Πανεπιστημίου Αιγαίου
Επίσης εκτός ημερησίας ήρθε στη χθεσινή συνεδρίαση η έγκριση της μελέτης, η κατάρτιση των όρων διακήρυξης ανοιχτού διαγωνισμού και η συγκρότηση επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού, για το έργο της βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων, το οποίο αφορά τα γήπεδα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, προϋπολογισμού 450 χιλιάδων ευρώ και εγκρίθηκε ομόφωνα.

Διαβάστε ακόμη

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου