Ηρακλής Μαριτσών: Στο φουλ οι μηχανές!

Ηρακλής Μαριτσών: Στο φουλ οι μηχανές!

Ηρακλής Μαριτσών: Στο φουλ οι μηχανές!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 505 ΦΟΡΕΣ

«Φουλάρει» τις μηχανές η νέα διοίκηση του Ηρακλή Μαριτσών προκειμένου να οργανώσει όσο το δυνατόν καλύτερα τον σχεδιασμό της ενόψει της νέας χρονιάς και της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Στο πλαίσιο αυτό, οι παράγοντες του Συλλόγου ρίχνουν βάρος στις ανανεώσεις τις οποίες θέλουν να τελειώσουν το συντομότερο δυνατό προκειμένου να ασχοληθούν αμέσως μετά και με όλες τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις.

Δύο ακόμα παίκτες που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και τη νέα χρονιά είναι οι Μανώλης Ευγενικός και Μιχάλης Παπακωνσταντής. Και οι δύο συμφώνησαν στην πρόταση που τους έγινε και έτσι θα ενισχύσουν τις προσπάθειες των συμπαικτών τους και τη νέα χρονιά.

Οι επαφές συνεχίζονται σε καθημερινή βάση και άμεσα αναμένεται να γίνουν γνωστές και οι επόμενες ανανεώσεις συνεργασιών.

Απέκτησε τον Μάργαρη
Στο ρόστερ της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς θα βρίσκεται ο Κώστας Μάργαρης. Ο παίκτης μέχρι και πρόσφατα πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον ΑΟ Μεγίστης και πλέον είναι πανέτοιμος να ενισχύσει τους «πράσινους» στη νέα προσπάθεια που θα κάνουν.

Από εκεί και πέρα, η νέα διοίκηση του Ηρακλή δίνει πολύ μεγάλο βάρος στην ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου. Είναι κάτι που ουσιαστικά αποτελεί πολύ μεγάλη προτεραιότητα ενόψει της νέας χρονιάς, μιας και αποτελεί ένα ζήτημα ζωτικής σημασίας για την ομάδα του Ηρακλή.

Επίσης θα γίνει προσπάθεια για να πραγματοποιηθούν σημαντικές παρεμβάσεις τόσο στο χώρο των αποδυτηρίων όσο και των εξεδρών.

-Το στέκι του Ηρακλή θα βρίσκεται στην πλατεία των Μαριτσών την Παρασκευή στην τοπική γιορτή του καλαφουνιάρη...

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη

Στην 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» ο Ματθαίος Μπουρλίδης