Γιώργος Μπακίρης: Έρχονται σύγχρονοι χώροι άθλησης

Γιώργος Μπακίρης: Έρχονται σύγχρονοι χώροι άθλησης

Γιώργος Μπακίρης: Έρχονται σύγχρονοι χώροι άθλησης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1378 ΦΟΡΕΣ

Για σύγχρονους αθλητικούς χώρους άθλησης στα σχολεία της περιοχής, κάνει λόγο με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της κοινότητας Αφάντου Γιώργος Μπακίρης.

Αναλυτικά, όλο το κείμενο του αναφέρει τα ακόλουθα:
«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι η Δημοτική Κοινότητα Αφάντου στο πλαίσιο του σχεδιασμού και του προγραμματισμού της για την αναβάθμιση και την διαμόρφωση όλων των σχολικών προαύλιων χώρων της σχολικής μας κοινότητας προχωράει σε συνεργασία με την Δημοτική Αρχή και τις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Ρόδου, στην κατασκευή σύγχρονων αθλητικών χώρων άθλησης.

Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει την κατασκευή γηπέδων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ σε όλες τις σχολικές μας μονάδες με την τοποθέτηση ειδικού τάπητα για αθλητικούς χώρους.

Είναι ένα έργο πνοής που θα αναβαθμίσει τις σχολικές αθλητικές υποδομές της Κοινότητάς μας και θα δημιουργήσει κατάλληλες και ασφαλείς συνθήκες άθλησης και παιχνιδιού για τα παιδιά της κοινότητάς μας.

Ήδη έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαραίτητες διαδικασίες και έχουν ξεκινήσει οι εργασίες από τα συνεργεία του εργολάβου για την υλοποίηση του έργου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τη Δημοτική Αρχή και το δήμαρχο μας κ. Αντώνη Καμπουράκη που για ακόμα μια φορά δείχνει έμπρακτα το μεγάλο ενδιαφέρον του και την ευαισθησία του για την αναβάθμιση των υποδομών της σχολικής μας κοινότητας.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον αναπληρωτή δημάρχου και αντιδήμαρχο Παιδείας, Προσχολικής Αγωγής & Μετανάστευσης κ. Στράτος Καρίκης ο οποίος από την πρώτη στιγμή στήριξε το αίτημα της Κοινότητάς μας για την υλοποίηση του έργου.

Τέλος να ευχαριστήσω θερμά τον Δημοτικό Σύμβουλο και Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Α’ Βάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ηλία Πετρίδη για την πολύτιμη και σημαντική στήριξη και βοήθειά του στο να τρέξουν γρήγορα όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για να ξεκινήσει άμεσα το έργο καθώς και τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο της Δ.Ε. Αφάντου κ. Βασίλειο Παπαοικονόμου για την αγαστή συνεργασία στην προώθηση όλων των σημαντικών ζητημάτων για την κοινότητά μας».

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη

Στην 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» ο Ματθαίος Μπουρλίδης