Το ταχύπλοο Caldera Vista στη γραμμή Ρόδος-Κάρπαθος

Το ταχύπλοο Caldera Vista στη γραμμή Ρόδος-Κάρπαθος

Το ταχύπλοο Caldera Vista στη γραμμή Ρόδος-Κάρπαθος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 8012 ΦΟΡΕΣ

Το ταχύπλοο CALDERA VISTA θα εκτελεί το δρομολόγιο της γραμμής ΡΟΔΟΣ – ΧΑΛΚΗ – ΚΑΡΠΑΘΟΣ – ΚΑΣΟΣ – ΣΗΤΕΙΑ και επιστροφή, μετά το διαγωνισμό που διεξήγαγε το υπουργείο Nαυτιλίας και Nησιωτικής Πολιτικής.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από το υπουργείο για κάθε δρομολόγιο θα καταβάλλεται επιδότηση ύψους 62.430 χωρίς ΦΠΑ ενώ τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν στις 23 Ιουνίου και θα σταματήσουν στις 3 Σεπτεμβρίου.

Ειδικότερα το πλοίο θα πραγματοποιεί δύο δρομολόγια την εβδομάδα μέχρι τις 9 Ιουλίου και άλλα τρία δρομολόγια την εβδομάδα μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου.

Σημειώνεται ότι ο διαγωνισμός αφορούσε και τη γραμμή ΣΗΤΕΙΑ – ΘΗΡΑ και επιστροφή, το δρομολόγιο της οποίας επίσης θα εκτελεί το συγκεκριμένο ταχύπλοο.

Η απόφαση του υπουργείου αναφέρει τα εξής:

«Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

1. Εγκρίνουμε την κατακύρωση των αποτελεσμάτων του ανοικτού, δημόσιου, διεθνή αρχικού θερινού μειοδοτικού διαγωνισμού για την εξυπηρέτηση της δρομολογιακής γραμμής α. ΡΟΔΟΣ – ΧΑΛΚΗ – ΚΑΡΠΑΘΟΣ – ΚΑΣΟΣ – ΣΗΤΕΙΑ και επιστροφή και β. ΣΗΤΕΙΑ – ΘΗΡΑ και επιστροφή ως κάτωθι:

α. ΡΟΔΟΣ – ΧΑΛΚΗ – ΚΑΡΠΑΘΟΣ – ΚΑΣΟΣ – ΣΗΤΕΙΑ και επιστροφή, με την εκτέλεση δύο (02) δρομολογίων την εβδομάδα τη θερινή περίοδο από 26/06/2023 έως 09/07/2023 [σύνολο δύο (02) εβδομάδες] και τριών (03) δρομολογίων την εβδομάδα τη θερινή περίοδο από 10/07/2023 έως 03/09/2023 [σύνολο οκτώ (08) εβδομάδες], αντί μισθώματος εξήντα δύο χιλιάδων τετρακοσίων τριάντα ευρώ (€62.430,00), ανά πλήρες δρομολόγιο μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., το οποίο υπόκειται σε κάθε νόμιμη κράτηση,

β. ΣΗΤΕΙΑ – ΘΗΡΑ και επιστροφή, με την εκτέλεση δύο (02) δρομολογίων την εβδομάδα τη θερινή περίοδο από 26/06/2023 έως 17/09/2023 [σύνολο δώδεκα (12) εβδομάδες], αντί μισθώματος τριάντα έξι χιλιάδων εβδομήντα ευρώ (€36.070,00), ανά πλήρες δρομολόγιο μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., το οποίο υπόκειται σε κάθε νόμιμη κράτηση, και στη νόμιμα εκπροσωπούμενη εταιρεία με την επωνυμία ΚΙΑΡΑ Ν.Ε., εφοπλίστρια του Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ CALDERA VISTA ΣΗΜΑΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ.

2. Η συναφθείσα σύμβαση ισχύει για το χρονικό διάστημα μέχρι και την 17/09/2023.

3. Ημέρες εκτέλεσης δρομολογίων μετά από σύμφωνη γνώμη της Διεύθυνσης Θαλασσίων Συγκοινωνιών.

4. Ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης, μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου νομιμότητας της σύμβασης από το Ελεγκτικό Συνέδριο και σύμφωνα με τους όρους της υπό στοιχείο (2) απόφασης του προοιμίου της παρούσας.
5. Να κοινοποιηθεί για εκτέλεση».

Φωτογραφία: portnet.gr

Διαβάστε ακόμη

Συλλυπητήριο μήνυμα του δημάρχου Ρόδου για την απώλεια υπαλλήλου του δήμου

Σε κατανυκτικό κλίμα η περιφορά επιταφίων - Στον Αρχάγγελο της Ρόδου ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Κολιάδης

Πασχαλινό μήνυμα της βουλευτού Μίκας Ιατρίδη

Ευχετήριο μήνυμα του Αντ. Καμπουράκη

Ευχές του δημάρχου Ρόδου, Αλέξανδρου Κολιάδη για το Πάσχα

Εντυπωσιακοί και μοναδικοί οι επιτάφιοι στο νησί της Ρόδου

Μήνυμα του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου για το Πάσχα

Εις το Πάσχα των ορθοδόξων συμπυκνούται ολόκληρον το μυστήριον και ο υπαρξιακός πλούτος της ευσέβειάς μας