Χωρίς προβλήματα στάλθηκε όλο το εκλογικό υλικό στα νησιά

Χωρίς προβλήματα στάλθηκε όλο  το εκλογικό υλικό στα νησιά

Χωρίς προβλήματα στάλθηκε όλο το εκλογικό υλικό στα νησιά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 603 ΦΟΡΕΣ

Ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα η αποστολή του εκλογικού υλικού από τις υπηρεσίες της περιφέρειας στην περιοχή μας και ειδικά των ψηφοδελτίων για τις ανάγκες των εκλογικών τμημάτων της Δωδεκανήσου ενόψει των εκλογών της Κυριακής 25 Ιουνίου.

Το υλικό που τοποθετήθηκε μέσα σε χαρτόκουτα παρελήφθη από τους δήμους έγκαιρα, οι οποίοι το παραδίδουν με τη σειρά τους στους δικαστικούς αφού δηλώσουν την παρουσία τους στην περιφέρεια ώστε να γίνει η καταγραφή στην πλατφόρμα του υπουργείου εσωτερικών μέχρι σήμερα το μεσημέρι.

Όλα πλέον είναι έτοιμα για τη μέρα των εκλογών και η περιφέρεια θα είναι ανοιχτή τόσο σήμερα Σάββατο όσο και αύριο Κυριακή. Μάλιστα χτες υπεγράφη από τον περιφερειάρχη νοτίου Αιγαίου η απόφαση για τη συγκρότηση του εκλογικού συνεργείου που αποτελείται και πάλι από 35 υπαλλήλους της περιφέρειας όπως και στις εκλογές της 21ης Μαΐου.
Στην απόφαση αναφέρονται τα εξής:

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
Συγκροτούμε για την Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου και για το χρονικό διάστημα από 29-05-2023, ημέρα δημοσίευσης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως του Π.Δ. 71/2023 «Διάλυση της Βουλής, προκήρυξη εκλογής Βουλευτών και σύγκληση της νέας Βουλής» (ΦΕΚ 122/τ.Α’/29-05-2023) έως και 30-06-2023, ειδικό συνεργείο προσφοράς έκτακτης εκλογικής εργασίας, πέραν του κανονικού ωραρίου

απασχόλησης των εργασίμων ημερών και κατά τις εξαιρέσιμες ημέρες (αργίες), όπως Σάββατο-Κυριακή, και τις νυχτερινές ώρες, με ειδική εκλογική αποζημίωση, για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών, κατά την προπαρασκευή, διεξαγωγή, συγκέντρωση, μετάδοση και έκδοση των αποτελεσμάτων των εκλογών της 25ης Ιουνίου 2023 για την ανάδειξη των μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου, αποτελούμενο από τους κάτωθι υπαλλήλους: ( σ.σ. ακολουθούν τα ονόματα ).


Τα αποτελέσματα της Κυριακής εκτιμάται ότι θα ανακοινωθούν πολύ γρήγορα. οοι δικαστικοί αντιπρόσωποι με τα τάμπλετ θα μεταδώσουν τα αποτελέσματα στο υπουργείο το οποίο στη συνέχεια θα τα διασταυρώσει με τα αποτελέσματα που θα μεταδοθούν τηλεφωνικά από την περιφέρεια ώστε ν’ ανέβουν στο σύστημα.

Διαβάστε ακόμη

Τα εκλογικά τμήματα στα χωριά της Ρόδου

Ανακοίνωση της ΔΗΜ.Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας για τη νίκη του κόμματος

Eλευθερία Φτακλάκη: Τι σηματοδοτεί η ιστορική νίκη της Ν.Δ.

Υψηλό ποσοστό πήραν στα Δωδεκάνησα οι «Σπαρτιάτες»

Πώς ψήφισε η Ρόδος και τα υπόλοιπα νησιά του νομού μας

Πώς ψήφισαν τα χωριά της Ρόδου

Στα κάστρα της Ν.Δ. παρέμειναν τα Δωδεκάνησα

Γ. Νικητιάδης : "Ευχαριστώ όλους όσοι στήριξαν το ΠΑΣΟΚ- Τα Δωδεκανησα απέκτησαν ξανά φωνή"