ΑΕΡΑ: Περιμένουν τις επίσημες ημερομηνίες

ΑΕΡΑ: Περιμένουν τις επίσημες ημερομηνίες

ΑΕΡΑ: Περιμένουν τις επίσημες ημερομηνίες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 690 ΦΟΡΕΣ

Την οριστικοποίηση της ημερομηνίας έναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής περιμένουν στην ομάδα του ΑΕΡΑ προκειμένου να καθορίσουν για το πότε θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας.

Αν τελικά η πρώτη σέντρα της χρονιάς δοθεί στις 10 Σεπτεμβρίου όπως λέγεται, τότε η προετοιμασία της ομάδας είναι πιθανό να ξεκινήσει και μέσα στον Ιούλιο προκειμένου άπαντες να είναι έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Αυτό που επιθυμούν οι παράγοντες του ΑΕΡΑ είναι να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα το συντομότερο δυνατό προκειμένου να μπορέσουν να διαμορφώσουν ανάλογα τον προγραμματισμό τους.

Να υπενθυμίσουμε ότι η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα εκπνέει στις 15 Ιουλίου, κάτι που σημαίνει ότι αμέσως μετά θα ξεκινήσουν οι διεργασίες για τη σύνθεση των νέων ομίλων.

Ενδεχομένως πάντως μέχρι και το τέλος Ιουλίου να μην είναι ξεκάθαρο το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, κάτι που θα έλεγε κανείς ότι είναι σύνηθες στο Ελληνικό ποδόσφαιρο αναφορικά με τις Εθνικές κατηγορίες.

Παρελθόν ο Αρφαράς
Παρελθόν από την ομάδα αποτελεί ο Νίκος Αρφαράς. Ο παίκτης δεν παραμένει στο ρόστερ μετά από συνάντηση που είχε με τη διοίκηση και έτσι είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.