Δήμαρχος Ρόδου: «Σύντομα θα αλλάξουν όψη τα γήπεδα του Πανεπιστημίου Αιγαίου!»

Δήμαρχος Ρόδου: «Σύντομα θα αλλάξουν όψη τα γήπεδα του Πανεπιστημίου Αιγαίου!»

Δήμαρχος Ρόδου: «Σύντομα θα αλλάξουν όψη τα γήπεδα του Πανεπιστημίου Αιγαίου!»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 798 ΦΟΡΕΣ

Την πεποίθηση ότι τα γήπεδα του Πανεπιστημίου Αιγαίου «σύντομα θα αλλάξουν όψη» εξέφρασε με τοποθέτηση που έκανε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης. Ο ίδιος έκανε λόγο για τη δημιουργία ενός καινούργιου γηπέδου 9Χ9.

Αναλυτικά, τα όσα ανέφερε είναι τα ακόλουθα:
«Τα ανοιχτά γήπεδα ποδοσφαίρου 5Χ5 στην οδό Δημοκρατίας, αποτελούν ένα ζωντανό κύτταρο αθλητισμού στην καρδιά της πόλης μας που σύντομα θα αλλάξει όψη!

Μετά την πρόσφατη έγκριση των όρων του διαγωνισμού του έργου από την Οικονομική Επιτροπή του δήμου μας, προχωρούμε στις διαγωνιστικές διαδικασίες για τη συντήρηση και τη ριζική ανακαίνιση των χώρων αυτών, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα σύγχρονο και πιστοποιημένο γήπεδο 9 Χ 9, το οποίο θα μπορεί να χωρίζεται σε 3 ανεξάρτητα μικρότερα γήπεδα 5Χ5 με ειδικούς κάθετους μηχανισμούς διαχωριστικών διχτυών.

Η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων και η ενίσχυση της λειτουργικότητάς τους προς όφελος όλων των αθλούμενων, αποτελεί βασική προτεραιότητα της Δημοτικής μας Αρχής.

Με στοχευμένες παρεμβάσεις, καλύπτουμε τις υπάρχουσες ανάγκες σε αθλητικούς υπαίθριους χώρους με σύγχρονο και πιστοποιημένο εξοπλισμό. Νοιαζόμαστε για τον αθλητισμό και το αποδεικνύουμε εμπράκτως. Θέλουμε να προσφέρουμε στα νέα παιδιά και στα αθλητικά σωματεία του δήμου μας σύγχρονους και ασφαλείς χώρους άθλησης».

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”