Κολοσσός: «Φλόγα είναι και δε σβήνει!»

Κολοσσός: «Φλόγα είναι και δε σβήνει!»

Κολοσσός: «Φλόγα είναι και δε σβήνει!»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 830 ΦΟΡΕΣ

Με ένα συγκινητικό κείμενο, ο ΑΟ Κολοσσός γιορτάζει την συμπλήρωση 60 ετών από την ίδρυση του Συλλόγου. Ήταν το 1963 όταν έκανε τα πρώτα του βήματα και από τότε έχει περάσει διάφορα αναπτύσσοντας πολλές δραστηριότητες.

Αναλυτικά, το πλήρες κείμενο αναφέρει τα εξής:
«Ο Κολοσσός μας σήμερα κλείνει 60 χρόνια από την ίδρυσή του… Ήταν το 1963 όταν έκανε τα πρώτα του βήματα, διοικούμενος από τους Β. Λεβέντη, Ι. Βρούλλη και Γ. Ζαχαριάδη, ασχολήθηκε με την καλαθοσφαίριση, τον κλασικό αθλητισμό, την ποδηλασία και το βόλεϊ, ενώ κατά τη δεκαετία του 1980 ανέπτυξε και έντονη δραστηριότητα στο τμήμα τζούντο.

Από τότε μέχρι σήμερα ο Κολοσσός μας έζησε τρομερές στιγμές δόξας, επιτυχιών και μεγάλων συγκινήσεων και αναμνήσεων. Στην πολύχρονη πορεία του έχει οργανώσει πολλούς πανδωδεκανησιακούς αγώνες επιτυχώς κι έχει καλλιεργήσει τις αθλητικές φιλοδοξίες εκατοντάδων αθλητών, δημιουργώντας έτσι μια στερεή βάση φιλάθλων και ανθρώπων που ενδιαφέρονται για την πορεία και εξέλιξή του.

Ο Κολοσσός δεν είναι μία απλή ομάδα μπάσκετ, επί σειρά ετών ήταν, είναι και θα είναι ένας πανίσχυρος συνδετικός κρίκος, ένας πρωταγωνιστής σε όλα τα επίπεδα και μία ομάδα η οποία συνεχίζει να μας κάνει υπερήφανους σε όλη την Ελλάδα.

1963-2023= 60 χρόνια ζωής για ένα σωματείο το οποίο δεν συμβιβάστηκε με κάτι λιγότερο από την επιτυχία. Χρόνια πολλά στον Κολοσσό μας, χρόνια πολλά στην ομάδα της καρδιάς μας… Φλόγα είναι και δε σβήνει!».

Ο Α.Ο. Κολοσσός «συγχαίρει θερμά την Ε.Α. Καλύμνου για τη δίκαιη κατάκτηση του πρωταθλήματος, στο φάιναλ-φορ που διεξήχθη στο «Βενετόκλειο», καθώς επίσης και τα κορίτσια του Ηρακλή 2000 και του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος για την παρουσία τους στην τελική φάση.

Πολλά και ξεχωριστά συγχαρητήρια αξίζουν φυσικά και στα δικά μας κορίτσια για την τεράστια προσπάθεια που έκαναν σ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και την κατάκτηση της τρίτης θέσης, καθώς επίσης στην προπονήτρια κ. Μέμα Ξιάρχου και τον συνεργάτη της κ. Δημήτρη Σταύρου».

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.