Μ. Ευγενικός: «Να τους βγάλω ασπροπρόσωπους!»

Μ. Ευγενικός: «Να τους βγάλω ασπροπρόσωπους!»

Μ. Ευγενικός: «Να τους βγάλω ασπροπρόσωπους!»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1160 ΦΟΡΕΣ

Τους λόγους οι οποίοι τον έκαναν να επιλέξει να παραμείνει στον Ηρακλή Μαριτσών, εξηγεί με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ποδοσφαιριστής Μανώλης Ευγενικός.

Ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά τα ακόλουθα:
«Μετά από μεγάλη υπομονή και πάλι εδώ στην ίδια ομάδα, στον Ηρακλή. Καταρχήν, θέλω να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για μένα και ζητάω ένα συγνώμη για την υπομονή τους, που μέχρι τέλος περίμεναν αν και ενημέρωσα τον καθένα ξεχωριστά ότι πρώτα είναι υποχρέωσή μου να μιλήσω με την ομάδα που ανήκω και μετά θα αποφάσιζα και θα συζητούσα.

Σας ευχαριστώ όλους, είναι τιμή για μένα πραγματικά. Θέλω να σταθώ στην απόφασή μου να παραμείνω στην ομάδα του Ηρακλή. Εκτός του ότι ήταν επιθυμία μου και ήθελα να παραμείνω θέλω να σταθώ στην καινούργια διοίκηση που είναι στην ομάδα. Είδα άτομα με όρεξη, να είναι ενωμένοι και με πολλούς στόχους γενικά στην οικογένεια του Ηρακλή. Εύχομαι να τους βγάλω ασπροπρόσωπους για την επιλογή τους...


Θέλω να πω ένα μεγάλο συγγνώμη για τα επεισόδια που έγιναν στο γήπεδό μας αν και καθυστερημένα αναλαμβάνω και εγώ την ευθύνη γιατί είμαστε ομάδα … Όλοι μαζί χάνουμε, όλοι μαζί κερδίζουμε, όλοι μαζί είμαστε σε ό,τι κάνουμε.


Εύχομαι και τη νέα σεζόν μια ανάλογη πορεία. Πρώτα να το χαρούμε και ό,τι θέλει ο Θεός... Υγεία πάνω απ’ όλα σε όλους τους αθλητές και κουράγιο και θέληση σε κάθε έναν ξεχωριστά ! Προχωράμε». 

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη

Στην 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» ο Ματθαίος Μπουρλίδης