Γιορτή των αποφοίτων του 2ου ΓΕΛ Ρόδου πραγματοποιήθηκε στις Πηγές Καλλιθέας

Γιορτή των αποφοίτων του 2ου ΓΕΛ Ρόδου πραγματοποιήθηκε στις Πηγές Καλλιθέας

Γιορτή των αποφοίτων του 2ου ΓΕΛ Ρόδου πραγματοποιήθηκε στις Πηγές Καλλιθέας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 6610 ΦΟΡΕΣ

Με μια υπέρλαμπρη γιορτή, στις Πηγές Καλλιθέας, οι απόφοιτοι του 2ου ΓΕΛ Ρόδου «Καζουλλείου» αποχαιρέτησαν τα μαθητικά χρόνια, στις 21 Ιουνίου 2023.

Με πρωτοβουλία του 15μελούς των μαθητών του 2ου ΓΕΛ Ρόδου και σε συνεργασία με τη διευθύντρια του σχολείου κα Σφακιανάκη, τον Σύλλογο διδασκόντων, τον δήμο Ρόδου, την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την κ. Πάππου (πρόεδρο αποφοίτων Καζουλλείου) πραγματοποιήθηκε μία επιτυχημένη εκδήλωση στην οποία πρωταγωνίστησαν οι απόφοιτοι του σχολείου παίρνοντας στα χέρια τους το εισιτήριο/ απολυτήριο για την προσωπική και επαγγελματική τους εξέλιξη.

Ένα συγκινητικό κλίμα που ενισχύθηκε με τα λόγια της κας Σφακιανάκη (διευθύντριας του σχολείου), του κ. Μπάρδου (εκπροσώπου της Περιφέρειας), της κ. Πάππου (προέδρου αποφοίτων Καζουλλείου) και της προέδρου του 15μελούς Συλλόγου των μαθητών κ. Κόβα, η οποία είπε τα εξής:

«Αγαπητές και αγαπητοί καθηγήτριες και καθηγητές μας
Αγαπητές συμμαθήτριες και αγαπητοί συμμαθητές,

Κυρίες και κύριοι,
Η ώρα της αποφοίτησης ολοκληρώνει έναν κύκλο ζωής που διήρκησε 12 χρόνια. Χρόνια γεμάτα προσπάθεια, γέλιο, άγχος (πολύ άγχος) και φιλίες που πιθανόν να κρατήσουν σ’ όλη μας τη ζωή. Ταυτόχρονα σηματοδοτεί και την αρχή ενός νέου κύκλου, μιας νέας πορείας που όλοι μας ανυπομονούσαμε και ανυπομονούμε να βιώσουμε.

Το σχολείο ενισχύοντας αξίες και δίνοντας τα απαραίτητα εφόδια μας καθιστά έτοιμους/ες για την αρχή της ενήλικης ζωής μας. Και όταν αναφερόμαστε στο σχολείο μας, αναφερόμαστε στις καθηγήτριες και στους καθηγητές μας, οι οποίοι κάθε φορά δίνουν κομμάτι από την ψυχή τους, αγωνιούν μαζί μας και εκφράζουν την αγάπη τους με κάθε τρόπο. (ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΜΕ Ε;).

Σ’ αυτό το ταξίδι δίπλα μας είχαμε πάντα και τις οικογένειές μας και κυρίως τους γονείς μας, που τους «βγάλαμε την πίστη» αυτή τη χρονιά, αλλά η στήριξή τους ήταν αυτή που μας βοήθησε να αντέξουμε. Σας ευχαριστούμε για όλα και σας αγαπάμε πολύ!

Αγαπητοί μας καθηγητές και καθηγήτριες
Αγαπητή μας Διευθύντρια κα Σφακιανάκη
Σας ευχαριστούμε για όλα!
Δε θα σας ξεχάσουμε!»

Η γιορτή μετά την απονομή των απολυτηρίων και τα πυροτεχνήματα μετατράπηκε σ’ ένα ξεχωριστό γλέντι για τους μαθητές/τριες και τους καθηγητές/τριές τους.

Διαβάστε ακόμη

Πανελλαδικές 2024: Στους 68.851 οι εισακτέοι – Το πρόγραμμα

Στις 4 Ιουνίου οι εξετάσεις ενηλίκων για απόκτηση απολυτηρίου Δημοτικού Σχολείου στην Κάλυμνο

To xρονοδιάγραμμα των εξετάσεων: 20 Μαΐου ξεκινούν στα Λύκεια, 3 Ιουνίου στα Γυμνάσια, από 31 Μαΐου οι Πανελλαδικές στα ΓΕΛ

Δράσεις του 2ου ΕΠΑ.Λ.-Π.ΕΠΑ.Λ. Ρόδου για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων

Μοναδική γιορτή επιστήμης και τεχνολογίας, στο 1ο Γ.Ε.Λ. ΡΟΔΟΥ «Βενετόκλειο»

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος στο Π.Μ.Σ. με τίτλο «Περιβαλλοντική Εκπαίδευση»

Πρωτότυπη ενδοσχολική επιμόρφωση του 2ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Ρόδου

Πλούσια, παιδαγωγικά και καλλιτεχνικά, η δράση του Μουσικού Σχολείου Ρόδου