Κολύμβηση: Καλή παρουσία από τα κορίτσια του ΥΣΡ

Κολύμβηση:  Καλή παρουσία από τα κορίτσια του ΥΣΡ

Κολύμβηση: Καλή παρουσία από τα κορίτσια του ΥΣΡ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 810 ΦΟΡΕΣ

Μπορεί να μην κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο, ωστόσο κατάφεραν να κλείσουν με μια πολύ καλή παρουσία την αγωνιστική τους χρονιά.

Ο λόγος για τα τρία κορίτσια του Υγρού Στίβου της Ρόδου 9 και 10 ετών που πήραν μέρος στους Θερινούς αγώνες κολύμβησης που πραγματοποιήθηκαν στο κολυμβητήριο της Μεταμόρφωσης στην πρωτεύουσα.

Η 9χρονη Μαρκέλλα Κάππου-Σωτρίλλη στα 50 μ. Ελεύθερο και στα 50 μ. Πρόσθιο, κολύμπησε με ρυθμό και κυνήγησε και τις δύο κούρσες, βελτίωσε τις επιδόσεις της και έκλεισε την πρώτη της χρονιά στον πρωταθλητισμό, αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες.

Η επίσης 9χρονη Ιόλη Σαραγά στα 50 μ. Πεταλούδα και 50 μ. Ύπτιο κολύμπησε με σοβαρά προβλήματα λόγω των απανωτών ιώσεων που την «χτύπησαν» με αποτέλεσμα οι βελτιώσεις που πέτυχε στις επιδόσεις της να μην είναι αρκετές για τη διάκριση.

Η 10χρονη Μαρία Σαραγά στα 50 και 100 μ. Πρόσθιο και 200 μ. Ελεύθερο βελτίωσε αρκετά τους χρόνους της και με τα πλασαρίσματα στις γρήγορες σειρές που ήδη πετυχαίνει, με λίγη περισσότερη εμπιστοσύνη στο αστείρευτο ταλέντο της, θα βρεθεί στα μετάλλια.

Τώρα επιστροφή στις προπονήσεις και οι Τεχνικοί που τις προετοιμάζουν θα ασχοληθούν με την ανάλυση των αγώνων τους με κάθε λεπτομέρεια για να διορθωθούν οι αστοχίες και να ενδυναμωθούν τα δυνατά σημεία των παιδιών που πάντως είχαν ένα πολύ ευχάριστο ταξίδι και μια αγωνιστική εμπειρία σε γενικές γραμμές επιτυχημένη.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”