Ελεύθερη με όρους αφέθηκε η 48χρονη για τα χάπια

Ελεύθερη με όρους αφέθηκε η 48χρονη για τα χάπια

Ελεύθερη με όρους αφέθηκε η 48χρονη για τα χάπια

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 7315 ΦΟΡΕΣ

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε χθες μετά την απολογία της, η 48χρονη που συνελήφθη στην Κάλυμνο έχοντας στην κατοχή της εννέα κουτιά με ναρκωτικά χάπια αλλά και περισσότερα από 7 χιλιάδες ευρώ.

Όπως είναι γνωστό, στην 48χρονη έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και χθες, συνοδευόμενη από τους συνηγόρους της κ.κ. Παναγιώτη Αβρίθη και Δημήτρη Δρόσο του Νικολάου, προσήχθη ενώπιον του ανακριτή Κω για να απολογηθεί.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η 48χρονη αρνήθηκε την κατηγορία όπως αυτή της αποδίδεται και έδωσε αναλυτικά εξηγήσεις για τα χρήματα και τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στην κατοχή της.


Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω, η 48χρονη αφέθηκε ελεύθερη με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισής της κάθε 1η και 15η του μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της και της καταβολής εγγυοδοσίας ποσού 3.000 ευρώ.


Η σύλληψη της 48χρονης είχε γίνει στις 25 Ιουνίου 2023 το απόγευμα, όταν αστυνομικοί του Τμήματος Καλύμνου εντόπισαν στην κατοχή της μεταξύ άλλων 9 συσκευασίες φαρμακευτικού - ναρκωτικού σκευάσματος, 2 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 7.840,32 ευρώ.


Όλα τα παραπάνω κατασχέθηκαν, ενώ η 48χρονη συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση και παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη.

Διαβάστε ακόμη

Απερρίφθη η αίτηση για τους εργαζόμενους της «ΡΟΔΑ»

Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη των διακινητών τους μετά από καταδίωξη στην Τήλο

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο

Καταδικάστηκε 53χρονος Βούλγαρος που εξαπάτησε υπάλληλους ανταλλακτηρίων

Αθωώθηκε 46χρονη για στέρηση επικοινωνίας του παιδιού με τον πατέρα του

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους