Την παραίτησή του από τη δημοτική πλειοψηφία ανακοίνωσε ο Αλέξανδρος Κολιάδης (βίντεο)

Την παραίτησή του από τη δημοτική πλειοψηφία ανακοίνωσε ο Αλέξανδρος Κολιάδης (βίντεο)

Την παραίτησή του από τη δημοτική πλειοψηφία ανακοίνωσε ο Αλέξανδρος Κολιάδης (βίντεο)

Κυριακή Πετρίδου

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3377 ΦΟΡΕΣ

Με τα λόγια ότι για τον ίδιο "κλείνει ένα κύκλος", ανακοίνωσε πριν από λίγο στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου που πραγματοποιείται αυτή την ώρα, ότι δεν θα συνεχίσει με τη δημοτική αρχή του Αντ. Καμπουράκη ο μέχρι πρότινος πρόεδρος ΔΕΡΜΑΕ, ΠΡΟΤΟΥΡ, ΔΟΠΑΡ κ. Αλέξανδρος Κολιάδης.

Κατά τη σύντομη τοποθέτησή του, ο κ. Κολιάδης εξέφρασε την απογοήτευσή του, αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά και τον δήμο, και είπε ότι θα είναι πολιτικά ανήθικο να συνεχίσει, ενώ δεν θέλησε να επισέλθει σε λεπτομέρειες.

Περιορίστηκε στο να αναφέρει ότι δεν εγκρίθηκε από το ελεγκτικό συνέδριο σύμβαση που ήρθε στο Δ.Σ. της ΔΕΡΜΑΕ για το κατάστημα στις πηγές Καλλιθέας. και επίσης ανάφερε ότι εκλάπησαν προσωπικά αντικείμενα από τα γραφεία της εταιρείας, καλώντας τους συναδέλφους του για να τα πάρει πίσω. Ζήτησε μάλιστα από όλους να μην προτρέχουν για το τι θα αποφασίσει να κάνει ο ίδιος στη συνέχεια.

ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Καμπουράκης, παίρνοντας τον λόγο, δεν αναφέρθηκε ευθέως στον κ. Κολιάδη αλλά μίλησε μετά την τοποθέτηση του προέδρου της Διμυλιάς, ο οποίος κατήγγειλε επεισόδιο με το μέλος της μείζονος κ. Αγαπητό Πάλλα σε συνεδρίαση του συμβουλίου της τοπικής κοινότητας (πάντως ο κ. Πάλλας διέψευσε τα όσα είπε). Ο δήμαρχος λοιπόν, είπε μεταξύ άλλων ότι δεν χάνει κανείς την α αξιοπρέπεια του ασχολούμενος με τα κοινά και επέλεξε να μη σχολιάσει τα όσα είχε αναφέρει προηγουμένως ο κ. Κολιάδης.

Σημειώνεται ότι για τα πρόσφατα τεκταινόμενα στη ΔΕΡΜΑΕ που οδήγησαν στην παραίτηση του κ. Κολιάδη, ζήτησαν ενημέρωση μέλη του Δ.Σ. και επικεφαλής παρατάξεων.

 

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»

«Μάνες της τέχνης» - Πρωτότυπη εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου αύριο με αφορμή τη γιορτή της μητέρας