Τον Σεπτέμβριο οι παρεμβάσεις στην νεφρολογική κλινική

Τον Σεπτέμβριο οι παρεμβάσεις στην νεφρολογική κλινική

Τον Σεπτέμβριο οι παρεμβάσεις στην νεφρολογική κλινική

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1077 ΦΟΡΕΣ

Στις αρχές Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει το έργο των παρεμβάσεων στη νεφρολογική κλινική του νοσοκομείου της Ρόδου, ενώ ο νέος εξοπλισμός που θα τοποθετηθεί αναμένεται να παραληφθεί τις προσεχείς μέρες.

Το θέμα συζητήθηκε σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες στο νοσοκομείο του νησιού «Ανδρέας Παπανδρέου» ανάμεσα στο διοικητή Σταύρο Τσαντή, τον Διευθυντή της Νεφρολογικής κλινικής Χρήστο Παλιούρα και τον πρόεδρο των Νεφροπαθών και Συμπαραστατών και γιατρό ΩΡΛ Δημήτρη Γαλανό, και την αντιπεριφερειάρχη υγείας πρόνοιας και κοινωνικής μέριμνας Χαρούλα Γιασιράνη.

Όπως υπογράμμισε η κ. Γιασιράνη, αντικείμενο της συνάντησης ήταν η πορεία της αναβάθμισης της Νεφρολογικής κλινικής , που θα γίνει με δαπάνες της περιφέρειας Νότιου Αιγαίου, προσθέτοντας ότι στις αρχές Σεπτεμβρίου, αναμένεται να ξεκινήσει ο ανάδοχος τις εργασίες, ενώ ο εξοπλισμός αναμένεται να παραληφθεί σύντομα.

Σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη όπως έκανε γνωστό ο διοικητής του νοσοκομείου συνδέθηκαν και οι ψυκτικοί πύργοι, οι οποίοι ενοικιάστηκαν επίσης από την περιφέρεια, για να αντιμετωπιστεί το χρόνιο πρόβλημα την ψύξης στο νοσοκομείο μας.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο