"Καλό καλοκαίρι" και από τον Διγενή!

"Καλό καλοκαίρι"  και από τον Διγενή!

"Καλό καλοκαίρι" και από τον Διγενή!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 828 ΦΟΡΕΣ

Με χαρά, διασκέδαση και επιτυχία διεξήχθη η καθιερωμένη ετήσια γιορτή για το κλείσιμο της Ακαδημίας του Συλλόγου μας, η οποία έλαβε χώρα στο γήπεδο Κοσκινού το απόγευμα της Παρασκευής.

Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν πραγματικά την τελευταία συγκέντρωση που υπήρξε γι’ αυτή την χρονιά, καθώς το ραντεβού για την επόμενη προγραμματίζεται για το τέλος του καλοκαιριού.

Η εκδήλωση έδωσε την ευκαιρία σε όλους, μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουν σε οικογενειακό κλίμα και να απολαύσουν το παιχνίδι στον αγωνιστικό χώρο. Ο πρόεδρος του Διγενή, Τσαμπίκος Ζαχαρίας, ευχαρίστησε τους γονείς για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους, μιλώντας τους για τους στόχους που τίθενται για την επόμενη περίοδο, ενώ στο ίδιο πλαίσιο ευχαρίστησε τους προπονητές για την εξαιρετική δουλειά που παρήγαγαν τους προηγούμενους μήνες.

Με την ευκαιρία, η διοίκηση του ΔΙΓΕΝΗ βράβευσε τους Νίκου Κοντού για τις εξαιρετικές του επιδόσεις στην κολύμβηση. Τον δήμο Ρόδου για το κοινωνικό του έργο και την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του νησιού και την ομάδα Μπάσκετ με αμαξίδιο Γ.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ, για το λαμπρό παράδειγμα μαχητικότητας, ήθους και αγωνιστικότητας που δείχνει όλα αυτά τα χρόνια.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων