Θερίζουν τα τροχαία στα νησιά μας – Ούτε μια μέρα χωρίς τραυματισμούς και ατυχήματα

Θερίζουν τα τροχαία στα νησιά μας – Ούτε  μια μέρα χωρίς τραυματισμούς και ατυχήματα

Θερίζουν τα τροχαία στα νησιά μας – Ούτε μια μέρα χωρίς τραυματισμούς και ατυχήματα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2941 ΦΟΡΕΣ

Δεν υπάρχει μέρα χωρίς τροχαία ατυχήματα και τραυματισμούς στους δρόμους των νησιών μας.

Μόνο το τελευταίο 48ωρο σημειώθηκαν περισσότερα από 10 τροχαία ατυχήματα (τα περισσότερα υλικών ζημιών) αλλά ένα από αυτά εξελίχθηκε σε σοβαρό.
Πρόκειται για το τροχαίο ατύχημα το απόγευμα της Παρασκευής στην πόλη της Ρόδου. Το τροχαίο ατύχημα που λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε τραγωδία, σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Σμύρνης και Ρόδου- Καλλιθέας, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνά η Τροχαία Ρόδου, το δίκυκλο του 73χρονου συγκρούστηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο. Ο 73χρονος τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου, όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Λίγη ώρα αργότερα, ένα ακόμα τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε στη διασταύρωση κοντά στη Φανερωμένη, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο συγκρούστηκε με διερχόμενο δίκυκλο. Ο οδηγός του δικύκλου τραυματίστηκε στα κάτω άκρα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Χθες το πρωί επίσης, επί της λεωφόρου Καλλιθέας, Ι.Χ. αυτοκίνητο συγκρούστηκε με λεωφορείο, με αποτέλεσμα να καταγράφουν υλικές ζημιές, σύμφωνα με σχετική αναφορά της εταιρίας οδικής βοήθειας Σιέχ.

Σημειώνεται ότι από την αρχή του χρόνου, έχουν χάσει τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα στα Δωδεκάνησα 11 συνολικά άτομα, ενώ με τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο περισσότερα από 400 άτομα.

Ο εφιάλτης των τροχαίων τα τελευταία 20 χρόνια θερίζει ζωές και στα νησιά μας, παρά τις επισημάνσεις και τα μέτρα που κατά καιρούς έχουν γίνει.

Διαβάστε ακόμη

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου

Αθώοι κρίθηκαν Τούρκος και Ρώσος για διακίνηση μεταναστών στην Κω

Νέος κ.ο.κ.: Αφαίρεση διπλώματος έως και 5 χρόνια

Σύλληψη 22χρονου στην Κω για κροτίδες και δυναμίτες

Συνελήφθη 30χρονος σερβιτόρος για άγρα πελατών