Τέλος εποχής για τον Γιάννη Ιατρίδη στην Αυτοδιοίκηση

Τέλος εποχής για τον Γιάννη Ιατρίδη στην Αυτοδιοίκηση

Τέλος εποχής για τον Γιάννη Ιατρίδη στην Αυτοδιοίκηση

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4623 ΦΟΡΕΣ

Με μία λιτή ανάρτησή του πριν από λίγο, ο κ. Γιάννης Ιατρίδης έκανε γνωστό ότι για τον ίδιο έχει κλείσει πλέον το κεφάλαιο της ενασχόλησης με τα αυτοδιοικητικα μας πράγματα μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες.

Σημειώνεται ότι, μόλις την περασμένη Παρασκευή, στις αλλαγές που έκανε ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης στα Διοικητικά Συμβούλια Νομικών Προσώπων του δήμου, επαναβεβαίωσε τη συμμετοχή του κ. Ιατρίδη στον ΠΡΟΤΟΥΡ. Όμως, όπως λέει ο ίδιος στη "Ρ", όλο αυτό το διάστημα εξακουλουθούσε να είναι μέλος του, ωστόσο εδώ και καιρο΄έχει αποστασιοποιηθεί ενώ δεν συμμετέχει ούτε στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου.

Όπως τονίζει, η αποχώρησή του από τα κοινά είναι μία ειλημμένη απόφαση εδώ και καιρό και μάλιστα είχε προγραμματίσει να το κάνει γνωστό αμέσως μετά τις βουλευτικές εκλογές, όπως και έκανε.

Αναφέρει στην ανάρτησή του, την οποία συνοδεύει με φωτογραφίες των "Πηγών Καλλιθέας" και του κλειστού γηπέδου, ο για πέντε τετραετίες δήμαρχος της περιοχής:

"Στην πολιτική όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος και όπου τα έργα μαρτυρούν τα λόγια περισσεύουν. Υπηρέτησα την αυτοδιοίκηση για πολλές τετραετίες και αφήνουμε παρακαταθήκη στον τόπο μας, μαζί με τους συνεργάτες μου, εκτός από τις υποδομές και μεγάλα αναπτυξιακά έργα. Ήρθε η ώρα να βάλω τέλεια και παύλα._Ευχαριστώ από καρδιάς την οικογένειά μου, τους συνεργάτες μου και όλους τους συνδημότες μου".

Αύριο στη "Ροδιακή" δηλώσεις του κ. Ιατρίδη...

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»

«Μάνες της τέχνης» - Πρωτότυπη εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου αύριο με αφορμή τη γιορτή της μητέρας