Διαγόρας: Άνοιξε ο χορός των ανανεώσεων

Διαγόρας:  Άνοιξε ο χορός των ανανεώσεων

Διαγόρας: Άνοιξε ο χορός των ανανεώσεων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 749 ΦΟΡΕΣ

Ξεκίνησε και επίσημα τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας χρονιάς ο Διαγόρας. Οι «κυανέρυθροι» ανακοίνωσαν και χθες και επίσημα τις πρώτες τους ανανεώσεις ενώ άμεσα αναμένεται να γνωστοποιηθούν και οι υπόλοιπες.

Αναλυτικά:
«Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον προπονητή κ.Γράφα η Διοίκηση του Διαγόρα, ξεκίνησε άμεσα τις συζητήσεις με τους παίκτες της ομάδας, προκειμένου να ανανεώσει τα συμβόλαια τους και να κλείσει το ταχύτερο δυνατόν το κυανέρυθρο ρόστερ.

Η Διοίκηση της ΠΑΕ Διαγόρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις ανανεώσεις των συμβολαίων τεσσάρων ποδοσφαιριστών που είναι:

-Ο 23χρονος αμυντικός Σεραφείμ Μανιώτης
-Ο 25χρονος επίσης αμυντικός Γιώργος Μαγκάκης
-Ο 25χρονος γκολκήπερ Γιάννης Γαλάνης
-Και ο επίσης 25χρονος μεσοεπιθετικός Χουάν Αρίας.

Από τη Διοίκηση της ομάδας γίνεται επίσης γνωστό πως παραμένουν στην ομάδα, όσοι από τους παίκτες έχουν συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο.

Γίνεται πολύ σοβαρή δουλειά απ’ όλους, προκειμένου και την φετινή περίοδο ο Διαγόρας να έχει μια ανταγωνιστική ομάδα που θα δείξει μέσα στο γήπεδο πως στο εσωτερικό του γίνεται σοβαρή και καλή προσπάθεια για να επιτευχθούν οι φετινοί στόχοι».

Σημειώνεται ότι και οι Μανιάς και Λούκιτς θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον Σύλλογο και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Και οι δύο παίκτες έχουν συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο οπότε δε χρειάζεται να γίνει ανανέωση. 

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.