Β. Καλοπήτας από Αρχίπολη: Εμείς προτάσσουμε τον δρόμο της Αλλαγής, της Αξιοκρατίας, της Ισονομίας, του Διαλόγου

Β. Καλοπήτας από Αρχίπολη: Εμείς προτάσσουμε τον δρόμο της Αλλαγής, της Αξιοκρατίας, της Ισονομίας, του Διαλόγου

Β. Καλοπήτας από Αρχίπολη: Εμείς προτάσσουμε τον δρόμο της Αλλαγής, της Αξιοκρατίας, της Ισονομίας, του Διαλόγου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 833 ΦΟΡΕΣ

Για την αναγκαία αναβάθμιση του ρόλου των τοπικών συμβουλίων με την εκχώρηση αρμοδιοτήτων και πόρων, όπως προβλέπεται μέσα από το πρόγραμμα της δημοτικής κίνησης «Μαζί Για τη Ρόδο», ενημέρωσε τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αρχίπολης κ. Αντώνη Καραγιάννη, ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου κ. Βάιος Καλοπήτας.

Ο κ. Βάιος Καλοπήτας, συνοδευόμενος από μέλη της παράταξής του παρουσίασε στον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας παρουσία των μελών του τοπικού συμβουλίου κ. Αντώνη Κάλλα, Σάββα Μακρή, Παναγιώτη Πάλλα και Αναστάσιος Τσακίρη παρουσία του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου κ. Βασίλη Παπαοικονόμου και του προϊσταμένου καθαριότητας και ανακύκλωσης κ. Βασίλη Πετράκη τους βασικούς άξονες του προγράμματός του με στόχο να κάνει η Ρόδος τη στροφή προς την Νέα Εποχή.

Ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Μαζί Για τη Ρόδο», συνεχάρη τον πρόεδρο και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου για το έργο τους παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες της τελευταίας τετραετίας που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι άνθρωποι που υπηρετούν την αυτοδιοίκηση και ενημερώθηκε για όλα τα προβλήματα της περιοχής

«Στόχος μας είναι να είμαστε ένας Δήμος Πρότυπο συμμετοχικής Δημοκρατίας. Να συναποφασίζουμε με τον πολίτη, να προχωράμε μαζί με τον πολίτη. Θέλουμε και μπορούμε, ως αυριανή δημοτική αρχή, να δημιουργήσουμε μία σύγχρονη, ανοιχτή, δημοκρατική διοίκηση στο νησί μας. Εμείς MAZI προτάσσουμε τον δρόμο της Αλλαγής, της αξιοκρατίας, της ισονομίας, της ισοπολιτείας, των έργων υποδομής, του σχεδίου, του διαλόγου, της ανοιχτής διοίκησης, του ανοιχτού Δήμου.», δήλωσε ο κ. Βάιος Καλοπήτας απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο και τους παρευρισκόμενους.

Διαβάστε ακόμη

Συνεδριάζει αύριο η Επιτροπή Περιβάλλοντος της περιφέρειας

«Σύνδεσμος Αγάπης»: Η αλληλεγγύη πάντα σε πρώτο πλάνο

Σκλαβενίτης: Νέο deal στη Ρόδο – Συμφώνησε με την αλυσίδα «Φλεβάρης»

Έκπτωση 30% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για 7 νησιά

Στην περιφέρεια Αντιπροσωπεία της ΑΔΕΔΥ

Λύση με χάραξη νέου δρόμου για τη λειτουργία του Δημοτικού Σχολείου Λειβάδας Αρχαγγέλου!

Πλειστηριασμοί: Μαζικό "σφυροκόπημα" στη Σύμη, στο "στόχαστρο" ξενοδοχείο 3 αστέρων στη Λέσβο

Σύλλογος ΑμεΑ: Απαλλαγή από τη μηνιαία παρακράτηση φόρου σε μισθούς και συντάξεις για τα άτομα με αναπηρία άνω του 80%