Τριπλή ανανέωση στον Ιάλυσο

Τριπλή ανανέωση στον Ιάλυσο

Τριπλή ανανέωση στον Ιάλυσο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 828 ΦΟΡΕΣ

Με τους Τερζίου, Γιώργου και Σάββα να αποδέχονται τη σχετική πρόταση και να ανανεώνουν τη συνεργασία τους, συνεχίστηκε ο σχεδιασμός του Ιάλυσου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα ενισχύοντας τη νέα προσπάθεια που θα κάνουν οι συμπαίκτες τους στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Οι ανακοινώσεις που εξέδωσε χθες η διοίκηση του Συλλόγου για τους δύο ποδοσφαιριστές, αναφέρουν τα ακόλουθα:
- «Η διοίκηση του Γ.Α.Σ Ιάλυσος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Γιώργου για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και κάθε επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας μας».

- «Η διοίκηση του Γ.Α.Σ Ιάλυσος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Άλμπαν Τερζίου για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και κάθε επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας μας».

- «Η διοίκηση του Γ.Α.Σ Ιάλυσος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Βασίλη Σάββα για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Ο Βασίλης αποτελεί ένα ακόμα παιδί που άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και είμαστε ευτυχείς που θα συνεχίσουμε την συνεργασία μας. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και κάθε επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας μας».

Μεγάλος στόχος της ομάδας της Ιαλυσού είναι για μια ακόμα χρονιά να διατηρήσει τον ροδίτικο χαρακτήρα της ομάδας δίνοντας την ευκαιρία και πάλι σε πολλούς ντόπιους παίκτες να αγωνιστούν στην κατηγορία.

Είναι μία φιλοσοφία που διέπει τη διοίκηση και πάνω σε αυτή όπως δείχνουν τα πράγματα θα κινηθεί και τη νέα χρονιά.

Διαβάστε ακόμη

Στις 1-2 Ιουνίου τα «3α Δωδεκανησιακά Δάφνεια» στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα»

Το πάλεψαν όσο μπορούσαν οι Παίδες του Φοίνικα

Ηρακλής Μαριτσών: Ανανέωσε και ο Παγκράτης

Τζάμπολ τον Ιούνιο στο 3ο Ανοικτό Εργασιακό Κύπελλο μπάσκετ

Έκλεισε τη σεζόν με αξιοπρέπεια ο Κολοσσός H Hotels Collection

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο