ΑΕΡΑ: Έντονο το ντόπιο στοιχείο

ΑΕΡΑ: Έντονο το ντόπιο στοιχείο

ΑΕΡΑ: Έντονο το ντόπιο στοιχείο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 764 ΦΟΡΕΣ

Με στόχο να «κατεβάσει» στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μια ομάδα που θα έχει αρκετά έντονο το Δωδεκανησιακό στοιχείο, συνεχίζει τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας χρονιάς ο ΑΕΡΑ.

Η διοίκηση του Συλλόγου σε συνεργασία με τον προπονητή Δημήτρη Χρυσόπουλο, κάνει ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να δημιουργηθεί ένα σύνολο το οποίο θα αρέσει και στον φίλαθλο κόσμο του νησιού προκειμένου να πάει στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθεια που θα γίνει.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο ΑΕΡΑ θα έχει Δωδεκανήσιους παίκτες σε ένα ποσοστό 70% καθώς δεν θα είναι παραπάνω από 7 με 8 αυτοί που θα έρθουν από την υπόλοιπη Ελλάδα για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Ουσιαστικά, όλες οι επιλογές έχουν ήδη γίνει και το μόνο που απομένει είναι η τυπική σύναψη της συμφωνίας για να μπορεί και ο Σύλλογος να προχωρήσει σε επίσημες ανακοινώσεις.

Ανάμεσα σε αυτές τις επιλογές και πέρα από τους νεαρούς που θα προωθηθούν από το ΑΕΡΑ Β’, θα υπάρχουν και ορισμένοι νεαροί Ροδίτες παίκτες από άλλες ομάδες του νησιού μας.

Ξεκίνημα στις 31 Ιουλίου
Στις 31 Ιουλίου αποφασίστηκε να ξεκινήσει η προετοιμασία του ΑΕΡΑ. Η πρώτη προπόνηση θα γίνει στο γήπεδο του Αφάντου και από εκεί και πέρα θα αναζητηθεί γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα όπου και θα γίνει ο κύριος όγκος των προπονήσεων. Είναι επιθυμία και του νέου προπονητή να μπορέσει η ομάδα να κάνει ένα μεγάλος μέρος της προετοιμασίας της πάνω σε φυσικό χορτάρι.

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα