Η άποψη του Αντ. Αρφαρά για τη ΔΕΡΜΑΕ

Η άποψη του Αντ. Αρφαρά για τη ΔΕΡΜΑΕ

Η άποψη του Αντ. Αρφαρά για τη ΔΕΡΜΑΕ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1494 ΦΟΡΕΣ

Αναφορικά με τη ΔΕΡΜΑΕ σε ανάρτησή του το μέλος του Δ.Σ. κ. Αντ. Αρφαράς επισημαίνει τα εξής:


«Στόχος της ΔΕΡΜΑΕ είναι η αξιοποίηση, η αναβάθμιση και ο εκσυγχρονισμός των τουριστικών ακινήτων του δήμου Ρόδου με στόχο την καλύτερη και αποδοτικότερη εκμετάλλευσή τους, προς όφελος της Ρόδου μας και των κατοίκων της, σκοπό που με συνέπεια υπηρετεί η δημοτική αρχή του Αντώνη Καμπουράκη.


Αυτή την πολιτική υπηρετώ κι εγώ προσωπικά ως εντεταλμένος σύμβουλος της ΔΕΡΜΑΕ, πάντα με προσοχή, υπευθυνότητα, διαφάνεια, προσήλωση στη νομιμότητα και με μόνο γνώμονα το συμφέρον της Ρόδου μας.


Όλα τα μέλη της ΔΕΡΜΑΕ λογοδοτούμε στο δημοτικό Συμβούλιο και στον δήμαρχο Ρόδου, οι οποίοι έχουν και την ευθύνη του ορισμού μας και οι οποίοι σε πρόσφατη συνεδρίαση ενέκριναν τον ορισμό του νέου συμβουλίου και το σύννομο των αποφάσεών του.


Το να απαιτεί κάθε πρώην και αντικατασταθείς έχων ευθύνη διοικητική (που του έχει αφαιρεθεί) ,σύμβουλος οποιασδήποτε εταιρείας τον ορισμό άλλου Διοικητικού Συμβουλίου, επειδή ο ίδιος έχει διαφορετική άποψη σε ένα ζήτημα, υπερβαίνει κάθε λογική, πολλώ δε μάλλον όταν για λόγους που εκείνος οφείλει να εξηγήσει, αλλάζει ο ίδιος άποψη και μάλιστα ετεροχρονισμένα.


Λυπάμαι πραγματικά, που μια καθ, όλα επωφελής για τον δήμο μας σύμβαση, όπως αυτή των Πηγών της Καλλιθέας, χρησιμοποιείται από κάποιους που άδραξαν την ευκαιρία για να υπηρετηθούν πιθανόν άλλες σκοπιμότητες.
Όση ζημιά κι αν προκαλούν στην εικόνα της Ρόδου μας, να είναι βέβαιοι ότι δε μπορούν να πλήξουν την εικόνα όσων με αίσθημα ευθύνης επιδιώκουμε καθημερινά, για ένα καλύτερο μέλλον της Ρόδου και των κατοίκων της».

Διαβάστε ακόμη

Λέρος: Ολοκληρωμένη εμπειρία εναλλακτικού τουρισμού και ποδηλασίας

Από τα παλιά...

Τιμήθηκε στην Αυστραλία Σιαννίτισσα 101 ετών

Μαθητές και μαθήτριες σε προσομοίωση συνεδρίασης του Ευρωκοινοβουλίου

Ποιος θα... σηκώσει την πινακίδα;

Π. Κουνάκης: «Έστω και μία γυναίκα να προστατεύσουμε, αξίζει τον κόπο»

Με 7 νέα ασθενοφόρα εξοπλίζονται τα Κέντρα Υγείας Βορείου και Νοτίου Αιγαίου

Στις 27 Μαΐου υπογράφεται η σύμβαση για τη δημιουργία του Ταμείου Απανθρακοποίησης των νησιών