Βάιος Καλοπήτας από Κοσκινού: Τα τοπικά συμβούλια να έχουν συμπαραστάτη και όχι επιστάτη τη δημοτική αρχή

Βάιος Καλοπήτας από Κοσκινού: Τα τοπικά συμβούλια να έχουν συμπαραστάτη και όχι επιστάτη τη δημοτική αρχή

Βάιος Καλοπήτας από Κοσκινού: Τα τοπικά συμβούλια να έχουν συμπαραστάτη και όχι επιστάτη τη δημοτική αρχή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 780 ΦΟΡΕΣ

Τα προβλήματα της Δημοτικής Κοινότητας Κοσκινού συζητήθηκαν αναλυτικά κατά τη συνάντηση που είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου κ. Βάιος Καλοπήτας με τον πρόεδρο και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου.

Ο πρόεδρος κ. Τάσος Ψυλλάκης και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου κ.κ. Φώτης Φλοκιού, Ευστράτιος Μαργαρίτης, Ιωάννης Παγκαδάκης, Μιχάλης Μανωλάγκας, παρουσία και του προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου «Καλλιθέα» κ. Δημήτρη Μουστάκα, παρουσίασαν αναλυτικά στον επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Μαζι Για τη Ρόδο» και τους συνεργάτες του όλα τα ανοικτά ζητήματα του παραδοσιακού οικισμού Κοσκινού.

Ο κ. Βάιος Καλοπήτας, επισήμανε ότι για έναν ξεχωριστό οικισμό όπως είναι το χωριό Κοσκινού, που αποτελεί σημείο αναφοράς για τη Ρόδο, είναι απαραίτητο να υπάρχει σχέδιο ανάδειξης και ανάπτυξης της περιοχής.

«Ο παραδοσιακός οικισμός Κοσκινού απαιτεί ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την αντιμετώπιση των ζητημάτων της καθημερινότητας αλλά και για την ανάδειξη της ξεχωριστής του ταυτότητας, που αποτελεί σημείο αναφοράς για τη Ρόδο μας. Δεν είναι τυχαίο ότι αποτελεί μια από τις πιο φωτογραφημένες περιοχές του νησιού καθώς η γραφικότητα, η ιστορία και η ομορφιά του νησιού το καθιστούν ξεχωριστό.

Και είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να προστατέψουμε δίνοντας λύσεις αλλά έχοντας ως γνώμονα την μοναδικότητα της περιοχής. Ο πρόεδρος και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν με τους λιγοστούς πόρους και τις περιορισμένες αρμοδιότητες κάνουν προσπαθούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες των συμπολιτών τους δίνοντας καθημερινό αγώνα. Κι αυτό ακριβώς είναι που επιθυμούμε να βελτιώσουμε, τα τοπικά συμβούλια να έχουν συμπαραστάτη τη δημοτική αρχή και όχι επιστάτη όπως συμβαίνει σήμερα», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Βάιος Καλοπήτας αμέσως μετά τη συνάντηση με τα μέλη του τοπικού συμβουλίου Κοσκινού.

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»

«Μάνες της τέχνης» - Πρωτότυπη εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου αύριο με αφορμή τη γιορτή της μητέρας