Εξόρμηση καθαρισμού σε πάρκα και γειτονιές της πόλεως Ρόδου

Εξόρμηση καθαρισμού σε πάρκα και γειτονιές της πόλεως Ρόδου

Εξόρμηση καθαρισμού σε πάρκα και γειτονιές της πόλεως Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2229 ΦΟΡΕΣ

Εξόρμηση καθαριότητας σε πάρκα και γειτονιές της πόλεως Ρόδου, πραγματοποιείται αυτές τις μέρες, σε μεγάλη κλίμακα, όπως ανακοίνωσε χθες ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του δήμου Ρόδου κος Νίκος Καραμαρίτης.

Με εντολή του ίδιου του δημάρχου κου Αντώνη Καμπουράκη προς όλους τους αντιδημάρχους και τα στελέχη της δημοτικής πλειοψηφίας Ρόδου, μέσα στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα πραγματοποιηθούν μία σειρά από παρεμβάσεις που αφορούν κυρίως την καθημερινότητα του πολίτη καθώς επίσης και την εικόνα της Ρόδου, στα μάτια των επισκεπτών μας.

Στο πλαίσιο αυτό, έχουν ξεκινήσει ήδη και επιταχύνουν τους ρυθμούς ολοκλήρωσης των προγραμματισμένων έργων τους που έχει σχεδιάσει η δημοτική αρχή της Ρόδου, οι τεχνικές υπηρεσίες με την εκτέλεση σημαντικών έργων που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη εντός κι εκτός της πόλεως Ρόδου, οι υπηρεσίες καθαριότητας, καθώς επίσης και οι υπηρεσίες εκείνες που έχουν σχέση με την μεγάλη εικόνα της καθημερινότητας του πολίτη και τα προβλήματα στις γειτονιές που αντιμετωπίζει.

Ο αντιδήμαρχος κος Νίκος Καραμαρίτης πάντως, κλιμακώνει εκ νέου από τα μέσα της εβδομάδας, μία μεγάλη εξόρμηση καθαριότητας και ευπρεπισμού του νησιού μας, ξεκινώντας από τα πάρκα και τις γειτονιές εντός πόλεως Ρόδου.

Η προσπάθεια αυτή, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ο ίδιος έδωσε χθες στη δημοσιότητα, αφορά την αποψίλωση και τον καθαρισμό κεντρικών πάρκων της πόλεως Ρόδου, τις γειτονιές στους Αγίους Αποστόλους, καθώς επίσης και την είσοδο στην πόλη της Ρόδου, από την πλευρά της Ρόδου – Λίνδου.

Διαβάστε ακόμη

Επίθεση Γ. Νικητιάδη στη ΝΔ για το ακτοπλοϊκό Καρπάθου-Κάσου σε συζήτηση με τον Γ. Παππά στη Βουλή

Αύριο Σάββατο στις 12 το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στον Αθανάσιο Κούτσια

Οδηγίες του Ιατρικού Συλλόγου για την προστασία από την αφρικανική σκόνη

Επτά πλωτά ραντάρ «κλειδώνουν» το Αιγαίο

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων