Ποιες πολιτιστικές εκδηλώσεις ενισχύονται από την περιφέρεια

Ποιες πολιτιστικές εκδηλώσεις ενισχύονται από την περιφέρεια

Ποιες πολιτιστικές εκδηλώσεις ενισχύονται από την περιφέρεια

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1262 ΦΟΡΕΣ

Εγκρίθηκε από τον περιφερειάρχη νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο η έκδοση αποφάσεων ανάληψης υποχρεώσεων δαπανών της ΠΕ Δωδεκανήσου για δράσεις Πολιτισμού που έχουν ως εξής:

Έγκριση δέσμευσης πίστωσης ως προς το συνολικό ποσό των 3.100 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για την συνδιοργάνωση της ΠΝΑΙ με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρκάσας «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» πολιτιστικής εκδήλωσης με χορό και τραγούδι στο Φοινίκι Αρκάσας στην νήσο Κάρπαθο στις 18 Ιουλίου 2023. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης.


- Έγκριση δέσμευσης πίστωσης ως προς το συνολικό ποσό των 3.100 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τη συνδιοργάνωση της ΠΝΑΙ με τις Ομάδες Διάσωσης και Διάδοσης Λαογραφίας Παράδοσης «ΕΛΕΝΗ» λαογραφικής Παράστασης με τίτλο «ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ» στο Κινηματοθέατρο ΡΟΔΟΝ στις 29 Ιουλίου 2023. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για διαμονή μαθητών γυμνασίου και λυκείου Νισύρου που θα συμμετέχουν στην παράσταση με τους συνοδούς τους.


- Έγκριση δέσμευσης πίστωσης ως προς το συνολικό ποσό των 37.200 €
συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για την διοργάνωση από την ΠΝΑΙ Βραδιάς Όπερας στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου Μεσαιωνικής Πόλης Ρόδου στις 3 Αυγούστου 2023 προς τιμήν του παγκόσμιου εορτασμού για τα 100 χρόνια από την γέννηση της Μαρίας Κάλλας. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για οργάνωση και πραγματοποίηση της συναυλίας.


- Έγκριση δέσμευσης πίστωσης ως προς το συνολικό ποσό των 4.960 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για την συνδιοργάνωση από την ΠΝΑΙ με τον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Αγαθονησίου «ΥΕΤΟΥΣΑ» συναυλίας αφιερωμένης στο έντεχνο και λαϊκό τραγούδι στο Αγαθονήσι στις 6 ή 7 Αυγούστου 2023. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για τις αμοιβές των συμμετεχόντων καλλιτεχνών.


- Έγκριση δέσμευσης πίστωσης ως προς το συνολικό ποσό των 3.100 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για την συνδιοργάνωση από την ΠΝΑΙ με τον Δήμο Σύμης εκδήλωσης για τα «100 χρόνια Γυμνάσιο» που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Σύμης 2023 και συγκεκριμένα στις 18, 19 και 20 Αυγούστου 2023. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για την ηχοφωτιστική κάλυψη της εκδήλωσης.


- Έγκριση δέσμευσης πίστωσης ως προς το συνολικό ποσό των 3.100 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τη συνδιοργάνωση από την ΠΝΑΙ με την Λέσχη Ερασιτεχνών Φωτογράφων Ρόδου για τρίτη συνεχή χρονιά εκδήλωσης για την Παγκόσμια Ημέρα Φωτογραφίας στην πλατεία Αργυρόκαστρου της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου στις 19 Αυγούστου 2023. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για την ενοικίαση οθόνων προβολής, ηχητικού και φωτιστικού εξοπλισμού, φωτογραφικού εξοπλισμού και εκτύπωση έντυπου υλικού για τις ανάγκες της εκδήλωσης.


- Έγκριση δέσμευσης πίστωσης ως προς το συνολικό ποσό των 4.960 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για την συνδιοργάνωση από την ΠΝΑΙ με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου και υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού, Έκθεσης Φωτογραφίας με τίτλο: «12 Φρουροί στις Ακρώρειες του Αιγαίου» στην Οπλοθήκη De Milly στην Ρόδο από 20 έως 29 Αυγούστου 2023. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για την εκτύπωση του φωτογραφικού υλικού για την έκθεση.


- Έγκριση δέσμευσης πίστωσης ως προς το συνολικό ποσό των 7.440 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τη συνδιοργάνωση από την ΠΝΑΙ με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρβανιτοχωρίου Κάσου, μουσικής συναυλίας προς τιμήν του Κασιώτη Καίσαρα Κίκη στην νήσο Κάσο στις 23 Αυγούστου 2023. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για την οργάνωση και πραγματοποίηση της συναυλίας.


- Έγκριση δέσμευσης πίστωσης ως προς το συνολικό ποσό των 4.960 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τη συνδιοργάνωση από την ΠΝΑΙ με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παστίδας «ΚΑΜΑΡΙ» του 16ου Πολιτιστικού Φεστιβάλ Παστίδας «ΚΑΜΑΡΕΙΑ 2023» από 31 Αυγούστου έως 6 Σεπτεμβρίου 2023. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για την ηχοφωτιστική κάλυψη του φεστιβάλ και την διαμονή φιλοξενούμενου χορευτικού συγκροτήματος που συμμετέχει στο φεστιβάλ.


- Έγκριση δέσμευσης πίστωσης ως προς το συνολικό ποσό των 3.100 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τη συνδιοργάνωση από την ΠΝΑΙ με τον Δήμο Κάσου μουσικής συναυλίας με τίτλο: «ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ» με την συμμετοχή Ρόδιων καλλιτεχνών στην νήσο Κάσο τον Αύγουστο του 2023. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για την οργάνωση και πραγματοποίηση της συναυλίας.


- Έγκριση δέσμευσης πίστωσης ως προς το συνολικό ποσό των 2.480 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τη συνδιοργάνωση από την ΠΝΑΙ με την Αδελφότητα Κρητών Ρόδου θεατρικής παράστασης του έργου με τίτλο: «ΒΓΙΟΛΑ ΜΟΥ» στην νήσο Κάρπαθο το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου 2023. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για την μετακίνηση και διαμονή της θεατρικής ομάδας του συλλόγου στην νήσο Κάρπαθο.


- Έγκριση δέσμευσης πίστωσης ως προς το συνολικό ποσό των 3.100 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για την συνδιοργάνωση από την ΠΝΑΙ με τον Δήμο Ρόδου συναυλία με την Μεμνουνε Κιαζίμ και άλλων Ρόδιων καλλιτεχνών στην νήσο Ρόδο από 11 έως 25 Σεπτεμβρίου 2023. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για τις αμοιβές συμμετεχόντων καλλιτεχνών στη συναυλία.


- Έγκριση δέσμευσης πίστωσης ως προς το συνολικό ποσό των 18.600 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τη συνδιοργάνωση από την ΠΝΑΙ με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεσαιωνικό Ρόδο του 16ου Μεσαιωνικού Φεστιβάλ Ρόδου από 8 έως 10 Σεπτεμβρίου 2023.
Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για την σκηνοθετική επιμέλεια – σχεδιασμό – οργάνωση και σκηνογραφία του φεστιβάλ και έξοδα καλλιτεχνικού προγράμματος φεστιβάλ.


- Έγκριση δέσμευσης πίστωσης ως προς το συνολικό ποσό των 3.100 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για την συνδιοργάνωση από την ΠΝΑΙ με τον Θεατρικό Σύλλογο Δωδεκανήσου ΚΟΥΙΝΤΑ εκδήλωσης με τίτλο «ΚΙΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ» τον Σεπτέμβριο του 2023. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για την ενοικίαση τεχνικού εξοπλισμού για τις ανάγκες των εκδηλώσεων.

- Έγκριση δέσμευσης πίστωσης ως προς το συνολικό ποσό των 3.100 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για την συνδιοργάνωση από την ΠΝΑΙ με τον Δήμο Σύμης μουσικής εκδήλωσης - συναυλίας με θέμα το Ρεμπέτικο τραγούδι στην νήσο Σύμη στις 16 Σεπτεμβρίου 2023. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για την οργάνωση και πραγματοποίηση της εκδήλωσης.


- Έγκριση δέσμευσης πίστωσης ως προς το συνολικό ποσό των 3.100 €
συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για την συνδιοργάνωση από την ΠΝΑΙ με τον Δήμο Χάλκης μουσικής εκδήλωσης - συναυλίας με θέμα το Ρεμπέτικο τραγούδι στην νήσο Χάλκη στις 23 Σεπτεμβρίου 2023. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για την οργάνωση και πραγματοποίηση της εκδήλωσης.


- Έγκριση δέσμευσης πίστωσης ως προς το συνολικό ποσό των 1.860 €
συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για την συνδιοργάνωση από την ΠΝΑΙ με την Ομοσπονδία Δωδ/κων Παρ/κων Σωματείων Ρόδου θεατρικής παράστασης με τίτλο «GROUP THERAPY» στην Δ.Κ. Μασσάρων στις 30 Σεπτεμβρίου 2023.Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για την οργάνωση και πραγματοποίηση της παράστασης.

- Έγκριση δέσμευσης πίστωσης ως προς το συνολικό ποσό των 1.550 €
συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για την συνδιοργάνωση από την ΠΝΑΙ με την Παιδική Χορωδία Δήμου Ρόδου συναυλίας με τίτλο «Η Μουσική στην Οικογένεια» στην Ρόδο στις 24 Σεπτεμβρίου ή στην 1 Οκτωβρίου 2023.Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για την οργάνωση και πραγματοποίηση της συναυλίας.


- Έγκριση δέσμευσης πίστωσης ως προς το συνολικό ποσό των 6.200 €
συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑγια την συνδιοργάνωση από την ΠΝΑΙ με την Αρχιεπισκοπή Αμερικής και υπό την αιγίδα του Οικουμενικού Πατριαρχείου εκδηλώσεων προβολής στο εξωτερικό μέσω του Ρόδιου συνθέτη Σάββα Καρατζιά από 21 έως 30 Οκτωβρίου 2023. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για καλλιτεχνικές αμοιβές και οργάνωση της εκδηλώσεων.


- Έγκριση δέσμευσης πίστωσης ως προς το συνολικό ποσό των 9.300 €
συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για την συνδιοργάνωση από την ΠΝΑΙ με τους Δήμους Ρόδου και Λειψών μουσικοαφηγηματικών παραστάσεων με τίτλο «ΕΝΑΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ» την περίοδο Αυγούστου – Σεπτεμβρίου 2023. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για την οργάνωση και πραγματοποίηση των δύο παραστάσεων.


- Έγκριση δέσμευσης πίστωσης ως προς το συνολικό ποσό των 37.200 €
συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για την συνδιοργάνωση από την ΠΝΑΙ με το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος πολυθεματικών εκδηλώσεων με αφορμή την κεραμική τέχνη στο Κατάλυμα της Γαλλίας στην Ρόδο από 15 Αυγούστου έως 15 Νοεμβρίου 2023. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για την οργάνωση – επιμέλεια – πραγματοποίηση των πολυθεματικών

εκδηλώσεων που περιλαμβάνουν : φωτογράφιση, δημιουργία βίντεο, αγορά υλικών κεραμικής, διαφήμιση, εκτύπωση προωθητικού υλικού, ενοικίαση τεχνικού εξοπλισμού, εκθέσεις, μεταφράσεις κειμένων έκθεσης, catering, φιλοξενία συμμετεχόντων καλλιτεχνών στις εκδηλώσεις, καθαριότητα του χώρου του εργαστηρίου, αστική ασφάλεια κλπ.

Διαβάστε ακόμη

Ημερίδα για την πρόληψη και αντιμετώπιση φυσικών κινδύνων

Περιοδεία στο νησί μας πραγματοποίησε ο Γιώργος Αυτιάς

Το Φινλανδικό Σχολείο Ρόδου γιορτάζει 40 χρόνια λειτουργίας

Σημαντικός ο ρόλος των τοπικών μέσων ενημέρωσης στην ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος

Διευκόλυνση στη μεταφορά των ψαριών ζητούν οι ψαράδες

5,6 εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών στο νησί της Ρόδου

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς