Δαπάνες για την προβολή και προώθηση αγροτικών προϊόντων

Δαπάνες για την προβολή και προώθηση αγροτικών προϊόντων

Δαπάνες για την προβολή και προώθηση αγροτικών προϊόντων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 893 ΦΟΡΕΣ

Εγκρίθηκε από τον περιφερειάρχη νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο η έκδοση απόφασης ανάληψης υποχρέωσης διαφόρων δαπανών του τμήματος προβολής και προώθησης αγροτικών προϊόντων Δωδεκανήσου.

Ειδικότερα οι δαπάνες είναι οι εξής και αφορούν τις παρακάτω δράσεις:

- Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 37.200€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% του Τμήματος Προβολής και Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων Δωδεκανήσου, που αφορά τη συμμετοχή της ΠΝΑΙ στην 58η Πανελλήνια Έκθεση Χειροτεχνίας και Αγροτικής Οικονομίας Κρεμαστής, η οποία θα πραγματοποιηθεί 11 με 23 Αυγούστου 2023, στην Κρεμαστή, στη Ρόδο.

- Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 3.100€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, η οποία αφορά τη συνδιοργάνωση της ΠΝΑΙ με τον ΔΟΠΑΡ και την Αδελφότητα Ολυμπιτών Ρόδου «Η Βρυκούς» του Street Food Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως και τις 30 Αυγούστου 2023 στο Θέρμαι της Ρόδου. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη ηχητικής εγκατάστασης και ενοικίαση εξέδρας.

- Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 3.100€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για την συνδιοργάνωση της ΠΝΑΙ με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κοσκινού «Η Καλλιθέα» της «Γιορτής Μελεκουνιού», στα Κοσκινού στις 12 Αυγούστου 2023. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για προμήθεια υλικών τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τη παρασκευή τοπικών εδεσμάτων που θα προσφερθούν στους επισκέπτες.

- Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 3.100€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για την συνδιοργάνωση της ΠΝΑΙ με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Έμπωνα «Ο Αττάβυρος» της «Γιορτής Κρασιού και Μουσταλευριάς» στον Έμπωνα 26 Αυγούστου 2023. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για ηχοφωτιστική κάλυψη της εκδήλωσης.

- Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 3.100€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για την συνδιοργάνωση της ΠΝΑΙ με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Διμυλιάς-Ελεούσας «Το Φουντουκλί» της «Γιορτής καρυδιού» στη Διμυλιά την 1η Οκτωβρίου 2023. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για προμήθεια υλικών τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τη παρασκευή τοπικών εδεσμάτων που θα προσφερθούν στους επισκέπτες.

- Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 3.100€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για την συνδιοργάνωση της ΠΝΑΙ με τον δήμο Σύμης και την Ένωση Γυναικών Σύμης της εκδήλωσης για το «Συμιακό Γαριδάκι», στη Σύμη, στις 30 Ιουλίου 2023. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη προμήθεια υλικών και αναλωσίμων ειδών συσκευασίας για την παρασκευή και το κέρασμα τοπικών εδεσμάτων.

- Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 3.100€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για την συνδιοργάνωση της ΠΝΑΙ με τον Μ. Π. και Ε. Σύλλογο Πυλίου Κω της εκδήλωσης των «Χοιροσφαγείων» την 1η Οκτωβρίου 2023. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη προμήθεια υλικών και αναλωσίμων ειδών συσκευασίας για την παρασκευή και το κέρασμα τοπικών εδεσμάτων.

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»

«Μάνες της τέχνης» - Πρωτότυπη εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου αύριο με αφορμή τη γιορτή της μητέρας