Στο τοπικό πρωτάθλημα μπάσκετ Ανδρών ο Διαγόρας!

Στο τοπικό πρωτάθλημα μπάσκετ Ανδρών ο Διαγόρας!

Στο τοπικό πρωτάθλημα μπάσκετ Ανδρών ο Διαγόρας!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3972 ΦΟΡΕΣ

Με μία… αιχμηρή ανακοίνωσή του το τμήμα μπάσκετ του Διαγόρα έκανε γνωστό πως τελικώς θα συμμετάσχει στο τοπικό πρωτάθλημα Ανδρών τη νέα περίοδο και όχι στη Γ’ Εθνική, όπου είχε δηλώσει συμμετοχή.

Αυτή η απόφαση πάρθηκε εξαιτίας του ότι ο σύλλογος ήταν… μετέωρος κι έψαχνε εγγυήσεις για την παρουσία του σ’ εθνική κατηγορία, ενώ σε περίπτωση που δεν «κατέβαινε» εκεί θα έπρεπε να πληρώσει ένα μεγάλο πρόστιμο.

Μέσω της ανακοίνωσης, οι παράγοντες του Διαγόρα κατηγορούν χωρίς να κατονομάσουν συγκεκριμένα άτομα για την απόφασή τους και αναφέρουν πως τους «έβαλαν το μαχαίρι στον λαιμό».

Η ανακοίνωση:
«Ο Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ όπως είναι γνωστό δήλωσε συμμετοχή στην Γ’ Εθνική μπάσκετ ανδρών κατηγορία.

Μετά από επικοινωνία με τον πρόεδρο της τοπικής επιτροπής κ. Κουγιό και τον πρόεδρο της ΕΟΚ κ. Λιόλιο, ενημερωθήκαμε πως εάν δηλώσουμε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μπάσκετ και τελικά δεν καταφέρουμε να συμμετέχουμε, θα μας επιβληθεί ένα αρκετά μεγάλο πρόστιμο.

Μας ενημέρωσαν πως έπρεπε άμεσα να παρθεί μια απόφαση και να ενημερώσουμε την ΕΟΚ διότι την ίδια ημέρα θα υπάρξει συνεδρίαση της ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης.

Μας έβαλαν το μαχαίρι στον λαιμό καθώς χρόνος για να κάνουμε την προσπάθειά μας δεν υπάρχει αφού το περιθώριο ήταν 24 ώρες και δυστυχώς για τον λόγο αυτόν είμαστε στην δυσάρεστη θέση, να μη μπορούμε να συμμετέχουμε στην Γ’ εθνική κατηγορία μπάσκετ σκεπτόμενοι ότι θα αναγκαζόταν ο σύλλογος να πληρώσει ένα μεγάλο πρόστιμο.

Αυτοί που μας έφτασαν σ’ αυτό το σημείο έχουν ονοματεπώνυμο, οι λεγόμενοι «συμπαίκτες». Θα βγει αναλυτική ανακοίνωση σύντομα».

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.