Παρουσίαση του βιβλίου της Αστερόπης Πολυκανδριώτη «Η μπουγάδα της Αλφαβήτας»

Παρουσίαση του βιβλίου της Αστερόπης Πολυκανδριώτη «Η μπουγάδα της Αλφαβήτας»

Παρουσίαση του βιβλίου της Αστερόπης Πολυκανδριώτη «Η μπουγάδα της Αλφαβήτας»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 965 ΦΟΡΕΣ

Το Διεθνές Κέντρο Συγγραφέων και Μεταφραστών Ρόδου του ΔΟΠΑΡ παρουσιάζει το νέο βιβλίο της παιδαγωγού, συγγραφέως και εικονογράφου Αστερόπης Πολυκανδριώτη «Η μπουγάδα της Αλφαβήτας» (εκδόσεις Νότιος Άνεμος).

Η παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023 και ώρα 19:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΔΚΣΜΡ-ΔΟΠΑΡ, Αντ/χου Λάσκου 10α (Μόντε Σμιθ).

Τα γράμματα υιοθετούνται από την Αλφαβήτα, που αγαπάει το πλύσιμο των ρούχων και τις μπουγάδες της. Τα μεγαλώνει με μπόλικη φροντίδα και καθαριότητα μέχρι που έρχεται η ώρα να πάνε σχολείο... και τότε, το καθένα καταστρώνει ένα ονειρικό ταξίδι για να το αποφύγει.

Πρόκειται για ένα δροσερό παραμύθι που μας ταξιδεύει σε μία όμορφη συνάντηση, αυτή των γραμμάτων, και μιας νεράιδας που τη λένε Αλφαβήτα. Η «μπουγάδα της Αλφαβήτας» αποτελεί ένα ολοκληρωμένο βοήθημα για γονείς, εκπαιδευτικούς και δασκάλους στους οποίους και απευθύνεται η βραδιά.

Για το βιβλίο και τους τρόπους αξιοποίησής του στην εκπαιδευτική διαδικασία θα μιλήσουν οι εκπαιδευτικοί: Σταυριανού Μπέτυ, Γαλανάκη Αθηνά, Μαλληγιάννη Ιωάννα και η συγγραφέας Αστερόπη Πολυκανδριώτη.

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας