Οι εγγραφές στο “6ο Kos 3X3 Basketball Festival”

Οι εγγραφές στο “6ο Kos 3X3 Basketball Festival”

Οι εγγραφές στο “6ο Kos 3X3 Basketball Festival”

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3659 ΦΟΡΕΣ

Λίγες μέρες απέμειναν μέχρι την έναρξη του «6ου Kos 3X3 Basketball Festival» και ο Α.Σ. Φοίβος Κω ανακοινώνει τον τρόπο εγγραφής, καθώς και το κόστος συμμετοχής, ευελπιστώντας ότι φέτος θα σπάσει το ρεκόρ των 82 ομάδων και 285 αθλητών - αθλητριών που συμμετείχαν στο περσινό τουρνουά.

Αναλυτικά:
Η εγγραφή των αθλητών και των ομάδων των κατηγοριών 18+ και U18 γίνεται αποκλειστικά μέσα από την εφαρμογή play.fiba3x3.com. Η εγγραφή των υπόλοιπων ομάδων μπορεί να γίνει επίσης μέσω της εφαρμογής play.fiba3x3.com ή εναλλακτικά συμπληρώνοντας και υποβάλοντας την αίτηση συμμετοχής με τους παρακάτω τρόπους:

1. Στο γραφείο του ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ.
2. Με ηλεκτρονική αποστολή της δήλωσης και του αποδεικτικού κατάθεσης της συνδρομής στο foivosbasket@hotmail.gr με την ένδειξη 3Χ3.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ-ΚΟΣΤΟΣ
Το κόστος συμμετοχής για κάθε ομάδα ορίζεται στα 30 ευρώ. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα μπορούν να υποβάλλονται κάθε Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή από 18:00 έως 20:00 στο γραφείο του συλλόγου (Αρτεμισίας 37). Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως Σάββατο 29 Ιουλίου 2023.

Λογαριασμός κατάθεσης στην τράπεζα Πειραιώς: GR52 0171 3870 0063 8704 0031 484. Σε όλες τις ομάδες θα χορηγηθεί αθλητική μπλούζα του τουρνουά. H παραλαβή τους θα γίνεται από τα γραφεία του συλλόγου στην Κω, λίγες μέρες πριν την έναρξη των αγώνων.

Διαβάστε ακόμη

Αύριο στις 2μ.μ. στην Κρήτη ο Διαγόρας

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection από το Περιστέρι bwin, ο απίστευτος Χατζηνικόλας και το BCL από τη νέα σεζόν...

Ξεκίνησαν οι εργασίες στα Λάερμα

Άκαρπη η πρώτη Γ.Σ. του Αστέρα Παστίδας

Έξι μετάλλια των Τιτάνων Ρόδου στο “8o Asteriks Open” της Σερβίας

Γυναικείο Ποδόσφαιρο: Στον Σταυρό Καλυθιών ο Άκης Γεωργίου

Η Ελπίδα Πεταλούδων κατέκτησε το πρωτάθλημα Ανδρών στο μπάσκετ!

Στον Σαρωνικό και πάλι ο Δελαπόρτας