Τάσος Χαραλάμπης: «Βασικός στόχος μας, η ιστορική μας έδρα»

Τάσος Χαραλάμπης: «Βασικός στόχος μας, η ιστορική μας έδρα»

Τάσος Χαραλάμπης: «Βασικός στόχος μας, η ιστορική μας έδρα»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1481 ΦΟΡΕΣ

Η επαναλειτουργία της ιστορικής έδρας της ομάδας, του γηπέδου μπάσκετ που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την «Καπνοβιομηχανία» είναι ο βασικός και άμεσος στόχος της νέας διοίκησης του Δωριέα, υπό την προεδρία του Τάσου Χαραλάμπη.

Είναι ένα θέμα που απασχολεί πολύ έντονα τη νέα διοίκηση η οποία θέλει να κάνει ότι περνάει από το χέρι της προκειμένου να κάνει ξανά λειτουργικό το συγκεκριμένο χώρο, ο οποίος αποτελεί σήμα κατατεθέν της μπασκετικής ιστορίας του τόπου.

Από το συγκεκριμένο γήπεδο άλλωστε πέρασαν πολύ μεγάλοι παίκτες του νησιού οι οποίοι μεγάλωσαν μέσα σε αυτό το γήπεδο μαθαίνοντας τα μυστικά του μπάσκετ.

«Είναι ένας χώρος ιστορικής σημασίας όχι μόνο για τον Δωριέα αλλά και για ολόκληρο το νησί» είπε στην «Αθλητική Ροδιακή» ο νέος πρόεδρος Τάσος Χαραλάμπης και πρόσθεσε και τα εξής:

«Είναι βασικός μας στόχος να τον κάνουμε να λειτουργήσει ξανά και θα κινηθούμε άμεσα πάνω σε αυτή την κατεύθυνση. Είναι πραγματικά αμαρτία να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση. Είναι ένας χώρος ζωτικής σημασίας για τον σύλλογο. Αν λειτουργήσει ξανά πιστεύω ότι όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους».

Όπως ο ίδιος μας είπε, «είναι δεδομένο ότι θα λειτουργήσει ξανά το μπάσκετ αλλά δε θα ξεκινήσουμε από το ανδρικό. Ξέρω ότι δε θα προλάβουμε να είμαστε έτοιμοι για τη νέα χρονιά. Πρώτιστα μας ενδιαφέρει το γήπεδο και από εκεί θα ξεκινήσουμε».

Ο ίδιος πρόσθεσε και τα εξής: «Δε θέλω να λέω πολλά λόγια. Θέλουμε να κάνουμε περισσότερο πράξεις που είναι και το πιο σημαντικό. Εννοείται ότι έχουμε στο μυαλό μας αρκετά πράγματα που θα κάνουμε στον Δωριέα. Όμως θα πάμε σιγά σιγά, υλοποιώντας βήμα βήμα τον σχεδιασμό που έχουμε ήδη κάνει».
Αναφορικά με το ποδοσφαιρικό τμήμα, τόνισε τα εξής:

«Φυσικά και θα διατηρήσουμε το ποδοσφαιρικό τμήμα. Βρισκόμαστε σε αναζήτηση κάποιου υπεύθυνου που ξέρει πιο πολλά από εμάς όσον αφορά το ποδόσφαιρο. Και από εκεί και θα πέρα θα πάρουμε και προπονητή. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους κι έτσι όπως πρέπει».

Διαβάστε ακόμη

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων

Διγενής Κοσκινού: Μαχραμάς και με τη βούλα