Στο εδώλιο σήμερα Αλβανός που απείλησε με αεροβόλο ομοεθνή του

Στο εδώλιο σήμερα Αλβανός  που απείλησε με αεροβόλο ομοεθνή του

Στο εδώλιο σήμερα Αλβανός που απείλησε με αεροβόλο ομοεθνή του

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 952 ΦΟΡΕΣ

Στο εδώλιο του Τριμελούς Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου Ρόδου θα καθίσει σήμερα το μεσημέρι ο 35χρονος Αλβανός που πήγε με αεροβόλο πιστόλι στο σπίτι 29χρονου ομοεθνή του στη Ρόδο και απείλησε να τον σκοτώσει εάν δεν του επέστρεφε τα 350 ευρώ που του χρωστούσε!

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία η οποία κατάφερε να συλλάβει τον 35χρονο αλλοδαπό, ενώ στο σπίτι του βρέθηκαν μεταξύ άλλων το αεροβόλο, σφαίρες, ασύρματοι, 13,8 γραμμάρια κάνναβης, μία ζυγαριά ακριβείας κ.ά.

Σε βάρος του 35χρονου Αλβανού σχηματίσθηκε δικογραφία για εκβίαση, κατοχή ναρκωτικών, παράνομη-κατοχή χρήση όπλου και μη νόμιμη διαμονή στη χώρα μας, και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου όπου αφού του ασκήθηκαν ποινικές διώξεις (για όλα τα παραπάνω αδικήματα) παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο.

Η δίκη επρόκειτο να γίνει χθες από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου, όμως ο 35χρονος αλλοδαπός ζήτησε και πήρε προθεσμία για σήμερα το μεσημέρι. Με απόφαση του δικαστηρίου η κράτησή του συνεχίζεται έως την εκδίκαση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την αστυνομία, όλα ξεκίνησαν στις 8.30 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 15 Ιουλίου 2023 οπότε και ο 35χρονος Αλβανός μετέβη στο σπίτι που διαμένει ο 29χρονος επίσης αλβανικής καταγωγής μαζί με την αλλοδαπή φίλη σε χωριό της δυτικής πλευράς της Ρόδου.

Σύμφωνα με την καταγγελία που ακολούθησε, ο 35χρονος ζήτησε από τον 29χρονο να του επιστρέψει τα 350 ευρώ που του είχε δανείσει και τον απείλησε πως αν δεν το έκανε θα τον σκότωνε!

Μόλις ο 35χρονος έφυγε, ο 29χρονος κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα της Ιαλυσού, αστυνομικοί του οποίου με τη συνδρομή της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, ξημερώματα προχθές (16 Ιουλίου 2023) κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον φερόμενο δράστη.

Μάλιστα από τους αστυνομικούς πραγματοποιήθηκε έρευνα στην κατοικία του συλληφθέντα όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• Αεροβόλο πιστόλι (replica), γεμιστήρας, μεταλλικά σφαιρίδια και αμπούλες αερίου
• Ακατέργαστη κάνναβη βάρους 13,8 γραμμαρίων

• Ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
• Δύο φορητοί πομποδέκτες – ασύρματοι
• Κινητό τηλέφωνο, φορητός υπολογιστής αφής
• 800 ευρώ

Με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε για εκβίαση, κατοχή ναρκωτικών, παράνομη-κατοχή-χρήση όπλου και μη νόμιμη διαμονή στη χώρα μας, ο 35χρονος αλλοδαπός παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη.

Διαβάστε ακόμη

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου

Αθώοι κρίθηκαν Τούρκος και Ρώσος για διακίνηση μεταναστών στην Κω

Νέος κ.ο.κ.: Αφαίρεση διπλώματος έως και 5 χρόνια

Σύλληψη 22χρονου στην Κω για κροτίδες και δυναμίτες

Συνελήφθη 30χρονος σερβιτόρος για άγρα πελατών