Σ. Καραταπάνης: Η «Αρχή Οργάνωσης» θα συγκροτήσει ισχυρό ψηφοδέλτιο

Σ. Καραταπάνης: Η «Αρχή Οργάνωσης» θα συγκροτήσει ισχυρό ψηφοδέλτιο

Σ. Καραταπάνης: Η «Αρχή Οργάνωσης» θα συγκροτήσει ισχυρό ψηφοδέλτιο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1437 ΦΟΡΕΣ

Την πεποίθηση ότι η παράταξη «Αρχή Οργάνωσης» για το νησί μας στην οποία είναι μέλος, θα δημιουργήσει ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο που θα κερδίσει τις δημοτικές εκλογές στον δήμο Ρόδου, εξέφρασε ο γιατρός Σάββας Καραταπάνης, λέγοντας πως πρόκειται για μία σοβαρή υποψηφιότητα στο νησί μας.

«Εγώ έχω ήδη εκφράσει την υποστήριξή μου στην υποψηφιότητα του Νίκου Γερονικόλα ως υποψήφιου δημάρχου και πιστεύω ότι ήταν μία ώριμη απόφαση.

Ήμουν εκλεγμένος στο δημοτικό συμβούλιο με την παράταξη του τωρινού δημάρχου αλλά πολιτικοί λόγοι με έκαναν να διαφωνήσω και να είμαι πλέον ανεξάρτητος, οπότε η απόφασή μου είναι να συστρατευτώ με την προσπάθεια που κάνει ο κ. Γερονικόλας και άλλοι αυτοδιοικητικοί μου συνάδελφοι ώστε να υπάρχει μία αλλαγή στον δήμο Ρόδου.

Είμαστε μία πολύ σοβαρή υποψηφιότητα.

Θα φτάσουμε μέχρι το τέλος, θα φτιάξουμε ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο που πιστεύουμε ότι θα κερδίσει τις εκλογές στον δήμο Ρόδου» δήλωσε χαρακτηριστικά και αναφέρθηκε στο θέμα των τελευταίων ημερών που δεν είναι άλλο από τις καταπατήσεις παραλιών του νησιού, λέγοντας τα εξής:

«Εδώ και πολύ καιρό με ομάδα δημοτικών συμβούλων που ανήκαμε στην παράταξη του δημάρχου είχαμε κάνει προσπάθειες να έρθουν τα θέματα πολύ νωρίς στο δημοτικό συμβούλιο γιατί βλέπαμε ότι οι αυθαιρεσίες και οι καταπατήσεις γιγαντώνονταν καθημερινά στο νησί και οι Ροδίτες βιώνουν μία πρωτόγνωρη κατάσταση. Κάποιοι προσπαθούν ν’ αλλάξουν τον τρόπο ζωής του Ροδίτη.

Αυτό μας έχει βρει αντίθετους από πολύ νωρίς.

Αυτά τα ζητήματα τα ανέδειξα και πιστεύω ότι ο δήμος έχει αρμοδιότητα και δυνατότητες, έχει νομικά όπλα και θα έπρεπε να παρέμβει για να σταματήσει αυτές τις αυθαιρεσίες.

Το κυρίαρχο πολιτικό όργανο στο νησί είναι αυτό που ουσιαστικά εποπτεύει την κάθε αρμοδιότητα και ακόμα και αν σε κάποιο βαθμό δεν έχει αρμοδιότητα μπορεί να πάρει πρωτοβουλία και να λύσει προβλήματα.

Δε συμφωνώ με την άποψη του δημάρχου ότι η Ρόδος είναι γεμάτη από νομιμότητα.

Δε μου αρέσει αυτή η εικόνα που συσχετίζεται η Ρόδος με τη Μύκονος. Κυρίαρχο μέλημα της νέας δημοτικής αρχής θα είναι να υπάρχει νομιμότητα στις πράξεις τις δικές μας και των πολιτών».

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»

«Μάνες της τέχνης» - Πρωτότυπη εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου αύριο με αφορμή τη γιορτή της μητέρας