Ένας νέος τουρ οπερέιτορ γεννιέται στη Βρετανία

Ένας νέος τουρ οπερέιτορ γεννιέται στη Βρετανία

Ένας νέος τουρ οπερέιτορ γεννιέται στη Βρετανία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1581 ΦΟΡΕΣ

Ένας νέος, start-up τουρ οπερέιτορ γεννιέται στη Βρετανία, ο οποίος υπόσχεται να προσφέρει πακέτα διακοπών σε προσιτές τιμές και σε δημοφιλείς προορισμούς της Μεσογείου, ανάμεσα στους οποίους είναι και η Ελλάδα.

Ο τουρ οπερέιτορ Holiday Best πρόκειται να λανσαριστεί στην αγορά μέσα στις επόμενες τέσσερις εβδομάδες και έχει διασφαλίσει άδεια Atol για περίπου 81.000 επιβάτες, δίνοντας έμφαση σε τέσσερις προορισμούς: την Τουρκία, την Ελλάδα, την Ισπανία και την Αίγυπτο. Ωστόσο, η προσφορά του θα περιλαμβάνει επίσης προορισμούς σε όλον τον κόσμο.

Ήδη είναι διαθέσιμα προς πώληση πακέτα του τουρ οπερέιτορ γι’ αυτό το καλοκαίρι και από τον Μάιο του 2024 θα προσφέρει επίσης αποκλειστικές τσάρτερ πτήσεις με την Southwind Airlines από εννέα περιφερειακά αεροδρόμια προς την Αττάλεια και το Νταλαμάν της Τουρκίας.

Στα σχέδιά της είναι να προσφέρει ιδιωτικές μεταφορές ως «στάνταρ» υπηρεσία για την πλειονότητα των διακοπών της στο πλαίσιο της τιμής καταλόγου, ενώ σχεδιάζει επίσης να τοποθετήσει εκπροσώπους της αυτό το καλοκαίρι στην Τουρκία και τους υπόλοιπους κορυφαίους προορισμούς της το 2024.

Τα πακέτα της θα έχουν διάρκεια από τέσσερις έως 14 διανυκτερεύσεις και προσφέρονται προς κράτηση από τον Ιούλιο του 2023, με τη χαμηλότερη προκαταβολή στην αγορά που ανέρχεται σε 50 λίρες.

Οι συζητήσεις με εκπροσώπους τουριστικών γραφείων για την επίτευξη εμπορικών συμφωνιών πρόκειται να ξεκινήσουν μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. Επικεφαλής μάρκετινγκ του τουρ οπερέιτορ είναι το πρώην στέλεχος της Hays Travel, John Milburn. Η εταιρεία έχει φιλόδοξα σχέδια ν’ ανταγωνιστεί μεγάλους παρόχους πακέτων διακοπών στη βρετανική αγορά όπως οι ΕasyJet Holidays και Jet2holidays, ενώ στόχος της είναι να φέρει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. (πηγή: tornosnews.gr)

Διαβάστε ακόμη

Συνάντηση Όλγας Κεφαλογιάννη με στελέχη της EasyJet

Ευρωπαϊκός τουρισμός: Αύξηση ταξιδιωτικών δαπανών 14,3%

O Όμιλος Mitsis προσθέτει νέο προορισμό στο χαρτοφυλάκιό του με την εξαγορά 4* ξενοδοχειακού θερέτρου

Λοκομοτίβα της ελληνικής οικονομίας ο Τουρισμός

Tour operators: Ακόμη πιο ψηλά φέτος η Ελλάδα

Αύξηση 5% σημειώθηκε τον Απρίλιο στις αφίξεις τουριστών με τσάρτερ

Jobmatch: Το νέο «εργαλείο» για εργαζόμενους και επιχειρήσεις στον τουρισμό

Η Ελλάδα αποκτά μια σταθερή βάση τουριστικών ροών στα επίπεδα των 30 εκατομμυρίων αφίξεων