Διαγόρας: Ενίσχυση με ντόπιο παίκτη

Διαγόρας: Ενίσχυση με ντόπιο παίκτη

Διαγόρας: Ενίσχυση με ντόπιο παίκτη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 736 ΦΟΡΕΣ

Ο Νικήτας Νικολής είναι η επόμενη μεταγραφική κίνηση του Διαγόρα η οποία ανακοινώθηκε χθες και επίσημα. Ο νεαρός Ρόδιος παίκτης προστέθηκε στο δυναμικό της ομάδας και είναι πανέτοιμος να ενισχύσει τη νέα προσπάθεια που θα γίνει στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Είναι μια ιδιαίτερη κίνηση μιας και ο Νικολής είναι ένας ντόπιος παίκτης και είναι πολύ σημαντικό το ότι προστίθεται στο ρόστερ της επαγγελματικής ομάδας του νησιού μας.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος αναφέρει τα ακόλουθα: «Η ΠΑΕ Διαγόρας συνεχίζοντας την ενίσχυση της ομάδας ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Super League 2, ήρθε σε συμφωνία και έκανε δικό της τον Ρόδιο Νικήτα Νικολή.

Ο γηραιός ενισχύει την αριστερή του πλευρά στην άμυνα, έχοντας -όπως όλα δείχνουν- μπει για τα καλά στο μεταγραφικό παζάρι. Κλείνει μια θέση στην άμυνα με Ροδίτη ποδοσφαιριστή, αριστεροπόδαρο ακραίο αμυντικό.

Ο Νικήτας Νικολής είναι 21 ετών (γεννηθείς στις 16 Ιουνίου 2002) και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία, από τις Ακαδημίες του Ηρακλή Λάρδου. Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή και πήγε στον Ολυμπιακό, φορώντας τη φανέλα του στις ομάδες Κ-17 και Κ-19, ακολουθώντας μάλιστα και την προπόνηση της πρώτης ομάδας, υπό το βλέμμα τότε του κ.Μαρτίνς.

Το πρώτο εξάμηνο της περιόδου 21-22, αγωνίσθηκε στον Ολυμπιακό Β’. Τον Ιανουάριο μεταπήδησε στα Χανιά, αγωνιζόμενος στη SL 2. Από τον Γενάρη του 23 φόρεσε τη φανέλα της Προοδευτικής απ’ όπου τον απέκτησε ο Διαγόρας. Η ΠΑΕ Διαγόρας τον καλωσορίζει στην οικογένειά της και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία».

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα