Πρωταθλητές οι Giallorossi στο Βενετόκλειο

Πρωταθλητές οι Giallorossi  στο Βενετόκλειο

Πρωταθλητές οι Giallorossi στο Βενετόκλειο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 556 ΦΟΡΕΣ

Τον τίτλο του 2ου Ανοικτού Εργασιακού Κυπέλλου μπάσκετ κατέκτησαν οι Giallorossi προχθές το βράδυ στον τελικό στο Βενετόκλειο, όπου κι αντιμετώπισαν την ΑΕΝ Αφάντου, κερδίζοντάς την με 67-52.

Τον αγώνα που διοργάνωσε η Αθλητική Ακαδημία Ρόδου και ο σύλλογος Jump Shoot παρακολούθησε αρκετός κόσμος, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική γενικώς της διοργάνωσης. Οι παίκτες του Γιάννη Ξυπολιά είχαν το προβάδισμα και ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, κατακτώντας επάξια την κούπα.


Να σημειώσουμε ότι τα μισά της 3ης περιόδου, αλλά και στην 4η περίοδο, υπήρξαν ολιγόλεπτες διακοπές ρεύματος, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουν σοβαρό πρόβλημα στη ροή της αναμέτρησης. Επίσης, από πλευράς των Giallorossi αποβλήθηκε στην 3η περίοδο ο παίκτης Δαρβίρας λόγω απρεπούς συμπεριφοράς προς παίκτες της αντιπάλου ομάδος.


Οι διοργανωτές, μετά τη λήξη της αναμέτρησης, τίμησαν τους Συνδέσμους Διαιτητών και Κριτών, τον Ιατρικό Σύλλογο Ρόδου και τη Μάγδα Ροϊλίδου για την προσφορά τους στο τουρνουά. Επίσης τιμήθηκε ο 1ος σκόρερ Μιχάλης Κακούλλης (Α.Ε.Ν. Αφάντου), ενώ M.V.P. του τελικού αναδείχθηκαν ο Γιώργος Σταυριανάκης και ο Αποστόλης Χατζημάρκος των Giallorossi. Φυσικά, παρέλαβαν τα κύπελλα και μετάλλιά τους οι τρεις πρώτες ομάδες στη διοργάνωση.

Τα δεκάλεπτα: 10-12, 19-31(ημ.), 41-56, 52-67
Διαιτητές: Ασλανίδης- Αγγελής


Α.Ε.Ν. ΑΦΑΝΤΟΥ (Καρακωνσταντής): Μανέτας 9, Μοσχούς Σ. 21(2), Λαουδίκος 8, Χρύσης, Μοσχούς Η., Διαμαντής, Δριχούτης, Κακούλης 9(2), Καντής 2, Καστρινάκης 3(1).


GIALLOROSSI (Ξυπολιάς): Τσάρας 2, Σαντιμπαντάκης, Τσεκούρας, Μπάτσικας 10(2), Σταυριανάκης 12, Δαρβίρας 7(2), Μήτρου 14(1), Χατζημάρκος 7(1), Κρόκος, Κιόττου 5, Σιώκος 10.

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη

Στην 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» ο Ματθαίος Μπουρλίδης