Αποτελέσματα Πανελλαδικών 2023: Σε ποιες σχολές πέρασαν οι Ροδίτες και οι Ροδίτισσες

Αποτελέσματα Πανελλαδικών 2023: Σε ποιες σχολές πέρασαν οι Ροδίτες και οι Ροδίτισσες

Αποτελέσματα Πανελλαδικών 2023: Σε ποιες σχολές πέρασαν οι Ροδίτες και οι Ροδίτισσες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 27194 ΦΟΡΕΣ

Ανοίγουν πανιά στο... πέλαγος της γνώσης και των επιστημών εκατοντάδες νέα παιδιά

Κορυφαίες και εντυπωσιακές συγκριτικά με προηγούμενες χρονιές ήταν και φέτος οι επιδόσεις που είχαν τα Ροδιτόπουλα, τα οποία κατάφεραν να εισαχθούν σε κορυφαίες Πανεπιστημιακές Σχολές.

Οι περισσότεροι πάντως, που μίλησαν στη «Ροδιακή», εξέφρασαν την ικανοποίησή τους και δήλωσαν δικαιωμένοι για τον αγώνα που έδωσαν και το αποτέλεσμα που κατάφεραν ενώ ο προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου κος Γιάννης Παπαδομαρκάκης, με δηλώσεις του στη «Ροδιακή» συνεχάρη όλους τους μαθητές που έδωσαν τη σκληρή αυτή μάχη και ευχήθηκε καλή δύναμη στις σπουδές τους.

Ο ίδιος εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια σε ολόκληρη τη μαθητική κοινότητα (μαθητές κι εκπαιδευτικούς) για τις επιδόσεις που είχαν σε όλα τα σχολεία και ευχήθηκε σε όλους τους νέους, πλέον φοιτητές, ν' ανοίξουν διάπλατα τα... πανιά των γνώσεών τους για το υπέροχο αυτό ταξίδι που θα βιώσουν τα επόμενα χρόνια. Όλα τα παιδιά που έδωσαν αυτό τον αγώνα και μπήκαν σε αυτή την πρωτοφανή δοκιμασία, ανεξαρτήτως αποτελέσματος είναι άξιοι επαίνων και συγχαρητηρίων.

Μπροστά τους ξεδιπλώνεται ένας ολόκληρος κόσμος ευκαιριών και δημιουργικών αναζητήσεων σημείωσε ο προϊστάμενος εκπαίδευσης».
Μιλώντας στη «Ροδιακή» τα παιδιά αυτά από τα σχολεία της Ρόδου, τα οποία σε ελάχιστες ημέρες θα είναι πλέον φοιτητές, ευχαρίστησαν όλους όσοι στάθηκαν δίπλα τους και τους στήριξαν σε αυτή τη μεγάλη δοκιμασία, σε αυτή την πρώτη μεγάλη μάχη της ζωής τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαδικασία για τη συγκέντρωση των αποτελεσμάτων των βαθμολογιών, ήταν κι εφέτος ιδιαίτερα δύσκολη και πολύπλοκη, καθώς λόγω της νέας νομοθεσίας που εφαρμόζει για δεύτερη χρονιά, το υπουργείο Παιδείας, κανένας φορέας και καμία υπηρεσία δεν έδωσαν αναλυτικά στοιχεία για τις επιδόσεις των μαθητών.

Το γεγονός αυτό σημαίνει ότι πρακτικά πολλοί από τους μαθητές που είχαν αντίστοιχες ή και καλύτερες ακόμα επιδόσεις από τα παιδιά που μπορέσαμε να εντοπίσουμε, δεν περιλαμβάνονται στο σημερινό ρεπορτάζ.


Αυτό σε κάθε περίπτωση μπορεί να γίνει συμπληρωματικά, (εφόσον και τα ίδια τα παιδιά το επιθυμούν) με μία απλή επικοινωνία της εφημερίδας και συγκεκριμένα καλώντας στα γραφεία σύνταξης και στο τηλέφωνο 22410-24610 ή στέλνοντας email στο news@rodiaki.gr.

Οι σχολές που εισάγονται οι μαθητές από τα Λύκεια του νησιού μας είναι οι εξής:

1ο ΓΕΛ Ρόδου (Βενετόκλειο)

 

Τρουμούχη Καθολική – 1ο ΓΕΛ Ρόδου 19.330 μόρια Ιατρικής ΕΚΠΑ

«Είμαι πολύ χαρούμενη και ανακουφισμένη που έπειτα από μία επίμονη προσπάθεια οι κόποι μου ανταμείφθηκαν και πέτυχα τον στόχο μου, την εισαγωγή μου στην Ιατρική Σχόλη Αθηνών. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια και τους καθηγητές μου για τη στήριξή τους και να ευχηθώ σε όλους Καλή Πρόοδο!»

 

Πανηγύρη Παρασκευή – 1ο ΓΕΛ Ρόδου 19.300 μόρια Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ

«Μετά την ψυχοφθόρα διαδικασία των Πανελλαδικών εξετάσεων αλλά και την πολυετή μαθητική μου προσπάθεια ξεκινώ για τη δική μου Ιθάκη που είναι η σπουδή μου στο ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ.
Θερμά ευχαριστώ όλους όσοι με βοήθησαν σ' αυτήν τη διαδρομή, τους καθηγητές, τους φίλους και την οικογένειά μου.
Εύχομαι σε όλους τους υποψήφιους να αποτυπωθεί η προσπάθειά τους στο επιθυμητό για τον καθένα αποτέλεσμα».

 


Γιαννακοπούλου Μελπωμένη – 1ο ΓΕΛ Ρόδου 19.220 μόρια Ιατρικής Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

«Είμαι πολύ χαρούμενη που η δύσκολη και πιεστική αυτή χρόνια τελείωσε αισίως και οι κόποι και η προσπάθεια που περιελάμβανε ανταμείφθηκαν με τον καλύτερο τρόπο, με την εισαγωγή μου στην Ιατρική Σχολή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω με όλη μου την καρδιά, τους φετινούς φροντιστές για την πολύτιμη συνεργασία και καθοδήγησή τους, τους καθηγητές των προηγούμενων χρόνων που έθεσαν γερά θεμέλια και με βοήθησαν, την οικογένειά μου καθώς και όλα τα πρόσωπα, συγγενικά και μη, που πίστεψαν σε εμένα αυτή την απαιτητική χρονιά. Εύχομαι και στους υπόλοιπους μαθητές/μαθήτριες να είναι πρώτα απ' όλα υγιείς και να πετύχουν τους στόχους τους!»

 

Ανδρουλάκης Κωνσταντίνος του Εμμανουήλ – 1ο ΓΕΛ Ρόδου 19.140 μόρια Αξιωματικών Πυροσβεστικής Ακαδημία Σ.Π.Α.

«Η φετινή χρονιά παρουσίασε αρκετές δυσκολίες. Παρ’ όλα αυτά κατάφερα να πετύχω τον στόχο που έθεσα στην αρχή του έτους, επειδή είχα σπουδαίους συνοδοιπόρους να με στηρίζουν. Βασική μου επιδίωξη ήταν εξαρχής η εισαγωγή μου στις σχολές Αξιωματικών των σωμάτων ασφαλείας».

 

Ξένου Λυδία – 1ο ΓΕΛ Ρόδου 18.750 μόρια Φυσική Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

«Οι Πανελλαδικές ήταν μία πρόκληση που με οδήγησε στην αυτογνωσία και στην ανακάλυψη των αντοχών μου. Ευχαριστώ πολύ τους καθηγητές μου που με βοήθησαν και με ενέπνευσαν σε αυτή την πορεία και τη μητέρα μου για τη συνεχή υποστήριξή της».

 

Ζήφος Άγγελος -1ο ΓΕΛ Ρόδου 18.700 μόρια Πληροφορική Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Ευχαριστώ τους καθηγητές, τους γονείς , τ' αδέλφια μου και τους φίλους μου, για τη στήριξή τους στη μεγάλη αυτή δοκιμασία».

 

Έξαρχος Ξενοφών -1ο ΓΕΛ Ρόδου 18.700 μόρια Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ

«Τρία χρόνια επίπονης μελέτης έφτασαν στο τέλος τους. Η σχολική μου καριέρα έληξε με τον καλύτερο τρόπο. Για να επιτευχθεί ο στόχος που εδώ και χρόνια είχα θέσει, απαιτήθηκαν δύο πράγματα: ισχυρή επιθυμία για την πραγματοποίηση των ονείρων μου και πολλές θυσίες στην καθημερινότητά μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές μου, με τη βοήθεια των οποίων κατάφερα να πετύχω τους στόχους μου και να βελτιωθώ τόσο πνευματικά όσο και ηθικά».

 

Κώστα Βασιλική – 1ο ΓΕΛ Ρόδου 18.700 μόρια Ψυχολογίας ΕΚΠΑ

«Νιώθω πολύ χαρούμενη και δικαιωμένη γιατί αισθάνομαι ότι η σκληρή προσπάθεια των δύο τελευταίων χρόνων άξιζε και έφερε το αποτέλεσμα που ήλπιζα. Ευχαριστώ την οικογένειά και τους καθηγητές μου που με στήριξαν και συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν.

 

Δημητρακοπούλου Χρυσάνθη – 1ο ΓΕΛ Ρόδου 18.560 μόρια Ιατρικής Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

«Είμαι πολύ χαρούμενη που αυτή η απαιτητική δοκιμασία έφτασε στο τέλος της. Ήταν -αναμφίβολα- μία πολύ δύσκολη χρονιά και σίγουρα όλοι θα έπρεπε να είμαστε πολύ περήφανοι για τον αγώνα μας, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος. Ευχαριστώ πολύ το σχολείο μου, τους καθηγητές μου, την οικογένειά μου και γενικότερα όλους εκείνους τους ανθρώπους που με στήριξαν, με καθοδήγησαν και πίστεψαν σε εμένα όταν εγώ η ίδια δυσκολευόμουν να το κάνω».

 


Παλαιού Ελένη -1ο ΓΕΛ Ρόδου 18.545 μόρια Ιατρικής Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

«Είμαι πολύ χαρούμενη με το τελικό αποτέλεσμα καθώς νιώθω ότι οι κόποι και η προσπάθειά μου ανταμείφθηκαν. Ευχαριστώ πολύ την οικογένειά μου, τους καθηγητές μου κι όλους όσοι με παρότρυναν να ξαναδοκιμαστώ στη δύσκολη διαδικασία των Πανελλαδικών εξετάσεων.»

 

Κουφού Δέσποινα – 1ο ΓΕΛ Ρόδου 18.440 μόρια Ψυχολογίας Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη με τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων. Ήταν μία αρκετά δύσκολη και απαιτητική χρονιά και ευχαριστώ θερμά όσους με στήριξαν και πίστεψαν σε εμένα».

 

Χριστίνα- Αλίκη Παπαδημητρίου Σταμπόρη -1ο ΓΕΛ Ρόδου 18.300 μόρια Ψυχολογίας Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
«Είμαι παρά πολύ ευτυχισμένη, έγραψα καλύτερα απ' αυτό που περίμενα, ανυπομονώ για κάθε καλή στιγμή που έρχεται».

 

Μάργα Φωτεινή – 1ο ΓΕΛ Ρόδου 18.290 μόρια Πληροφορική Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη από την επίδοσή μου διότι ήταν μια δύσκολη χρονιά αλλά το αποτέλεσμα με δικαίωσε. Ευχαριστώ τους καθηγητές μου στο σχολείο και φυσικά τους φροντιστές μου για την πολύτιμη βοήθειά τους όπως και την οικογένειά μου για τη συμπαράστασή τους».

 

Γιαννούρης Μανώλης -1ο Λύκειο Ρόδου 18.280 μόρια Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους καθηγητές μου, αλλά και τους φίλους μου που με στήριζαν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα αυτού. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την επίδοσή μου και εύχομαι σε όλους καλή σταδιοδρομία».

 

Τσακίτης Γιώργος - 1ο ΓΕΛ Ρόδου 18.280 μόρια Κτηνιατρικής Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

«Περνώντας τη διαδικασία φέτος για δεύτερη φορά και καταφέρνοντας να πετύχω την εισαγωγή μου στη σχολή της πρώτης μου επιλογής που είναι η Κτηνιατρική, έχω να δώσω ως συμβουλή σε όλους να μην εγκαταλείπετε ποτέ τους στόχους σας γιατί με υπομονή και επιμονή όλα κερδίζονται. Ευχαριστώ πολύ όλους όσοι μου συμπαραστάθηκαν σε αυτό το ταξίδι».

 

Μαντικός Κωνσταντίνος – 1ο ΓΕΛ Ρόδου 18.196 μόρια Μηχανολόγων Μηχανικών Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

«Προσωπικά οι Πανελλαδικές εξετάσεις ήταν ένα απαιτητικό και κουραστικό στάδιο της ζωής μου, που ευτυχώς για εμένα, από την έναρξη της Γ' Λυκείου το έβλεπα ως έναν αγώνα. «Ευτυχώς», γιατί έχω μάθει να είμαι ανταγωνιστικός και να κυνηγάω το μέγιστο δυνατό, άρα πλάθοντάς το ως κάτι καθημερινό για εμένα δεν μου δημιούργησε άγχος. Κανένας δεν ξέρει καλύτερα από εμάς τους εαυτούς μας. Οπότε αν μπορούσα να δώσω μία συμβουλή σε όσους πρόκειται να δώσουν Πανελλαδικές είναι: «κάντε την καλύτερη προσπάθεια για εσάς και δείτε το ως κάτι οικείο για εσάς, τότε θα είστε ευχαριστημένοι από τον ίδιο σας τον εαυτό».
Εγώ έκανα την προσπάθειά μου και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Εννοείται ότι θα ευχαριστήσω τους καθηγητές από το σχολείο μου και το φροντιστήριό μου από το οποίο πήρα γνώσεις και μαθήματα ζωής, και στο οποίο οι καθηγητές εκτός από εκπαιδευτές έγιναν και φίλοι και γονείς. Καλή σταδιοδρομία!»

 

 


Καραταπάνη Καθολική – Αλίκη – 1ο ΓΕΛ Ρόδου 18.155 μόρια Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών Πάτρα

«Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τους καθηγητές μου και τον διευθυντή μου κ. Ζήκα που με στήριξαν σε αυτή την προσπάθεια».

 

Χριστοφορίδης Σταμάτης – 1ο ΓΕΛ Ρόδου 18.140 μόρια Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

«Ήταν μία δύσκολη χρονιά . Με σκληρή δουλειά και με τη βοήθεια των καθηγητών μου δουλειά να πετύχω τον στόχο μου».

 

Μαρκαντώνης Δημήτρης – 1ο ΓΕΛ Ρόδου 18.055 μόρια Πληροφορικής Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

«Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για το αποτέλεσμα. Ήταν μία πρόκληση που αντιμετώπισα με αποφασιστικότητα, αφοσίωση και σκληρή δουλειά, και τα αποτελέσματα με γεμίζουν με χαρά και ικανοποίηση.
Θα ήθελα να απευθύνω τις θερμότερες ευχαριστίες μου σε όλους τους καθηγητές μου, οι οποίοι αποτέλεσαν τον οδηγό και την πηγή έμπνευσής μου καθ' όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας μου γι' αυτές τις εξετάσεις».

 

Κιάρρης Πέτρος – 1ο ΓΕΛ Ρόδου 18.040 μόρια Πολιτικών Μηχανικών Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

«Σε γενικές γραμμές, αισθάνομαι ότι δεν ήταν πάρα πολύ δύσκολη η διαδικασία των Πανελλαδικών. Αρκεί απλά να υπάρχει ο κατάλληλος προσανατολισμός και ο μαθητής να έχει μία καλή αίσθηση των δυνατοτήτων του, ώστε να αποδώσει στον μέγιστο βαθμό του χωρίς να πιεστεί πολύ».

 

Κωνστάντουρα Κωνσταντίνα -1ο ΓΕΛ Ρόδου 17.960 μόρια Κτηνιατρικής Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

«Καταρχάς, θα ήθελα να πω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Είμαι ικανοποιημένη με το αποτέλεσμά μου κι ευχαριστώ τους καθηγητές μου».

 

Καζούλης Ανέστης – 1ο ΓΕΛ Ρόδου 17.872 μόρια Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών Πάτρα

«Έπειτα από τη διαδικασία των Πανελλαδικών αισθάνομαι ιδιαίτερα δικαιωμένος που οι κόποι μου ανταμείφθηκαν. Βασικός παράγοντας της επιτυχίας μου αποτέλεσαν οι καθηγητές και η οικογένειά μου που στάθηκαν δίπλα μου σε όλη αυτή την προσπάθειά μου».

 

Πορτσέλλι Βίτο – 1ο ΓΕΛ Ρόδου 17.860 μόρια Φυσικοθεραπείας ΔΙ.ΠΑ.Ε.

«Οι Πανελλαδικές εξετάσεις είναι μία διαδικασία στην οποία παίζει ρόλο και η τύχη και η συγκέντρωση σε έναν βαθμό, ενώ η σωστή προετοιμασία από μόνη της δεν εγγυάται απαραίτητα το επιθυμητό αποτέλεσμα . Ευχαριστώ πολύ την οικογένειά μου, τους καθηγητές μου και τους φίλους μου που στάθηκαν δίπλα μου με υπομονή ως την τελευταία στιγμή στη διαδικασία αυτή».

Άννα Λουλουδάκη- 1ο ΓΕΛ Ρόδου, 17.850 μόρια, Ψυχολογίας, Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών

«Φέτος ήταν μιά πολύ απαιτητική χρονιά ομως οι κόποι μου ανταμείφθηκανΘελω να ευχαριστησω την οικογένειά μου αλλά και τους καθηγητές μου που με στήριξαν και με καθοδήγησαν σωστα ωστε να πετυχω το στόχο μου.»

Διαμαντής Γιάννης – 1ο ΓΕΛ Ρόδου 17.680 μόρια Χημείας ΕΚΠΑ

«Ήταν μία εξαιρετικά απαιτητική χρονιά. Νιώθω ευγνώμων για τη συμπαράσταση της οικογένειας, των φίλων, του σχολείου και των καθηγητών μου, οι οποίοι με βοήθησαν να αντεπεξέλθω σε όλες τις δυσκολίες που προέκυψαν κατά τη διάρκεια αυτής της πολύ κοπιαστικής περιόδου.».

 

 

Στεφανάρος Μιχαήλ – 1ο ΓΕΛ Ρόδου 17.380 Μηχανολόγων Μηχανικών Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου, την οικογένειά μου και τους φίλους μου για την υποστήριξη που μου πρόσφεραν όλα αυτά τα χρόνια μέσα στις πολλές δυσκολίες αλλά και για την πίστη που είχαν στις ικανότητές μου, διότι χωρίς αυτούς ο στόχος που είχα βάλει, η εισαγωγή στο Πολυτεχνείο, δεν θα είχε επιτευχθεί. Χρωστάω την επιτυχία μου σε αυτούς.

Αικατερίνη Σκανδαλίδη- 1ο ΓΕΛ Ρόδου 16.685 Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογίας Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Είμαι πολύ ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα αυτής της δύσκολης δοκιμασίας. Ευχαριστώ την οικογένεια μου και τους φίλους μου που με συνόδευσαν σε αυτό το μεγάλο ταξίδι των πανελληνίων.

 

Μορφωπός Γιώργος - 1ο ΓΕΛ Ρόδου Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά

«Σήμερα επετεύχθη ο στόχος μου να εισέλθω στο ΠΑΠΕΙ στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό, καθώς όλοι οι κόποι των τελευταίων χρόνων ανταμείφθηκαν. Θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι με στήριξαν κατά τη διάρκεια του έτους, την οικογένειά μου, τους καθηγητές μου και τους φίλους μου που στάθηκαν δίπλα μου και με βοήθησαν ώστε να υλοποιηθεί ο στόχος μου».

 

Τρεντίδη Μαρία – 1ο ΓΕΛ Ρόδου Ψυχολογίας Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους καθηγητές μου στο Βενετόκλειο Λύκειο για τη βοήθειά τους, καθώς και την καθηγήτριά μου κα. Δέσποινα Μαυρουδή για την παράλληλη προετοιμασία και την εμπειρία της που είχαν ως αποτέλεσμα την επιτυχία μου. Φυσικά τίποτα απ' όλα αυτά δε θα ήταν το ίδιο, χωρίς τη στήριξη και την πίστη της οικογένειάς μου και των φίλων μου, αλλά και το πείσμα μου, που με καθοδηγούν, σε κάθε βήμα μου».

 

2ο ΓΕΛ Ρόδου

 

Γεωργιάδου Σταυρούλα-Βαρβάρα - 2ο ΓΕΛ Ρόδου 18.680 μόρια
Ιατρικής Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης
«Όπως σε όλες τις θετικές επιστήμες, όπου κάθε μικρή ανακάλυψη είναι ένα βήμα πιο κοντά στην ανακάλυψη της φυσικής πραγματικότητας, έτσι και η επιτυχία αυτή είναι ένα βήμα προς την επίτευξη των προσωπικών μου στόχων. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι με συντρόφευσαν σε αυτή την προσπάθεια. Σχολείο, συμμαθητές, καθηγητές και φίλους.
Ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ σε άτομα ορόσημο τα οποία έδωσαν ιδιαίτερη προσοχή στις ιδιαιτερότητές μου και μου έδειξαν τον κόσμο από ψηλά και σφαιρικά.
Το μέγιστο ευχαριστώ στα άτομα - κληματόβεργες της σταδιοδρομίας μου, τους γονείς μου που προσπαθούν τα μέγιστα για εμένα».

 

Καλαφατάς Νικήτας -2ο ΓΕΛ Ρόδου 18.660 μόρια Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας

«Η χρονιά ήταν ιδιαίτερα απαιτητική. Είμαι ευχαριστημένος που πέτυχα τον στόχο μου αφού η προσπάθειά μου απέδωσε καρπούς. Χωρίς τη βοήθεια και των δικών μου ανθρώπων θα ήταν πιο δύσκολα ακόμα. Οι γονείς μου ήταν στο πλευρό μου. Το ίδιο και οι καθηγητές μου που με βοήθησαν. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τη διευθύντρια του σχολείου μας, την Κατερίνα Σφακιανάκη. Εύχομαι το καλύτερο σε όλα τα παιδιά».

 

Καριοφύλλης Μάριος - 2ο ΓΕΛ Ρόδου 18.500 μόρια Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας

«Μία δύσκολη και απαιτητική χρόνια έφτασε στο τέλος της και χαίρομαι ιδιαίτερα που η προσπάθειά μου απέδωσε καρπούς. Ως εν ενεργεία αστυνομικός ο στόχος μου ήταν η εισαγωγή στη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας και χαίρομαι που τον πέτυχα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω αρχικά την οικογένειά μου, η οποία με στήριξε σε αυτό το εγχείρημα, τον καθηγητή μου που με ανέλαβε στη μέση της χρονιάς και με βοήθησε να φτάσω σε αυτό το αποτέλεσμα, καθώς και τους φίλους μου, οι οποίοι με στήριζαν σε όλη τη διάρκεια των Πανελλαδικών».

 

Σταυριανάκης Μιχάλης - 2ο ΓΕΛ Ρόδου 17.740 μόρια Εφαρμοσμένης Πληροφορικής – Επιστήμης και Τεχνολογίας Υπολογιστών, Θεσσαλονίκη
«Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος για την απόδοσή μου. Εύχομαι όλοι να τα πήγαν όπως ήθελαν και επιθυμούσαν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου και τους καθηγητές μου που με βοήθησαν να πετύχω».

 

Ντουλέ  Άγγελος - 2ο ΓΕΛ Ρόδου 17.595 μόρια Πολιτικών Μηχανικών, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

«Είμαι αρκετά ικανοποιημένος διότι κατάφερα να μπω στην πρώτη επιλογή μου η οποία είναι η σχολή Πολιτικών Μηχανικών στο ΕΜΠ. Προσωπικά, η χρόνια ήταν χαλαρή με αρκετό ελεύθερο χρόνο, γυμναστική και καθημερινές βόλτες σε συνδυασμό με συστηματικό διάβασμα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τους καθηγητές μου οι οποίοι ήταν άψογοι στη δουλειά τους. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά καλή σταδιοδρομία σε ό,τι κι αν αποφασίσουν να κάνουν».

 

Παπαδοπούλου Πολυξένη - 2ο ΓΕΛ Ρόδου 17.124 μόρια Ψυχολογίας, Ρέθυμνο
«Είμαι πολύ ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά τα καλύτερα. Ευχαριστώ τους καθηγητές μου διότι χωρίς αυτούς δεν θα είχα καταφέρει τίποτα!»

 

Κούρος Γιώργος - 2ο ΓΕΛ Ρόδου 17.080 μόρια Βιολογίας, Ηράκλειο

«Είμαι ευχαριστημένος που πέρασα στη σχολή Βιολογίας. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου. Στήριγμα ήταν η οικογένειά μου. Δεν με πίεσαν σε τίποτα. Αντίθετα, χαίρονταν με την προσπάθεια και με ενίσχυαν με τον τρόπο τους. Θα ήταν παράλειψή μου να μην ευχαριστήσω και τους καθηγητές μου που φρόντισαν να με προετοιμάσουν όσο το δυνατόν καλύτερα».

 

Τσερκέζη Μαρία – Τσαμπίκα - 2ο ΓΕΛ Ρόδου 16.980 μόρια Γεωγραφίας, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών

«Χαίρομαι που πέτυχα τον στόχο μου, ο οποίος ήταν η σχολή Γεωγραφίας στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο. Την επέλεξα γιατί μου αρέσουν πολύ τα μαθήματα. Θέλω να ευχαριστήσω το σχολείο μου και όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό μου».

 

Δουκιανού Μαρία - 2ο ΓΕΛ Ρόδου 16.685 μόρια Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας, Πάτρα

«Η διαδικασία των Πανελλαδικών εξετάσεων ήταν για όλους μας μία πολύ δύσκολη διαδικασία. Υπήρχε όλη τη χρονιά εξαιρετική πίεση και διάφορα εμπόδια. Ευτυχώς όμως καταφέραμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας. Ευχαριστώ όλους τους καθηγητές μου που με βοήθησαν σ’ αυτή την πορεία».

Νικήτα Σοφία - 2ο ΓΕΛ Ρόδου 16.240 μόρια Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης, Ρόδος

«Είμαι πολύ χαρούμενη που πέτυχα τον στόχο μου! Εύχομαι όλα τα παιδιά να είναι το ίδιο χαρούμενα. Καλές σπουδές σε όλους μας και καλή πρόοδο».

 

Χατζήπαπας Μανώλης - 2ο ΓΕΛ Ρόδου 16.175 μόρια Οικονομικής Επιστήμης, Πανεπιστήμιο Πειραιά

«Χαίρομαι που κατάφερα να μπω στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πειραιά που ήταν και η πρώτη μου επιλογή. Ήρθα για τελευταία χρονιά εδώ στη Ρόδο, από την Κάρπαθο. Έκανα καλή επιλογή πιστεύω γιατί οι καθηγητές μου με βοήθησαν πάρα πολύ να φθάσω τον στόχο μου».

 

Κρουκ Παυλίνα - 2ο ΓΕΛ Ρόδου 15.845 μόρια Οικονομικής Επιστήμης, Πανεπιστήμιο Πειραιά

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλω να εκφράσω στους καθηγητές μου και στην οικογένειά μου για την πίστη και την υποστήριξή τους».

 

Μάλαμα Χρυσούλα - 2ο ΓΕΛ Ρόδου 15.640 μόρια Φιλολογίας, Θεσσαλονίκη

«Ευχαριστώ πολύ όλους όσοι με στήριξαν. Εύχομαι επιτυχίες σε όλα τα παιδιά και καλή σταδιοδρομία στις σπουδές τους».

 

Καριοφύλλης Αντώνης – Ευστάθιος - 2ο ΓΕΛ Ρόδου 15.528 μόρια Αστυφυλάκων

«Μετά από μία δύσκολη χρονιά με απαιτήσεις, καταφέραμε όλοι να τα βγάλουμε εις πέρας. Το ότι πέρασα στη σχολή που επιθυμώ είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή μου. Θέλω να ευχαριστήσω κυρίως την οικογένειά μου που με στήριξε σε όλον αυτόν τον αγώνα αλλά και τους καθηγητές τόσο του σχολείου όσο και του φροντιστηρίου μου οι οποίοι ήταν πάντα στο πλευρό μου. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά να πραγματοποιήσουν τον στόχο τους».

 

Ταρούσι Κλάιντι - 2ο ΓΕΛ Ρόδου 15.480 μόρια Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής, Πανεπιστήμιο Πειραιά

«Ευχαριστώ τους γονείς μου και τους καθηγητές μου που στάθηκαν δίπλα μου και με υποστήριξαν σε μία τόσο σημαντική στιγμή της ζωής μου».

 

Χατζήπαπα Άννα - 2ο ΓΕΛ Ρόδου 15.360 μόρια Δημόσιας Διοίκησης, Αθήνα

«Μαζί με τον δίδυμο αδελφό μου περιμέναμε με αγωνία τις βάσεις. Χαίρομαι που κατάφερα να περάσω στη σχολή αυτή. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μας και μας στήριξαν. Την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου στο σχολείο και το φροντιστήριο».

 

Κουλτινιού Κατερίνα - 2ο ΓΕΛ Ρόδου 15.320 μόρια Κοινωνικής Εργασίας, Ηράκλειο

«Ήταν μία δύσκολη περίοδος αλλά οι κόποι μας ανταμείφθηκαν».

 

3ο ΓΕΛ Ρόδου (Καπνοβιομηχανία)

 

Γεωργούδη Χριστίνα -3ο ΓΕΛ Ρόδου 19.330 μόρια Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης, Ρόδος

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καθηγητές μου, τον κύριο ΛΟΥΚΑ ΚΩΣΤΑ, την κυρία ΚΙΚΗ ΑΓΙΑΚΑΤΣΙΚΑ, την ΙΩΑΝΝΑ ΑΓΙΑΚΑΤΣΙΚΑ και την ΝΙΚΗ ΦΡΑΓΚΟΥ που με στήριξαν στην πορεία μου. Ένα ακόμα μεγαλύτερο μπράβο σε όλα τα παιδιά για τον κόπο και την προσπάθειά τους! Εύχομαι σε όλους μία όμορφη σταδιοδρομία, είτε πέτυχαν τους στόχους τους είτε όχι».

 

Μάνιου Ειρήνη – 3ο ΓΕΛ Ρόδου 19.100 μόρια Ψυχολόγων (ΣΣΑΣ), Θεσσαλονίκη

«Αν έμαθα κάτι από όλο αυτό το ταξίδι των Πανελλαδικών είναι ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο αν έχεις θέληση και στόχο. Η στρατιωτική σχολή ΣΣΑΣ , ένα όνειρο που μέχρι πριν λίγους μήνες φαινόταν άπιαστο και τώρα είναι πραγματικότητα. Θα ήθελα να αφιερώσω αυτή την επιτυχία μου στην μνήμη της αγαπημένης μου καθηγήτριας Ντόρας Ζαχαριά και να ευχαριστήσω πρώτα απ' όλα τους γονείς μου, την καθηγήτριά μου κ. Γουργολίτσα και την προπονήτρια μου κ. Σαρρή που με στήριξαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα μου και με βοήθησαν να τα καταφέρω».

 

Χατζηδάκη Ευαγγελία- 3ο ΓΕΛ Ρόδου 19.000 μόρια Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, Αθήνα

«Η φετινή χρονιά των Πανελλαδικών σίγουρα αποτέλεσε μία πολύ απαιτητική περίοδο και θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές που ήταν δίπλα μου σε αυτόν τον αγώνα. Είμαι πολύ χαρούμενη για τα αποτελέσματα, μου δίνουν ώθηση για το μέλλον, με φέρνουν πιο κοντά στους στόχους μου. Ωστόσο δεν αποτελούν απόλυτο δείκτη της αξίας και των ικανοτήτων του κάθε μαθητή. Κανείς δεν πρέπει να εγκαταλείπει τα όνειρα του!»

 

Ζιμπούλη Ηλιάνα – 3ο ΓΕΛ Ρόδου 18930 μόρια Ιατρικής, Πανεπιστήμιο Κρήτης

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, οι κόποι μου απέδωσαν. Ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά αλλά είχε αίσιο τέλος. Όλη η χρονιά κύλησε ομαλά όμως υπήρχαν περίοδοι πιο δύσκολοι. Στο πρώτο μάθημα ήμουν πολύ αγχωμένη γιατί στο μυαλό μου ήταν κάτι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που τελικά διαπίστωσα ότι ήταν, δηλαδή ένα διαγώνισμα σαν αυτά που έγραφα στο σχολείο. Τελικά δεν χρειάζεται να αγχωνόμαστε τόσο και να απομυθοποιήσουμε τις Πανελλήνιες αφού πρόκειται απλώς για τέσσερα διαγωνίσματα και ο παράγοντας τύχη παίζει σημαντικό ρόλο. Τώρα διακοπές, βγαίνω με τις φίλες μου και η ζωή μου επανήλθε στα κανονικά της επίπεδα».

 

Μαρία Παναγιωτοπούλου – 3ο ΓΕΛ Ρόδου 18.550 μόρια Νομικής, Αθήνα

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη με τις επιδόσεις μου, καθώς στόχευα εξ αρχής σε Νομική Αθηνών. Είμαι ευγνώμων για τους καθηγητές και την οικογένειά μου και για τη στήριξη που μου παρείχαν. Τα καλύτερα έρχονται!»

 

Οικονόμου Τσαμπίκα – 3ο ΓΕΛ Ρόδου 18.400 μόρια Ιατρικής, Πανεπιστήμιο Κρήτης

«Ήταν μία δύσκολη χρονιά αλλά με συστηματικό διάβασμα κατάφερα να συγκεντρώσω μία καλή βαθμολογία που μου έδωσε την δυνατότητα να εισαχθώ στην σχολή της πρώτης προτίμησής μου.
Ευχαριστώ τους καθηγητές μου και την οικογένειά μου για όλη την βοήθεια και ιδιαίτερα τον πατέρα μου και ταυτόχρονα καθηγητή μου που ανέλαβε μεγάλο μέρος της προετοιμασίας»

 

Τζαγκαράκης Μιχαήλ – 3ο ΓΕΛ Ρόδου 18.300 μόρια Ιατρικής, Αλεξανδρούπολη

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα αποτελέσματα. Έρχονται ως ανταμοιβή των κόπων μου. Ευχαριστώ πολύ τους γονείς μου και τους καθηγητές μου για τη βοήθεια και τη στήριξή τους. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους».

 

Μάτσης Κωνσταντίνος – 3ο ΓΕΛ Ρόδου 18.220 μόρια Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών, Πάτρα

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τα αποτελέσματα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους καθηγητές μου και το σχολείο μου που ήταν δίπλα μου σε αυτή την προσπάθεια. Ήταν σίγουρα μία απαιτητική χρονιά, όμως με σωστό, μεθοδικό διάβασμα και με εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μου κατάφερα να πετύχω τον στόχο μου που είναι η σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών».

 

Θώμογλου Αναστάσιος, 3ο ΓΕΛ, 17.680 μόρια, Νομικής, Κομοτηνή
«Τα θετικά αποτελέσματα δικαίωσαν μία δύσκολη πορεία ενός απαιτητικού χρόνου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου που μου συμπαραστάθηκαν σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας, τους καθηγητές του σχολείου και την καθηγήτρια του φροντιστηρίου Σωτηρία Λάμπρου για τις γνώσεις που μου προσέφεραν και την υποστήριξη που μου παρείχαν σε όλη την πορεία μου.
Εύχομαι σε όλους τους επιτυχόντες καλή σταδιοδρομία και κάθε επιτυχία στη ζωή τους.»

 

Πελλού Αναστασία – 3ο ΓΕΛ Ρόδου 16.075 μόρια Κοινωνιολογίας (Πάντειο), Αθήνα

«Ήταν μία ιδιαίτερα κοπιαστική χρονιά με πολλές δυσκολίες, όμως με συστηματικό διάβασμα και τη σωστή καθοδήγηση των καθηγητών τα εμπόδια οδήγησαν στην επιτυχία»

 

Κυπριώτη Αναστασία – 3ο ΓΕΛ Ρόδου 15.665 μόρια Κοινωνιολογίας, (Πάντειο), Αθήνα

«Ήταν μία αρκετά δύσκολη χρονιά που ο καθένας ανακάλυψε τα όριά του και ξεπέρασε τον εαυτό του. Συνεπώς, παρά τις επιτυχίες ή τις αποτυχίες όλοι είμαστε κερδισμένοι μέσα από την ουσιώδη αυτή προσπάθεια».

 

 

Ειρήνη Καραγιάννη – 3ο ΓΕΛ Ρόδου 15.300 μόρια Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης, Ιωάννινα
«Η περίοδος των Πανελλαδικών είχε για όλους τις δυσκολίες της, το ίδιο ίσχυε και για μένα. Για την επιτυχία στις Πανελλαδικές είναι απαραίτητη η σωστή διαχείριση του χρόνου, καθώς και λίγη ξεκούραση όταν νιώθουμε ότι δεν αντέχουμε άλλο. Θα ήθελα να ευχαριστώ όλους τους καθηγητές μου, οι οποίοι μου στάθηκαν σε κάθε δυσκολία και εννοείται τους γονείς μου που δεν έφυγαν από το πλευρό μου και με ωθούσαν να συνεχίσω, όταν ένιωθα ότι θέλω να τα παρατήσω».

 

4ο ΓΕΛ Ρόδου

 

Γεωργάς Μιχαήλ – 4ο ΓΕΛ Ρόδου 18.430 μόρια Μηχανολόγων Μηχανικών, Αριστοτέλειο Θεσσαλονίκης

«Έχω να πω πως η φετινή χρονιά ήταν κάτι καινούριο σε όλους τους μαθητές και απαιτούσε σκληρή δουλειά και προσπάθεια για όλες τις κατευθύνσεις. Υπήρξαν διάφορα εμπόδια τα οποία πιστεύω μας βοήθησαν να αποκτήσουμε εμπειρία και για το μέλλον. Εγώ προσωπικά διάβαζα 3-4 ώρες την ημέρα και είμαι αρκετά ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα μου, καθώς στόχος μου ήταν η σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών».

 

Μαργαρίτη Μαρία -4ο ΓΕΛ Ρόδου 18.360 Νομικής, Θεσσαλονίκη

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές του 4ου ΓΕΛ Ρόδου και ιδιαίτερα την κ. Νικολή, την κ. Ρέμπελου και τον κ. Ανυφαντάκη καθώς και τους φροντιστές μου την κ. Δανάη, την κ. Γιαννίκη και τον κ. Πασχαλίδη για την πολύτιμη καθοδήγηση και συμπαράστασή τους!
Η απόδοσή μου είναι επιστέγασμα μίας προσπάθειας δύο χρόνων με συστηματικό διάβασμα χωρίς υπερβολές. Εύχομαι όλα τα παιδιά να έχουν πετύχει τους στόχους τους!»

 

Καλαθενού Γεωργία – 4ο ΓΕΛ Ρόδου 18.340 μόρια Νομικής, Αθήνα

«Παρά τις δυσκολίες της φετινής χρονιάς με τη βοήθεια της οικογένειας και των καθηγητών μου τόσο του σχολείου όσο και του φροντιστηρίου μπόρεσα να φτάσω στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου και να πετύχω αυτό που ήθελα».

 

Τάγιεχ Ναταλία - Ειρήνη - 4ο ΓΕΛ Ρόδου 17.936 μόρια Ψυχολογίας, Αριστοτέλειο Θεσσαλονίκης

«Είμαι πολύ χαρούμενη που κατάφερα να περάσω εκεί που ήθελα, διότι βλέπω πως οι κόποι μου ανταμείφθηκαν! Συγχαρητήρια σε όλες και σε όλους, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος και μην ξεχνάτε πως η ζωή μας τώρα ξεκινά! Το σημαντικότερο είναι να κάνουμε πράγματα που μας γεμίζουν και αγαπάμε! Εύχομαι σε όλους καλή τύχη στη νέα αρχή»!

 

Γαλλιουδάκη Μαριέττα – Ιωάννα – 4ο ΓΕΛ Ρόδου 17.600 μόρια Αγγλικής Φιλολογίας, Αθήνα

«Είμαι πολύ χαρούμενη για το αποτέλεσμα και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με βοήθησαν να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα».

 

Πότσου Αγγελική-Αγλαΐα, 4ο ΓΕΛ Ρόδου, 17.580 μόρια, Ψυχολογίας, Πανεπιστήμιο Κρήτης

Είμαι πολύ χαρούμενη που πέρασα στη σχολή επιλογής μου! Ένα καινούργιο κεφάλαιο ζωής ξεκινάει. Εύχομαι ό,τι καλύτερο σε όλα τα παιδιά!

 

Ουρανία Ρούσου, 4ο ΓΕΛ, Ρόδου 17.580 μόρια Νομικής Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

«Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσοι πίστεψαν σε εμένα. Πρώτα απ' όλα την οικογένειά μου που ήταν δίπλα μου σε όλα τα εμπόδια που συνάντησα μέχρι να πετύχω τον στόχο μου και με ενθάρρυνε να ακολουθήσω να όνειρά μου και δεύτερον την κυρία μου Σωτηρία Λάμπρου, για την πολύτιμη βοήθειά της και την στήριξή της. Καλή σταδιοδρομία σε όλους και για όσους δεν πέρασαν εκεί που ήθελαν, δεν πειράζει... το μέλλον δεν ξέρουμε ποτέ τι μας επιφυλάσσει αρκεί να έχουμε θέληση»!

 

Παζιούρος Γιώργος – 4ο ΓΕΛ Ρόδου 17.520 μόρια Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών,Πάτρα

«Μία δύσκολη χρονιά πέρασε γεμάτη κόπο και προσπάθεια. Με πρόγραμμα και σκληρή δουλειά οι κόποι μου ανταμείφθηκαν. Πέρασα στη σχολή που ήθελα για να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου και την οικογένειά μου για την μεγάλη βοήθεια και συμπαράσταση».

 

Αργυρού Παναγιώτης – 4ο ΓΕΛ Ρόδου 17.260 μόρια Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, Πανεπιστήμιο Πειραιά

«Αρχικά είμαι ικανοποιημένος με την απόδοσή μου και έκανα ,πιστεύω , τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια που θα μπορούσα να κάνω. Γενικά το εξεταστικό κομμάτι δεν μου φάνηκε διαφορετικό από αυτό των φροντιστηρίων. Το μόνο που αλλάζει είναι το άγχος το οποίο την ημέρα των Πανελλαδικών αυξάνεται λίγο . Επίσης, σημαντικό ρόλο καθ ‘όλη τη διάρκεια της χρονιάς έχει το σχολείο καθώς προσφέρει μία ακόμα επανάληψη στο μάθημα. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές των φροντιστηρίων και φυσικά του σχολείου».

 

 

Ψαλτοπούλου Κατερίνα – 4ο ΓΕΛ Ρόδου 16.760 μόρια Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών, Ιωάννινα

«Προσωπικά θεωρώ ότι η 3η λυκείου είναι μία σκληρή αναμέτρηση με τον εαυτό μας και έχει πολλά να μας διδάξει.
Για εμένα ήταν μία από τις καλύτερες χρονιές, ακόμη και αν πάντα κυριαρχούσαν το άγχος και η πίεση. Μέσα από αυτή την χρονιά βγήκαμε όλοι πιο ώριμοι και μάθαμε καλύτερα τον εαυτό μας και μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε για να κυνηγήσουμε τα όνειρα μας! Ακόμη και αν αυτό το ταξίδι προς την γνώση έμοιαζε ατελείωτο, χάρη στα αγαπημένα μου πρόσωπα έγινε σίγουρα πιο ανάλαφρο.
Κλείνοντας θα ήθελα να αναφέρω μία φράση που μου έμεινε ολοκληρώνοντας αυτή τη δοκιμασία και που θεωρώ σημαντικό να γνωρίζουν όλοι οι υποψήφιοι μαθητές : "το δυσκολότερο πράγμα στις Πανελλαδικές είναι να γράψει κάνεις αυτό που πραγματικά αξίζει"!

 

Σπυροπούλου Ευαγγελία - 4ο ΓΕΛ Ρόδου 16.740 μόρια Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών, Ιωάννινα

«Μία από τις πιο δύσκολες δοκιμασίες, όμως όχι η τελευταία. Με τη βοήθεια των καθηγητών, της οικογένειας και των φίλων μου να με στηρίζουν και να πιστεύουν σε μένα, κατάφερα να πετύχω τους στόχους μου».

 

Ροδίων Παιδεία

 

 

Πουλάκης Στεφανίδης - Ροδίων Παιδεία Στέφανος – Ιατρικής, Αθηνών

«Αισθάνομαι μεγάλη ικανοποίηση με την επικύρωση των αποτελεσμάτων και την εισαγωγή μου στις πρώτες θέσεις της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, εκπληρώνοντας με επιτυχία τον στόχο που είχα θέσει στην αρχή της προετοιμασίας μου για τις Πανελλαδικές εξετάσεις. Ευχαριστώ την οικογένειά μου, το σχολείο μου “Ροδίων Παιδεία” και τους καθηγητές μου για τη στήριξη και την αμέριστη συνεισφορά τους. Ανυπομονώ για το νέο κεφάλαιο της ακαδημαϊκής μου ζωής και εύχομαι καλή πορεία και φοίτηση σε όλους τους συμμαθητές μου».

 

 

Πένγκ Νταν - Ροδίων Παιδεία  Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, ΟΠΑ

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη που πέρασα στη σχολή που επιθυμώ και θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές που μας υποστήριξαν και μας έδιναν τις πιο χρήσιμες συμβουλές.».

 

Καρίκης Ιωάννης - Ροδίων Παιδεία Ροδίων Παιδεία Νομικής, ΕΚΠΑ
«Είμαι ευγνώμων για τη στήριξη των καθηγητών μου, των γονιών μου και νιώθω δικαιωμένος με το αποτέλεσμα».

 


Σταματιάδη Στεφανία – Ροδίων Παιδεία Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, ΑΠΘ
«Είμαι πολύ χαρούμενη που μετά από μία τόσο δύσκολη χρονιά και τα εμπόδια που αντιμετώπισα στις πανελλήνιες κατάφερα να περάσω στη σχολή που ήθελα.
Ευχαριστώ τόσο τους γονείς μου που με στήριζαν πάντα σε ό,τι και αν αποφάσιζα άλλα και τους καθηγητές μου που εκτός από τις γνώσεις που μας μετέδωσαν ήταν κι εκείνοι δίπλα μας σαν οικογένεια»

 

Σου Χάογιανκ (Άγγελος) – Ροδίων Παιδεία Πληροφορικής, ΟΠΑ

«Αισθάνθηκα μεγάλη χαρά τη στιγμή που έμαθα τους βαθμούς μου. Πήγα καλύτερα από όσο περίμενα θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που με στήριξε όλη την χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές μου που με βοήθησαν να βελτιώσω τις αδυναμίες μου και να αντιμετωπίσω πολλά προβλήματα. Αν δεν είχα την βοήθεια τους δεν θα πετύχαινα. Το σχολείο μου δημιούργησε το κατάλληλο κλίμα για αποτελεσματική μάθηση. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά να πετύχουν τους στόχους τους».

 

Μισθού Ελένη-Νεκταρία-Μαρία - Ροδίων Παιδεία Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας, ΟΠΑ

«Ευχαριστώ πολύ την οικογένειά μου, τους καθηγητές και τους φίλους μου που με στήριξαν και με ενθάρρυναν.
Είμαι πολύ ευγνώμων που πέτυχα τον στόχο μου!»

 

Σταυρούλα Τσιάτη - Ροδίων Παιδεία Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης, ΕΚΠΑ

«Είμαι πολύ χαρούμενη που πέτυχα αυτό που ήθελα ! Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου που ήταν σε κάθε δυσκολία μου εκεί και την οικογένειά μου που με στήριξε και ήταν δίπλα μου σε αυτό το δύσκολο ταξίδι! Εύχομαι μία υπέροχη φοιτητική ζωή σε όλα τα παιδιά και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο υπέροχο σχολείο μου»!

 

Βασίλης Παχούλης - Ροδίων Παιδεία Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, Παν. Θεσσαλίας

«Ευχαριστώ πολύ για όλα όσα μου πρόσφερε το σχολείο μου τα τελευταία 4 χρόνια. Ήταν όλοι υπέροχοι και εκτός από τις γνώσεις που μου χάρισαν, γεμίσαν τα τελευταία μαθητικά μου χρόνια με πολύ αγάπη και στήριξη.
Καλή συνέχεια στο έργο του Ροδίων Παιδεία!
Θέλω ευχαριστήσω επίσης τους γονείς μου για την αμέριστη στήριξή τους».

 

Κοσμάς Παπαγεωργίου - Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών, Παν. Ιωαννίνων

«Ευχαριστώ τους γονείς μου και τους καθηγητές μου για τη στήριξη όλα αυτά τα χρόνια».

 

 

Κυριακή- Αγγελική Παπαγρηγορίου - Ροδίων Παιδεία Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης, Πάντειο

«Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου και την οικογένειά μου που ήταν δίπλα μου σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Χάρη σε αυτούς κατάφερα να περάσω στη σχολή που ήθελα. Νιώθω πολύ ευγνώμων και υπερήφανη για το αποτέλεσμα».

 

Μανώλης Φουτούλης - Ροδίων Παιδεία Σχολή Πλοιάρχων, Α.Ε.Ν.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους εκπαιδευτικούς, το σχολείο και τους γονείς μου αλλά και τους συμμαθητές μου με τους οποίους περάσαμε μαζί αυτή την ιδιαίτερη χρονιά. Εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε όλους!»

 

Ελένη Άντερσεν - Ροδίων Παιδεία Οικονομικών Επιστημών, ΕΚΠΑ
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου και τους καθηγητές που ήταν δίπλα μου».

 

Κολλέγιο Ρόδου

 

 

Τριανταφύλλου Γεωργία - Κολλέγιο Ρόδου 18.760 μόρια Ιατρική, Πανεπιστήμιο Κρήτης

«Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί ο στόχος μου να εγγραφώ στην Ιατρική σχολή πέτυχε. Έύχομαι σε όλα τα παιδιά καλή φοιτητική ζωή.»

 

 

Τσουκαλά Γαβριέλα - Κολέγιο Ρόδου 18.595 μόρια Νομικής, Αθήνα

«Μέσα σε αυτήν την τραγική κατάσταση που βιώνει το νησί μας τις τελευταίες μέρες, ήρθε το ευχάριστο νέο ότι κατάφερα να υλοποιήσω τον στόχο μου για τον οποίο αγωνιζόμουν δύο χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μου σε αυτό το δύσκολο χρονικό διάστημα, αλλά και τους καθηγητές μου που μου δίδαξαν ότι σε αυτή τη ζωή πρέπει να παλέψω σκληρά για να κερδίσω και να φτάσω ψηλά. Ένας νέος κύκλος αρχίζει και υπόσχομαι να υπηρετήσω πιστά το επάγγελμα που επέλεξα να ασκήσω στη ζωή μου.»

 

 

Πάππου Δημήτριος του Νικολάου - Κολλέγιο Ρόδου 18.225 μόρια Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών, Αθήνα

«Από τη στιγμή που είχαν βγει οι βαθμοί γνώριζα πολύ καλά σε ποιο τμήμα θα μπω και πού. Οι δυσκολίες που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσω άλλοι λένε ότι είναι πιο εύκολες και άλλοι πιο δύσκολες από τις Πανελλαδικές. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα σημασία θα έχει το πτυχίο αν και μόνο αν χρησιμοποιηθεί για να εξελιχθώ στον τομέα μου.»

 

Φεϊζίδη Δωροθέα - Κολλέγιο Ρόδου 17.380 μόρια Επιστήμης Διαιτολογίας & Διατροφής, Αθήνα

«Ένας κύκλος έκλεισε και ένας νέος ανοίγει. Ευχαριστώ όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία μου αυτή».

 

 

Μακέστας Αντώνιος - Κολλέγιο Ρόδου 17.186 μόρια Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών, Πάτρα

«Μία δύσκολη χρονιά έφτασε στο τέλος με αίσιο αποτέλεσμα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί οι προσπάθειές μου ευοδώθηκαν και πέρασα στην πρώτη σχολή προτίμησής μου, αυτή των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών στην Πάτρα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Κολλέγιο Ρόδου, τους καθηγητές μου αλλά και όσους με στήριξαν στη δύσκολη και επίπονη προσπάθεια. Τέλος θα ήθελα να προτρέψω τους επόμενους υποψήφιους να μη σταματούν να παλεύουν και να κυνηγούν τα όνειρά τους.»

 

 

Δανίκας Παναγιώτης - Κολλέγιο Ρόδου 16.580 μόρια Εφαρμοσμένων & Φυσικών Επιστημών, Εμπ.

«Η σχολή ήταν η πρώτη μου επιλογή. Είναι από τις πλέον δύσκολες σχολές αλλά εξοπλίζει τους σπουδαστές με τέτοιες γνώσεις εφαρμοσμένων μαθηματικών που μπορούν μετά να διαπρέψουν σε όλα τα πεδία.
Καλή αρχή σε όλα τα παιδιά.
Σύντομα θα ανακάμψει και όλος ο τόπος από την καταστροφή».

 

 


Στεφανάκη Μαρία - Κολέγιο Ρόδου 16.820 μόρια Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, Πειραιά

«Ανάμεικτα τα συναισθήματα μου αυτές τις ημέρες…
Νιώθω θλίψη και πόνο για τα δάση που χάσαμε, τα ζώα που κάηκαν και τις περιουσίες που καταστράφηκαν.
Νιώθω ελπίδα, υπερηφάνεια και ευγνωμοσύνη για το κύμα αλληλεγγύης, αλτρουισμού και ηρωισμού του ροδίτικου λαού και των πυροσβεστών.
Έπειτα από μετά την ανακοίνωση των βάσεων και της εισαγωγής μου στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Πειραιάς, προστέθηκε και αυτό της αισιοδοξίας για τον νέο δρόμο γνώσης που μου ανοίγεται.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου, την οικογένειά μου και τους φίλους μου, που στάθηκαν δίπλα μου στην προσπάθεια μου.
Καλή σταδιοδρομία σε όλους τους νέους φοιτητές!»

 

 

Παρασκευάς Άγγελος - Φανούριος - Κολλέγιο Ρόδου 15.600 μόρια Οικονομικών Επιστημών, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που πέτυχα τον πρώτο μου στόχο να μπω στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ πρώτον στους γονείς μου, για τη μεγάλη στήριξη που μου πρόσφεραν και στη συνέχεια στους καθηγητές μου που συντέλεσαν στην επίτευξη αυτού του στόχου».

 

ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΕΛ ΡΟΔΟΥ

 

Μαλλιάκας Μιχαήλ - Πέτρος
Τμήμα Θεολογίας Αθηνών, ΕΚΠΑ

Νάτσικα Αικατερίνη
Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών Ρόδου, Πανεπιστήμιο Αιγαίου

 

2ο ΕΠΑΛ Ρόδου

Βεϊσάκης Στέλιος, 17.925 μόρια, 2ο ΕΠΑΛ Ρόδου, Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας Αθήνας

«Και επισήμως πια τελείωσε αυτό το ταξίδι και ξεκινάει ένα νέο,μια νέα ζωή.Εύχομαι όλα τα παιδιά να πέτυχαν τους στοχους τους,και να κυνηγάνε πάντα τα όνειρά τους,γιατί αυτό είναι που έχει σημασία,να μην τα παρατάνε ποτέ.»

Δημητριάδου Εμμανουήλ - 2ο ΕΠΑΛ Ρόδου, 16.400 μόρια, Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, Ηράκλειο

«Όλα καλά πήγαν δόξα τον Θεό! Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ο κόπος μου ανταμείφθηκε με επιτυχία!» 

 

Ελευθέριος Βενούτσος- 2ο ΕΠΑΛ Ρόδου, 16.150 μόρια, Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας, Αθήνα
«Ήταν ένας μακρύς και δύσκολος δρόμος που επιτέλους ολοκληρώθηκε.Είμαι πολύ χαρούμενος που πέρασα στην πρώτη μου επιλογή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι με στήριξαν και να πω μια καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά».

ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΡΟΔΟΥ

 

 

Γκελερή Μαρίνα - Μουσικό Σχολείο Ρόδου 16.460 μόρια Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, ΑΠΘ

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη που πέρασα στην πρώτη μου επιλογή. Ευχαριστώ ιδιαίτερα την οικογένειά μου, τους καθηγητές και τους φίλους μου, που με στήριξαν σε αυτήν την προσπάθεια.»

 

ΓΕΛ ΙΑΛΥΣΟΥ

 

Μακεντούδης Αλέξανδρος - ΓΕΛ Ιαλυσού 19.100 μόρια Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας

«Ο στόχος επετεύχθη αλλά η χαρά μου είναι περιορισμένη λόγω της πύρινης τραγωδίας στο νησί μας. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και καλή σταδιοδρομία!»

 

Πιλατέρης Κωνσταντίνος - ΓΕΛ Ιαλυσού 18.460 μόρια Πληροφορικής, ΑΠΘ

«Ο αγώνας των Πανελλαδικών τελείωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είμαι πολύ χαρούμενος που οι κόποι μου ανταμείφθηκαν και πέτυχα τον στόχο μου. Μία καινούρια ζωή με νέες εμπειρίες και γνώσεις τώρα ξεκινάει! Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου, την οικογένειά μου και τους φίλους μου που στάθηκαν δίπλα μου και από την αρχή πίστεψαν σε εμένα.».

 

 

Αγγούρια Αμφιτρίτη - ΓΕΛ Ιαλυσού 17.820 μόρια Κτηνιατρικής, Καρδίτσα

«Χαίρομαι που τελείωσε η διαδικασία των Πανελλαδικών και πέρασα στην Κτηνιατρική, τη σχολή της επιθυμίας μου. Ανυπομονώ γι’ αυτή τη νέα αρχή!»

 

 

Σταματιάδης Γρηγόρης - ΓΕΛ Ιαλυσού 17.800 μόρια Μηχανολόγων Μηχανικών,
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

«Είναι σίγουρο ότι όπως και οι περισσότεροι άλλοι υποψήφιοι εγώ ανάπτυξα μία μεγάλη αγωνία τις τελευταίες ημέρες για τα αποτελέσματα των βάσεων. Το άγχος και η αγωνία αυτή όμως τώρα εξαφανίστηκαν άμεσα καθώς πέρασα στη σχολή που ήθελα και τώρα είμαι γεμάτος μόνο με ενθουσιασμό και περιέργεια για την φοιτητική ζωή. Ξεκάθαρα αυτό δε θα γινόταν χωρίς την υποστήριξη κυρίως της οικογένειάς μου και των καθηγητών μου».

 

 

Μπότσαρη Μορφέα, ΓΕΛ Ιαλυσού 16.840 μόρια Οικονομικής Επιστήμης, Πανεπιστήμιο Πειραιά

«Αισθάνομαι απόλυτα ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα και τη σχολή στην οποία περνάω. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους. Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω όσους στάθηκαν δίπλα μου τη φετινή χρονιά».

 

 

Τσαβαρή Μάρθα, 1ο ΓΕΛ Ιαλυσού 15.880 μόρια Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης, Πανεπιστήμιο Αιγαίου

«Είμαι πολύ χαρούμενη που κατάφερα να περάσω στην πρώτη μου επιλογή, στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου παιδαγωγικό  τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης. Τώρα ξεκινά για εμένα ένας νέος κύκλος ζωής θέτοντας νέους στόχους και προσδοκίες.»

 

 

 

Ευαγγελιδάκη Μαρία - ΓΕΛ Ιαλυσού 14.440 μόρια Μαθηματικών, Πανεπιστήμιο Πατρών

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που ο στόχος μου έγινε πραγματικότητα! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλα τα παιδιά!»

 

ΓΕΛ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ

 

 

Καβέσος Νικόλαος - ΓΕΛ Κρεμαστής 18.850 μόρια Aξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας

«Τα λόγια δε μπορούν να περιγράψουν την ικανοποίηση που αισθάνομαι αυτή τη στιγμή. Οι κόποι δύο διαδοχικών ετών απέδωσαν στο μέγιστο αφού ο στόχος μου που ήταν η Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας επετεύχθη. Θα κλείσω με τα λόγια ενός αδελφικού μου φίλου, ο οποίος μου είχε πει πέρυσι χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει αποτυχία, απλώς καθυστερημένη επιτυχία…».

 

 

Νεσφυγέ Ανθή, ΓΕΛ Κρεμαστής 18.450 μόρια Φιλολογίας, Αθήνα

«Είμαι πολύ χαρούμενη με τα αποτελέσματα, καθώς πέτυχα τον στόχο μου! Ευχαριστώ όλους όσοι με στήριξαν σε αυτήν την προσπάθεια! Εύχομαι σε όλα τα παιδιά καλές σπουδές!»

 

 

Καβέσος Στυλιανός, ΓΕΛ Κρεμαστής 18.100 μόρια Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, Αθήνα

«Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Ο.Π.Α. Νιώθω τρομερή ικανοποίηση που κατάφερα να εισαχθώ σε μία τόσο διακεκριμένη σχολή. Εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε όλους!».

 

 

Παρσωτάκης Αλκίνοος, ΓΕΛ Κρεμαστής 18.100 μόρια Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, Αθήνα

«Η πρώτη δοκιμασία ολοκληρώθηκε με επιτυχία, έτοιμος για τις επόμενες».

 

 

Κουκιά Καλλιόπη, ΓΕΛ Κρεμαστής 17.700 μόρια Κτηνιατρικής, Καρδίτσα

«Είμαι πολύ χαρούμενη που κατάφερα να πετύχω τον στόχο μου».

 

 

Σαββίνα Κοκκινίδη, ΓΕΛ Κρεμαστής 17.420 μόρια Εργοθεραπείας, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

«Μπορεί να μην κατάφερα να κατορθώσω τον πρώτο μου στόχο όμως είμαι πολυ ικανοποιημένη που πέρασα στη δεύτερη επιλογή μου. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά καλή σταδιοδρομία!»

 

 

Σάββας Σουλτς, ΓΕΛ Κρεμαστής 17.345 μόρια Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, Θεσσαλονίκη

«Οι προσπάθειες και οι θυσίες μιας ολόκληρης χρονιάς πιστεύω ανταμείβονται με τον καλύτερο τρόπο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου για τη συνεχή στήριξη καθώς επίσης και τους καθηγητές-φροντιστές μου που συνέβαλαν ουσιαστικά σε αυτήν την επίδοση.»

 

 

Περάκη Μαρία-Τσαμπίκα, ΓΕΛ Κρεμαστής 17.300 μόρια Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης, Ρόδος

«Η φετινή χρόνια ήταν μία δοκιμασία για όλους μας. Ο χρόνος , η κούραση, το άγχος δεν ήταν τίποτα μπροστά στην ευτυχία και την ηρεμία που νιώθω τώρα. Ευχαριστώ τους καθηγητές μου,τους γονείς μου αλλά και τους φίλους μου που πίστεψαν σε εμένα και έκαναν αυτό το ζόρικο ταξίδι πιο ευχάριστο.»

 

 

 

Κατερίνα Δράκου, ΓΕΛ Κρεμαστής 17.225 μόρια Επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής, Αθήνα

«Νιώθω πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη με την σχολή που επέλεξα .Αν και ήταν μία δύσκολη χρόνια οι κόποι τελικά ανταμείβονται. Εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε όλα τα παιδιά!»

 

 

Μαρία Ματακάκη, ΓΕΛ Κρεμαστής 17.075 μόρια Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας, Αθήνα

«Πέρασα εκεί που ήθελα περισσότερο και είμαι πολύ περήφανη γι' αυτό. Δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί, αλλά θα βάλω τα δυνατά μου να αξιοποιήσω την ευκαιρία που μου δόθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Συγχαρητήρια σε όλους για την επιμονή σας. Πάμε δυναμικά!».

 

 

 

Περγουράκης Ιωάννης, ΓΕΛ Κρεμαστής 17.000 μόρια Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών, Πάτρα

«Είμαι ικανοποιημένος και χαρούμενος που πέτυχα τον στόχο μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου, και την οικογένειά μου που στάθηκαν δίπλα μου ώστε να πετύχω αυτή την επίδοση».

 

 

Ποτσάκης Αναστάσιος, ΓΕΛ Κρεμαστής 16.000 μόρια Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, Ξάνθη

«Μια ιδιαίτερα απαιτητική αλλά και όμορφη σχολική χρονιά είχε αίσιο τέλος για μένα.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου για την πολύτιμη συμπαράστασή τους και να ευχηθώ σε όλους τους υπόλοιπους συνυποψήφιους να έχουν καλή σταδιοδρομία και να ακολουθήσουν τα όνειρά τους».

 

 

Δημητρούλης Μιχαήλ - Άγγελος, ΓΕΛ Κρεμαστής 15.700 Αστυφυλάκων

«Στόχος επετεύχθη! Από σήμερα ανοίγει ένας νέος κύκλος στη ζωή μου με την εισαγωγή στην σχολή της Ελληνικής Αστυνομίας! Βέβαια η χαρά δεν μπορεί να είναι στο μέγιστο βαθμό με όλα αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στο νησί μας. Η σκέψη όλων βρίσκεται σ' αυτούς τους ήρωες που παλεύουν νυχθημερόν !»

 

 

 

Κουδούνη Τσαμπίκα, ΓΕΛ Κρεμαστής 15.480 μόρια Φυσικής, Ηράκλειο

«Η χρονιά που πέρασε ήταν αρκετά απαιτητική για όλα τα παιδιά που έδιναν Πανελλαδικές, ωστόσο δεν καθορίζει την αξία μας. Για εμένα ευτυχώς ανταμείφθηκαν οι κόποι μου και μπόρεσα να περάσω στη σχολή που επιθυμούσα. Ευχαριστώ τους καθηγητές μου και την οικογένειά μου για τη στήριξη που μου παρείχαν. Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που έδωσαν Πανελλαδικές εξετάσεις!»

 

 

 

Παπαγιώργη Αικατερίνη, ΓΕΛ Κρεμαστής 15.225 μόρια Κοινωνικής Εργασίας, Πανεπιστήμιο Κρήτης

«Ακόμη μία δύσκολη χρονιά έφτασε στο τέλος της. Στερηθήκαμε πολλά και θυσιάσαμε αλλά τόσα. Όλα όμως άξιζαν. Αυτό θα θυμάμαι εγώ. Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους όσοι ήταν κοντά μου στο δύσκολο αυτό ταξίδι, ιδιαίτερα τους γονείς και τον καθηγητή μου, αλλά και να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους. Και να θυμάστε ότι ο πιο δύσκολος δρόμος κρύβει το ομορφότερο ταξίδι»!

Φώτενα Καλλιόπη, ΓΕΛ Κρεμαστής, 15.050 μόρια, Σχολή Αστυφυλάκων

«Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων αυτό το όμορφο ταξίδι φτάνει και επίσημα στο τέλος του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου για την στήριξη που μου παρείχε καθ'όλη τη διάρκεια αυτής της δύσκολης και κοπιαστικής χρονιάς,το Φροντιστήριό μου,τους προπονητές μου,καθώς και τις καθηγήτριες του σχολείου μου που με βοήθησαν να επιτύχω την εισαγωγή μου στη σχολή Αστυφυλάκων Ελληνικής Αστυνομίας και να υλοποιήσω το στόχο μου. Εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε όλα τα παιδιά και να μην σταματήσουμε ποτέ να κυνηγάμε τα όνειρά μας μέχρι αυτά να γίνουν πραγματικότητα».

 

ΕΠΑΛ Παραδεισίου

 

 

Κρητικός Ηλίας – ΕΠΑΛ Παραδεισίου 16.990 μόρια Τουριστικών Σπουδών, Πειραιά

«Πέρασα στην πρώτη μου επιλογή! Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος με το αποτέλεσμα το οποίο οφείλεται στους γονείς και τους καθηγητές μου που δε σταμάτησαν να με στηρίζουν και να με ενθαρρύνουν καθ' όλη τη διάρκεια αυτής της προσπάθειας».

 

 

ΓΕΛ ΣΟΡΩΝΗΣ

 

 

Μαριέττου Δήμητρα, ΓΕΛ Σορωνής 18.350 μόρια Νομικής, Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

«Είμαι πολύ χαρούμενη και πολύ υπερήφανη».

Περάκης Νικόλαος, ΓΕΛ Σορωνής 17.950 μόρια Ικάρων

«Ελπίζω όλα τα παιδιά να πέτυχαν τον στόχο τους και να εισήχθησαν στην πρώτη τους επιλογή. Προσωπικά πέτυχα τον στόχο μου, εισήχθηκα στην πρώτη μου επιλογή 6ος στη σειρά και είμαι υπέρ ευχαριστημένος. Προτρέπω όλους να κυνηγήσουν τα όνειρά τους έτσι ώστε να νιώσουν και εκείνοι την χαρά της επιτυχίας.».

Δέσποινα Νισυρίου, ΓΕΛ Σορωνής 17.075 μόρια Ψυχολογίας, Πανεπιστήμιο Κρήτης

«Αρχικά θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους μαθητές που συμμετείχαν για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Οφείλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές του Λυκείου Σορωνής που με πλούτισαν με γνώσεις και μου στάθηκαν όταν τους χρειαζόμουν.
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το φροντιστήριο Παίδων Μάθημα Παραδεισίου, και ειδικότερα τους καθηγητές μου, Χατζησταμάτη Σωτήρη και Σιδηρόπουλο Βασίλη, που μου παρείχαν τα κατάλληλα εφόδια για να οδεύσω προς την επιτυχία καθώς και τη συναισθηματική υποστήριξη, απαραίτητη για να συνεχίσω. Τέλος, θα επιθυμούσα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου απέναντι στην οικογένειά μου που δε σταμάτησε να πιστεύει σε εμένα και που αποτέλεσε το «καταφύγιό» μου σ' αυτό τον αγώνα».

 

 

Πότσου Καθολική, ΓΕΛ Σορωνής 15.373 Σχολή Αστυφυλάκων

«Είμαι περήφανη για την προσπάθεια και τον αγώνα μου. Οι Πανελλαδικές εξετάσεις ήταν μία δοκιμασία για να ξεπεράσει κανείς τα όρια του εαυτού του. Ευχαριστώ τους γονείς μου που στάθηκαν συνεχώς δίπλα μου. Επίσης ευχαριστώ από καρδιάς τις καθηγήτριές μου που δε σταμάτησαν ποτέ να πιστεύουν σε εμένα. Μπράβο σε όλους ακόμη κι αν δεν πέτυχαν τους στόχους τους»!

 

 

Γεωργαλλή Μαρία, ΓΕΛ Σορωνής 14.875 μόρια Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Ρόδου

«Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου, τόσο του σχολείου όσο και του φροντιστηρίου για την υποστήριξή τους. Ευχαριστώ και τους φίλους μου που ήταν τόσο υποστηρικτικοί. Στόχος μου ήταν η εισαγωγή στο Παιδαγωγικό της Ρόδου, τα καταφέραμε και γι’ αυτό είμαι πολύ χαρούμενη».

ΓΕΛ ΑΦΑΝΤΟΥ

Παπαγιάννης Γιώργος, ΓΕΛ Αφάντου 18.250 μόρια Κτηνιατρικής, Θεσσαλονίκη

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα και χαρούμενος που η προσπάθειά μου απέδωσε και μπόρεσα να περάσω στη σχολή της επιλογής μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου για την αμέριστη στήριξή τους σε όλο αυτό το δύσκολο και κοπιαστικό ταξίδι».

Καππάκας Αντώνης, ΓΕΛ Αφάντου 17.850 μόρια Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

«Η Γ’ λυκείου για μένα πέρασε πολύ εύκολα καθώς διάβαζα συστηματικά. Αυτό θεωρώ πως είναι το σημαντικότερο. Έτσι, δεν είχα άγχος και κατάφερα να πετύχω τον στόχο μου. Ευχαριστώ, όμως, την οικογένεια και τους καθηγητές μου οι οποίοι ήταν δίπλα μου σε αυτή την προσπάθεια και με στήριζαν».

 

 

Κακακιός Λευτέρης, ΓΕΛ Αφάντου 17.700 μόρια Νομικής, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

«Οι Πανελλαδικές ήταν το μέσο για να πετύχουμε τον σκοπό μας και να συνεχίσουμε το ταξίδι μας. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά.
Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, ειδικά τη μητέρα μου που ήταν συνοδοιπόρος μου σε αυτήν την προσπάθεια αλλά και τους καθηγητές μου, που με στήριξαν και με βοήθησαν».

 

 

Κακούλη Σιμέλα, ΓΕΛ Αφάντου 16.800 μόρια Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

«Αρχικά να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους σ' αυτό το δύσκολο αγώνα. Προσωπικά είμαι εν μέρει ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα αφού το άγχος και η αγωνία την ώρα των εξετάσεων με κυρίευσαν. Θα ήθελα ακόμη να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου αυτή την περίοδο και να ευχηθώ καλή επιτυχία και καλή δύναμη στους επόμενους»!

 

 

Βενετοκλή Μαρία, ΓΕΛ Αφάντου 16.000 μόρια Ιστορίας και Αρχαιολογίας, Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών


«Σχετικά με το δικό μου αποτέλεσμα είμαι ικανοποιημένη. Αν και ήταν δύσκολη η χρονιά προσπάθησα όσο μπορούσα και αυτό πιστεύω ισχύει για όλους, οπότε συγχαρητήρια ανεξαρτήτως αποτελέσματος»!

 

 

Καλησπέρης Τσαμπίκος, ΓΕΛ Αφάντου 15.800 μόρια Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

«Γενικά ήταν μία δύσκολη και κουραστική χρονιά αλλά με αρκετή προσπάθεια, επιμονή και βοήθεια από τους δασκάλους και τους συγγενείς μου κατάφερα να πετύχω τον στόχο μου».

 

 

 

Κολεζάκης Γιώργος, ΓΕΛ Αφάντου 15.650 μόρια Πολιτικών Μηχανικών, Πάτρα

«Ήταν μία δύσκολη χρονιά. Ευχαριστώ πολύ όλους όσοι με στήριξαν σε αυτή την προσπάθεια».

 

 

Παπαελευθερίου Κατερίνα, ΓΕΛ Αφάντου Τμήμα Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία

«Ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά, γεμάτη άγχος. Ευτυχώς είχα δίπλα μου άτομα που με ενθάρρυναν συνεχώς και έτσι κατάφερα να πετύχω τον στόχο μου.»

 

ΓΕΛ Αρχαγγέλου

 

 

 

Κορνιλάκης Κωνσταντίνος Άγγελος, ΓΕΛ Αρχαγγέλου 18.170 μόρια Πληροφορικής, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

«Είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα! Πέτυχα την πρώτη μου επιλογή. Η προσπάθεια, η επιμονή και υπομονή μου έφεραν αυτό το αποτέλεσμα και νιώθω αρκετά ικανοποιημένος. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους εκπαιδευτικούς μου που με στήριξαν και πίστεψαν στις δυνατότητές μου από την πρώτη στιγμή. Τώρα είμαι έτοιμος να ασχοληθώ με κάτι που πραγματικά με ενδιαφέρει και να θέσω νέους στόχους στη ζωή μου. Κλείνοντας, θέλω να πω σε όλα τα παιδιά, που κάνουν αυτή την προσπάθεια, να πιστεύουν πάντα στον εαυτό τους και να μη σταματούν να κυνηγούν τα όνειρά τους.».

 

 

Αφαντενού Τριανταφυλλιά, ΓΕΛ Αρχαγγέλου 17.745 μόρια Ψυχολογίας, Πανεπιστήμιο Κρήτης

«Είμαι πολύ χαρούμενη που πέρασα στην πρώτη μου επιλογή, στο Πανεπιστήμιο Κρήτης στο τμήμα Ψυχολογίας!»

Διαβάστε ακόμη

Πανελλαδικές: Ανοίγει η πλατφόρμα για την ηλεκτρονική εγγραφή των επιτυχόντων

Αύξηση βάσεων στα περισσότερα τμήματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Πανελλαδικές: Ανακοινώνονται σήμερα οι βάσεις εισαγωγής

Πανελλαδικές 2023 - Σάρωσαν τα Ροδιτόπουλα σε επιτυχίες- Πώς έγραψαν οι μαθητές από τα σχολεία του νησιού μας

Πανελλαδικές: Αύριο στη μια οι ανακοινώσεις για τις βαθμολογίες

Πανελλαδικές 2023: Πότε ανακοινώνονται οι βαθμολογίες

Από 15 έως 23 Ιουνίου η εγγραφή για τα αποτελέσματα των πανελλαδικών

Με χαμόγελα βγήκαν από τα εξεταστικά κέντρα οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων