Το «ευχαριστώ» ενός αγρότη από τη Ρόδο για τον αγώνα που έδωσαν πυροσβέστες κι εθελοντές

Το «ευχαριστώ» ενός αγρότη από τη Ρόδο για τον αγώνα που έδωσαν πυροσβέστες κι εθελοντές

Το «ευχαριστώ» ενός αγρότη από τη Ρόδο για τον αγώνα που έδωσαν πυροσβέστες κι εθελοντές

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4102 ΦΟΡΕΣ

Με επιστολή του στη «Ροδιακή», ο συμπολίτης μας κος Σταύρος Σεβδαλάκης του Παναγιώτη από τον Έμπωνα της Ρόδου, εκφράζει τις δικές του ευχαριστίες για όλους όσοι έσωσαν στην κυριολεξία την περιοχή του, αλλά και τις αγροτικές εγκαταστάσεις που διατηρούσε ο ίδιος ανάμεσα στον Έμπωνα και τα Λάερμα.


Ο ίδιος σημειώνει στην επιστολή του:
«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από την καρδιά μου για την κατανόηση του προβλήματός μας και της αγωνίας που είχαμε. Από την πρώτη στιγμή που νιώσαμε να κινδυνεύουμε από τη φωτιά, ήρθαν κοντά μας μηχανήματα, χωματουργικά, εργαλεία ενώ έγιναν και ρίψεις νερού από τα αεροπλάνα, καταφέρνοντας έτσι να μειώσουν τους τεράστιους κινδύνους και τις καταστροφικές ζημιές.


Θέλω να ευχαριστήσω πολύ κόσμο γι’ αυτό που έκαναν. Για τις ηρωϊκές τους προσπάθειες:
Τους εθελοντές που έσπευσαν κοντά μου από την πρώτη στιγμή.
Τους αξιωματικούς της ΠΥΡ Γιώργο Παυλή και Αυγουστάκη Δημήτρη, τον Μάκη Παυλή, προϊστάμενο Λαέρμων της ΠΥΡ, τον Γιώργο Διακογεωργίου πρώην πρόεδρο τοπικού Λαέρμων, τον κο Τάσο Πατούνα κοινοτάρχη Λαέρμων και τον πρόεδρο του τοπικού Έμπωνας κο Γιάννη Χριστοφάκη.


Χωρίς τους φίλους και τη νεολαία μας από τον Έμπωνα, που μας υποστήριξαν επί 4 μέρες και 4 νύχτες με όλες τους τις δυνάμεις, δίπλα μας με ό,τι μέσο διέθεταν για να καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε το μέτωπο της φωτιάς.
Στο πλευρό μου ήταν επίσης και ο Γιάννης Καψούλης που δεν με άφησε λεπτό σε όλη αυτή τη δοκιμασία.


Επίσης από το εθελοντικό κλιμάκιο της Έμπωνας, όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και τον κο Ανδρέα Μαρινάκη, Παναγιώτη Μαρινάκη, Κυριαζή Μισοδουλάκη, Γεωργία Θεουλάκη και βέβαια τον πρώην δήμαρχό μας κο Νικόλα Τσουκαλά που χάρη σε αυτούς και τη μάχη που δώσαμε μαζί με τους δύο εργάτες μου, καταφέραμε να σώσουμε το σπίτι μου.

Μετά από 6 μέρες εξάντλησης, βρέθηκα στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου και νοσηλεύτηκα και γι’ αυτό το λιγότερο που έχω να κάνω είναι μία δημόσια επιστολή. Τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς και εγώ και η σύζυγός μου Φωτεινή Σεβδαλάκη. Και βέβαια, εκφράζω τη λύπη μου, για την καταστροφή που υπέστη το νησί μας».

Διαβάστε ακόμη

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»