"Ευχαριστούμε όλους αυτούς που έδωσαν τη μάχη", λέει η κοινότητα Γενναδίου

"Ευχαριστούμε όλους αυτούς που έδωσαν τη μάχη", λέει η κοινότητα Γενναδίου

"Ευχαριστούμε όλους αυτούς που έδωσαν τη μάχη", λέει η κοινότητα Γενναδίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2117 ΦΟΡΕΣ

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από την κοινότητα Γενναδίου αναφέρονται τα ακόλουθα: 

Ο πρόεδρος, το κοινοτικό συμβούλιο και οι κάτοικοι του Γενναδίου, ευχαριστούμε όλους εσάς που συμμετείχατε στην επιχείρηση διάσωσης του χωριού μας. Τους χειριστές και ιδιοκτήτες των χωματουργικών μηχανημάτων για τη διάνοιξη των ζωνών περιμετρικά του οικισμού.

Τους νέους του χωριού μας, τους εθελοντές του νησιού της Ρόδου, τους ανθρώπους από όλα τα μέρη που διαμένουν στον τόπο μας και το νησί της Ρόδου και ήταν μαζί μας. Τα αυτοσχέδια ιδιωτικά πυροσβεστικά 4×4 με πιεστικά συγκροτήματα, που παρατάχθηκαν στη διάνοιξη των ζωνών περιμετρικά του χωριού, στο μέτωπο της φωτιάς.

Τους χειριστές των αεροσκαφών, των ελικοπτέρων, τους επιτελείς των σωμάτων της επιχείρησης και δεν επιτρέψαμε στις πύρινες φλόγες να περάσουν μέσα στο χωριό μας. Να ευχαριστήσουμε το σώμα της ΕΛ.ΑΣ., το Αστυνομικό Τμήμα Γενναδίου, το περιφερειακό ιατρείο Γενναδίου, τους γιατρούς, τις νοσηλεύτριες και τα στελέχη του ασθενοφόρου μας και τον Ερυθρό Σταυρό με τα πληρώματά του, που ήταν μαζί μας όλα τα 24ωρα της πυρκαϊάς, προσφέροντας τις χρησιμες υπηρεσίες τους.

Τους υπαλλήλους της ενότητας Νότιας Ρόδου, τους υδραυλικούς μας που κράτησαν σε υψηλά επίπεδα την επάρκεια νερού για τα πυροσβεστικά και τους οικισμούς. Τους υπαλλήλους μας που συμμετείχαν στην τροφοδοσία. Και εσένα αγαπημένε μας χωριανέ που φόρτωνες στην κλούβα σου από ιδιώτες, από ξενοδόχους από την ενότητα Νότιας Ρόδου και τροφοδοτούσες τον κόσμο σε όλα τα μέτωπα και όλους τους συμμετέχοντες στην πυρόσβεση, όπου κι αν ευρίσκοντω με παγωμένα νερά, με αναψυκτικά, σάντουιτς και φαγητά.

Όλοι σε ήξεραν με το όνομά σου. Ευχαριστούμε όλους εσάς που ήσασταν μαζί μας με τη σκέψη σας και τέλος ευχαριστούμε την προστάτιδα του χωριού μας, την Αγία Αναστασία την Ρωμαία. Ζητούμε συγγνώμη που δεν αναφερόμαστε σε ονόματα κι αυτό γιατί δε θέλουμε από λάθος μας να ξεχάσουμε κάποιον που ήταν μαζί μας σε αυτό τον μεγάλο αγώνα.

Διαβάστε ακόμη

Στις 27 Μαΐου υπογράφεται η σύμβαση για τη δημιουργία του Ταμείου Απανθρακοποίησης των νησιών

Γ. Γεραπετρίτης για θαλάσσια πάρκα: «Θα γίνουν, δεν πρόκειται να υπαναχωρήσουμε»

Der Westen: Το νέο περιζήτητο νησί στην Ελλάδα ονομάζεται Κάρπαθος

ΠΟΕΕΤ: Να αποσυρθεί η πλατφόρμα JOBmatch

Προεκλογικό σποτ Νέας Δημοκρατίας: Στις 9 Ιουνίου κάνουμε μαζί ένα βήμα μπροστά

Από καναπέδες μέχρι πολυθρόνες μάζεψε από πάρκο της Ρόδου η Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου

Στις 24 Μαΐου η συζήτηση στη Βουλή για την ακρίβεια

Ο Νικ. Ζαβόλας διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών της «Κολοσσός 2047»