Κυριάκος Μητσοτάκης: Μία εβδομάδα δωρεάν στη Ρόδο για όσους έχασαν τις διακοπές λόγω της πυρκαγιάς

Κυριάκος Μητσοτάκης: Μία εβδομάδα δωρεάν στη Ρόδο για όσους έχασαν τις διακοπές λόγω της πυρκαγιάς

Κυριάκος Μητσοτάκης: Μία εβδομάδα δωρεάν στη Ρόδο για όσους έχασαν τις διακοπές λόγω της πυρκαγιάς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 10178 ΦΟΡΕΣ

Μία εβδομάδα δωρεάν διακοπές στη Ρόδο σε όσους αναγκάστηκαν να διακόψουν την παραμονή τους στο νησί τον φετινό Ιούλιο λόγω της μεγάλης φωτιάς προσφέρει η κυβέρνηση την ερχόμενη άνοιξη, όπως ανήγγειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο ITV.

«Η ελληνική κυβέρνηση, σε συνεργασίες με τις τοπικές αρχές, θα προσφέρει μία εβδομάδα δωρεάν διακοπές στη Ρόδο την ερχόμενη άνοιξη ή το φθινόπωρο» για όλους όσοι τις έχασαν λόγω της φωτιάς, τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πηγή: www.newsit.gr

Η ανακοίνωση του Γιώργου Χατζημάρκου

Για όσους επισκέπτες μας διέκοψαν τις διακοπές τους στη Ρόδο, προσφέρουμε δωρεάν μία εβδομάδα διακοπών στον χρόνο που αυτοί θα επιλέξουν μεταξύ του φθινοπώρου 2023 ή εντός του 2024. Θέλουμε να τους δώσουμε την ευκαιρία και τη δυνατότητα να επιστρέψουν και να απολαύσουν τις διακοπές τους σε ένα τόπο που τους έδειξε σεβασμό και τους προσέφερε ασφάλεια και αγάπη σε δύσκολες ώρες. Η ιδέα αυτή, που συζητήσαμε με τον Πρωθυπουργό την αμέσως επόμενη ημέρα των δασικών πυρκαγιών, σήμερα ανακοινώθηκε από τον ίδιο στην εκπομπή "Good Morning Britain" του ΙTV. Στον Τουρισμό μας, που αποτελεί και την κινητήρια δύναμη της οικονομίας μας, επενδύουμε με στόχο την ανάκτηση του οποίου εδάφους χάθηκε σε ένα δύσκολο δεκαήμερο και αυτό θα το πετύχουμε με συνεχή δουλειά. Τώρα και σε όλη την διάρκεια της τουριστικής περιόδου. Και με σύμμαχο, την κοινωνία που ξέρει, θέλει και μπορεί.

 

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»

«Μάνες της τέχνης» - Πρωτότυπη εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου αύριο με αφορμή τη γιορτή της μητέρας