Χρήστος Μιχαλάκης: Τα δύσκολα έχουν μείνει πίσω

Χρήστος Μιχαλάκης: Τα δύσκολα έχουν μείνει πίσω

Χρήστος Μιχαλάκης: Τα δύσκολα έχουν μείνει πίσω

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 5181 ΦΟΡΕΣ

Η EasyJet ξεκινάει καμπάνια σε όλη την Αγγλία μόνο για τη Ρόδο

Το αισιόδοξο μήνυμα ότι «τα δύσκολα έχουν μείνει πίσω» όσον αφορά στις παράπλευρες απώλειες της καταστροφικής πυρκαγιάς στην τουριστική κίνηση της Ρόδου, έστειλε χθες ο πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Δωδεκανήσου, κ. Χρήστος Μιχαλάκης, μετά τη συνάντηση που είχε μαζί με τον commercial Director της EasyJet με τον δήμαρχο Ρόδου, κ. Αντώνη Καμπουράκη.

Σε δηλώσεις του ο κ. Μιχαλάκης, καταρχάς, για τη συνάντησή τους με τον δήμαρχο είπε ότι τον επισκέφθηκαν για να δηλώσουν την παρουσία και την εμπιστοσύνη που έχει η EasyJet στον προορισμό. Όπως είπε:

«Είναι μία εταιρεία που δεν σταμάτησε ποτέ, ούτε μία μέρα, να πετάει και να φέρνει κόσμο στη Ρόδο, και την προηγούμενη εβδομάδα, και δίνουμε την εγγύηση στη Ρόδο ότι θα ξεκινήσει μία μεγάλη καμπάνια τις επόμενες τρεις εβδομάδες σε όλη την Αγγλία, μόνο για τη Ρόδο».

Για τις ακυρώσεις
Ερωτηθείς, στη συνέχεια, εάν υπήρξαν ακυρώσεις γενικά, δήλωσε ο πρόεδρος των τουριστικών γραφείων της περιοχής μας: «Λογικό είναι και στη συγκεκριμένη εταιρεία να υπάρχουν ακυρώσεις μετά απ’ όλο αυτό που έχει γίνει. Το κακό φαίνεται ότι έχει πάει πίσω και, σιγά-σιγά, κερδίζουμε εμπιστοσύνη». Η EasyJet, λοιπόν, δεν σταμάτησε ποτέ και συνεχίζει κανονικά».

Για τη συζήτηση που είχαν με τον δήμαρχο, είπε ότι δεσμεύτηκαν και ήθελαν να δείξουν την υποστήριξή τους προς το νησί, «ότι είμαστε δίπλα στο νησί και ποτέ δεν θα τ’ αφήσουμε», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον κ. Μιχαλάκη, ο δήμαρχος ήταν δεκτικός σ’ αυτό και, από την πλευρά τους, θα δουν τι μπορούν να κάνουν για να συνεχίσουν αυτή την προσπάθεια.

Κατηγορηματικός ήταν, μάλιστα, ο κ. Μιχαλάκης στην ερώτηση αν θα επηρεαστεί και η επόμενη σεζόν λέγοντας: «Όχι. Είναι ένα πολύ δυνατό brand (σ.σ. η Ρόδος). Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και θα πάμε καλά».

Όσο για το πως βλέπουν να διαμορφώνεται η φετινή σεζόν μέχρι το τέλος της δήλωσε:
«Τα δύσκολα έχουν μείνει πίσω. Σίγουρα είναι μία πολύ δύσκολη περίοδος. Παλεύουμε όλοι μαζί, φορείς, τοπική αυτοδιοίκηση, tour-operators και με τις επιχειρήσεις, σιγά-σιγά να πάμε στην επόμενη μέρα. Σίγουρα θα υπάρξουν απώλειες, ο σκοπός μας είναι να τις ελαχιστοποιήσουμε».

Διαβάστε ακόμη

ΤUI Γερμανίας: Ξεκίνησαν οι κρατήσεις για το 2025

ΞΕΕ: Ικανοποίηση για το «φρένο» της Ε.Ε. στις αθέμιτες πρακτικές της Booking

Οι Ιταλοί “ψηφίζουν” Αστυπάλαια για διακοπές το φετινό καλοκαίρι

Ζήστε αξέχαστες εμπειρίες στη Ρόδο παροτρύνει τους αναγνώστες της η Rebekah Blakey, blogger από τη Μεγάλη Βρετανία

Αύξηση 8,4% καταγράφηκε στις αφίξεις τουριστών τον Απρίλιο

Κατέπλευσε για πρώτη φορά στη Ρόδο το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Ascent

191 θαλαμηγοί στη Ρόδο από τις αρχές του χρόνου

Η Ελλάδα στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές