Μήνυμα στήριξης στη Ρόδο από τον υπουργό Εργασίας, Άδωνι Γεωργιάδη

Μήνυμα στήριξης στη Ρόδο από τον υπουργό Εργασίας, Άδωνι Γεωργιάδη

Μήνυμα στήριξης στη Ρόδο από τον υπουργό Εργασίας, Άδωνι Γεωργιάδη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3655 ΦΟΡΕΣ

Βρίσκεται εδώ για διακοπές κι επισκέφθηκε το υποκατάστημα του ΕΦΚΑ Ρόδου

Το υποκατάστημα του ΕΦΚΑ στη Ρόδο επισκέφθηκε το πρωί, γύρω στις 10.30, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος βρίσκεται στη Ρόδο για διακοπές, στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα στήριξης του νησιού μετά την καταστροφή που υπέστη.

Συνοδευόμενος από τους βουλευτές Δωδεκανήσου κ.κ. Μάνο Κόνσολα, Βασίλη Υψηλάντη και κα Μίκα Ιατρίδη, ο υπουργός Εργασίας συναντήθηκε με τον διευθυντή του ΕΦΚΑ Ρόδου κ. Νίκο Κωνσταντινίδη καθώς επίσης και με υπαλλήλους του υποκαταστήματος, με τους οποίους είχε συζήτηση για αρκετή ώρα

Ο υπουργός, εξήρε τη δουλειά που γίνεται στον ΕΦΚΑ Ρόδου και δήλωσε εντυπωσιασμένος. Στη σύντομη δήλωσή του, αρχικά, ο κ Γεωργιάδης θέλησε να εκφράσει τη στήριξή του στο νησί μας λέγοντας: «Συνιστώ σε όλους τους Έλληνες να προτιμήσουν αυτό το πανέμορφο νησί και να το ενισχύσουν για τη μεγάλη καταστροφή που έπαθε». Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «θεώρησα καθήκον μου να επισκεφθώ τον ΕΦΚΑ, να ενημερωθώ για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ,από τον διευθυντή κ. Νίκο Κωνσταντινίδη κ;αι τους ίδιους του εργαζόμενους. Είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί το ΙΚΑ Ρόδου είναι από τα καλυτέρα της χώρας, «τρέχει» γρήγορα την έκδοση των συντάξεων, κάτι που με εντυπωσίασε».

Μάλιστα, ο υπουργός, δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι η παραπάνω είναι η εικόνα που αποκόμισε από τον ΕΦΚΑ Ρόδου, σε αντίθεση με αυτήν από το υποκατάστημα στο Ηράκλειο Κρήτης όπου, όπως είπε, διαπίστωσε μεγάλη καθυστέρηση στην έκδοση των συντάξεων.

Τέλος, ο κ Γεωργιάδης, κατά την παραμονή του εδώ επισκέφθηκε, και το Εργατικό Κέντρο Ρόδου, ενώ πρόκειται να συναντηθεί και με εκπροσώπους των τοπικών αρχών.

 

 

Διαβάστε ακόμη

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών