Beach Volley: Ξανά πρωταθλητές οι Δημήτρης Καλιόζης και Γιάννης Καρδούλιας!

Beach Volley: Ξανά πρωταθλητές οι Δημήτρης Καλιόζης και Γιάννης  Καρδούλιας!

Beach Volley: Ξανά πρωταθλητές οι Δημήτρης Καλιόζης και Γιάννης Καρδούλιας!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1036 ΦΟΡΕΣ

Τη δική τους ιστορία έγραψαν οι Δημήτρης Καλιόζης και Γιάννης Καρδούλιας, κατακτώντας το 5ο πρωτάθλημα Juniors στο beach volley στην πανέμορφη παραλία Άη Χέλης και το Κ19, μετά τη νίκη στον τελικό επί των Κεσκίνη Κυριάκου και Κοντοστάθη Ανδρέα. Το χάλκινο μετάλλιο πήραν οι Βένιος Κωνσταντίνος και Χρηστάκος Ιπποκράτης.

Μετά τον τελικό των κοριτσιών, σειρά πήρε αυτός των αγοριών όπου στην κατάμεστη από κόσμο παραλία στον δήμο Αργοστολίου, οι δύο Δωδεκανήσιοι επιβεβαίωσαν την απίστευτη δυναμική τους στο άθλημα.

Τα παιδιά από την Κω και τη Ρόδο νίκησαν στον τελικό τους Κεσκίνη Κυριάκο και Κοντοστάθη Ανδρέα από την Αλεξανδρούπολη με 2-0 (21-16, 21-18) και έφτασαν τους πέντε τίτλους στα Juniors.

Ο αγώνας ήταν ένα ντέρμπι ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες του τουρνουά που είχαν προσφέρει πλούσιο θέαμα και στην προηγούμενη φάση, όταν είχαν κερδίσει οι αθλητές από την Αλεξανδρούπολη.

Στο πρώτο σετ οι αθλητές μας, έφτασαν σχετικά άνετα στο 1-0, ενώ στο δεύτερο υπήρξε μεγάλη …κόντρα, η οποία κρίθηκε στο 17-18, όταν σε μία σχετικά εύκολη φάση ο Κοντοστάθης έκανε χωρίς αντίπαλο πάνω στο φίλε το λάθος και έτσι έγινε το 17-19 αντί το 18-18 κι όλα τελείωσαν.

Την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Βένιος Κωνσταντίνος και Χρηστάκος Ιπποκράτης από το Ηράκλειο. Οι Κρητικοί επικράτησαν με 2-0 (21-16, 21-10) των Ιντρισλάρι Αλεξάνδρου και Παπαϊωάννου Δημήτρη από την Κω φτάνοντας σε άλλη μία επιτυχία.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”